رئیس کمیته آموزش سازمان عدالت و آزادی خبر داد:
گشایش نخستین مدرسه مجازی کنشگری سیاسی و اجتماعی حزبی
آکادمی باران توسط سازمان عدالت و آزادی تاسیس میشود.
رئیس کمیته مرکزی آموزش و پژوهش سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی در گفت و گو با ایلنا از گشایش مدرسه مجازی کنشگری سیاسی – اجتماعی سازمان عدالت و آزادی با نام «آکادمی باران» در آینده نزدیک خبر داد.
امانالهباطنی درباره انگیزهها و هدف ایجاد این مدرسه به «آیندهپژوهی آموزشی» اشاره کرد و گفت: آیندهپژوهی آموزشی، ما را به سمت ایجاد مدرسه مجازی کنشگری سیاسی و اجتماعی سوق داد.
وی ادامه داد: کار ما به عنوان یک حزب، تبدیل کردن رفتار سیاسی و اجتماعی به یک نهاد پایدار سیاسی – اجتماعی است و برای نهادینه کردن این رفتارها باید توجه ویژهای به سبک زیست امروز جامعه نیز داشته باشیم؛ سبک زیستی که در آن، جامعه حضور مجازی را به حضورهای فیزیکی و حقیقی ترجیح میدهد.
رئیس کمیته مرکزی آموزش و پژوهش این حزب اصلاحطلب افزود: امروز با آنکه آموزشهای سیاسی و اجتماعی در سطح جامعه به وفور وجود دارد اما متاسفانه هم دسترسپذیری این آموزشها در پارهای از موارد دچار اختلال است و هم هزینههای کار سیاسی– اجتماعی به نوعی بر آموزشهای سیاسی و اجتماعی بعضاً مترتب است و این مانع از همگانی شدن این آموزشها در سطح جامعه شده است.
باطنی ادامه داد: برای همگانی کردن آموزشهای سیاسی و اجتماعی ابتدا باید این آموزشها را دسترس پذیرتر کرد و همزمان با مدلهای عمودی و حرکت در عمق، مدلهای افقی و حرکت در سطح را نیز پیش گرفت؛ در گام بعدی باید این آموزشها را مبتنی بر نیاز جامعه و به نوعی تقاضا محور نمود تا افراد جامعه بتوانند با این آموزشها ارتباط برقرار کنند.
عضو شورای مرکزی سازمان عدالت و آزادی ادامه داد: گام اول ما قبل از شروع به کار مدرسه مجازی کنشگری سیاسی –اجتماعی سازمان عدالت و آزادی، طراحی پرسشنامه نیازسنجی و ظرفیت سنجی آموزشی است که این پرسشنامه به خوبی میتواند نیازسنجی، روان سنجی و افکارسنجی را باهم انجام دهد. در این پرسشنامه از مشکلاتی که کنشگران با آن در فعالیتهای خود مواجهند تا احساس نیازشان به آموزش، از ساختار و شیوه اداره حزب یا نهاد مدنی تا بازخوردهای کنشگران و از مدیریت حزبی یا مدنی، مورد پرسش قرار گرفته که من همین جا از کلیه کنشگران سیاسی و اجتماعی تقاضا میکنم با مراجعه به آدرسhttp: //bit. do/baranac و پر کردن این پرسشنامه، ما را در نیازسنجی و ظرفیتسنجی آموزشی کمککنند، چراکه قطعاً نتایج این پرسشنامه به ما در تحلیل نیازها و ضرورتهای آموزشی کمک میکند.
باطنی در پایان افزود: مدرسه مجازی کنشگری سیاسی – اجتماعی در آینده نزدیک به صورت آزمایشی گشایش خواهد یافت و دپارتمانها و درس گفتارها و درس نوشتارهای آموزشی به تدریج در این مدرسه بارگذاری میشود. وی خاطرنشان ساخت: مزیت نسبی این مدرسه شاید تعلق داشتن آن به یک حزب سیاسی است که در نوع خود اولین مدرسه مجازی کنشگری حزبی ست. این مدرسه به همت کمیته آموزش و پژوهش منطقه فارس سازمان عدالت و آزادی ایران اسلامی و کنشگران خلاق و دغدغهمند سازمان در این منطقه پیشنهاد و پایهگذاری شده و به یاری خداوند و همافزایی کنشگران حزبی و مدنی میتواند برخی از خلأهای آموزش سیاسی - اجتماعی را پر کند.