پدر کودک فوتشده بوشهری در گفتوگو با ایلنا:
برای احقاق حق فرزندم به دادگاه شکایت میکنم/ باید علت حادثه مشخص شود
در حالی که حدود شش روز از مرگ مغزی محمدمهدی ۵ ساله میگذشت و بارقههایی از امید به معجزه در میان خانواده و مردم برای نجات کودک ۵ ساله زنده شده بود، روز گذشته باخبر شدیم کاری از دست دستگاه تنفس مصنوعی نیز برنیامده و قلب کودک بوشهری از تپش ایستاد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از بوشهر، پدر محمد مهدی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با تایید این خبر گفت: ظهر روز گذشته ضربان قلب به اندازهای کاهش پیدا کرده بود که پزشکان قطع امید کرده و این موضوع را به ما اطلاع دادند اما پس از چند دقیقه دوباره قلب محمدمهدی به تپش افتاد و این نور امیدی را در دل ما روشن کرد اما متاسفانه ساعتی بعد قلب بهطور کامل از حرکت ایستاد و ما ناباورانه محمدمهدی را از دست دادیم.
علیرضا مظفری ضمن ابراز تشکر از همه کسانی که در این مدت با آنها همراه بوده و همدردی کردهاند، افزود: از حق قانونی خود در ارتباط با طرح شکایت به دادگاه صالحه استفاده میکنیم و پرونده قضایی این اتفاق را تا پیدا کردن علت این حادثه دنبال خواهیم کرد.
وی همچنین در ارتباط با اظهارات منعکسشده در گزارش روز «شنبه ۱۸ اردیبهشت ۹۵» خبرگزاری ایلنا، تاکید کرد: همه گزارش را خواندم و بند به بند آن را در جلسه دیروز کمیسیون پزشکی که در بیمارستان خلیج فارس برگزار شد، را تایید کردم.
مظفرینژاد عنوان کرد: اقدامات لازم جهت کالبد شکافی پسرم در حال انجام است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا، رئیس بیمارستان شهدای خلیج فارس بوشهر با اشاره به تشکیل کمیته بررسی پرونده مرگ مغزی کودک ۵ ساله در این بیمارستان میگوید: طبق نظر این کمیته، کادر درمانی این کودک، هیچگونه قصوری در کار خود نداشته و تمام مراحل درمان صحیح انجام شده است.
فرهاد عباسی گفت: تاکنون علت دقیق مرگ مغزی بیمار پنج ساله بهصورت کامل مشخص نیست، هر چند که نظریههای کارشناسی پزشکی از دیدگاه متخصصان یادشده در این حوزه موجود است و بررسی تکمیلی بیشتر برای دستیابی به جواب نهایی در این زمینه الزامی است.
در حالی که عباسی به برخی رسانهها گفته است که همراهان هر بیماری در صورت رضایت خود از قابلیت انتقال بیمار خود به دیگر مرکز برخوردار هستند؛ خانواده محمدمهدی در گفتوگو با ایلنا تاکید کردند که پزشک وی با انتقال پسرشان به شیراز در همان شب حادثه مخالفت کرده و به آنها گفته بود که امکانات پزشکی در بیمارستان خلیج فارس برای بهبود محمدمهدی کافی است.
از طرفی طبق اظهارات خانواده مظفری، انتقال محمدمهدی به بخش مراقبتهای ویژه ساعت ۴ صبح چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت یعنی ۱۲ ساعت بعد از ورود بیمار به اورژانس بیمارستان در حالی انجام گرفت که هنوز بیمار سیتی اسکن نشده و پرستار بخش آیسییو به این مسئله معترض میشود، رئیس بیمارستان خلیج فارس صبح دیروز در گفتوگویی اظهار داشته که: «در ادامه سیر درمانی کودک، بهدلیل پربودن بخش آیسییو، با فراهم آوردن تجهیزات مورد نیاز از قبیل مانیتورینگ به بخش اطفال منتقل و با پیگیریهای متخصص اطفال و سوپروایزر، همان شب به بخش آیسییو انتقال داده شد.»
به گزارش ایلنا؛ لازم به یادآوری است سهشنبه هفته گذشته محمدمهدی مظفرینژاد با علائم اسهال به بیمارستان خلیج فارس بوشهر انتقال و بنا بهدلایلی نامعلوم پس از ساعاتی دچار مرگ مغزی میشود.
خبرگزاری ایلنا برای یافتن صحت و سقم این اتفاق و بدون اعتماد به اطلاعات منتشر شده در فضای مجازی با مسئولان ذیربط تماس گرفته و چون به سئوال خبرنگار ایلنا پاسخ داده نشد، برای آگاهی بیشتر با خانواده محمدمهدی تماس گرفته و با وی در بیمارستان حضور پیدا کرده و شرح ماجرا را از زبان آنها، روز شنبه در گزارشی مبسوط منتشر کرد.
پس از انتشار گزارش از سوی ایلنا، مسئولان بیمارستان طی تماسهای مکرر چه از طریق تلفن و چه از طریق فضای مجازی از انتشار این گزارش که بهزعم آنها یکطرفه نوشته شده، اظهار ناراحتی کرده و این خبرگزاری را متهم به بازی با روان جامعه کردند.
از سوی دیگر برخی رسانهها از جمله صدا و سیمای استان بوشهر اقدام به انتشار گزارشی کرد که در آن تنها با رئیس بیمارستان خلیج فارس مصاحبه شده بود. حال سئوال اینجاست اگر گزارش یکجانبه خلاف عرف رسانهای است، حق اعتراض مسئولان بیمارستان به کدام خبرگزاری وارد است؟!!