مدیرعامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان تاکید کرد:
هنر در خدمت دین خود را جاودانه می کند
مدیرعامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان گفت: ارائه مفاهیم دینی زمانی اثرگذار هستند که با بهره گیری از ابزاری خوب و اثر گذار، مفهومی عمیق را بیان دارند و لذا برای بیان مفاهیم دینی استفاده از ابزارهای هنری بسیار مؤثر است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، مهدی بقایی بیان کرد: موارد بسیاری وجود دارد که برای بیان مفاهیم دینی از مقوله هنر در سبک های مختلف در قالب تمثیل، مجاز و ... استفاده شده اما مفهوم به صورت صریح بیان نشده است.
مدیرعامل سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان افزود: انسان ها به طور فطری و ذاتی به خداوند متعال گرایش داشته و ذاتا هنردوست نیز هستند و همین امر دلیلی بر وجود ارتباط عمیق بین دین و هنر است.
وی عنوان کرد: انتظار می رود که شهر اصفهان به عنوان پایتخت فرهنگ و تمدن اسلامی و داعیه دار مقوله دین و مذهب در زمینه هنر دینی بسیار ممتاز عمل کند و بر همین مبنا یکی از رویکردهای این سازمان در سال 94 حمایت از هنر آئینی خواهد بود.
بقایی ادامه داد: تبلیغات شهری در خصوص تئاتر و هنرنمایشی بسیار اندک بوده و آثار ارائه شده نیز بعضا مورد پسند عموم نیست که بایستی در راستای تقویت هنر نمایشی و تئاتر در اصفهان تلاش بیشتری داشته باشیم.
وی با اشاره به بیان مفاهیم دینی در قالب هنر تصریح کرد: نمایش مذهبی "بغضی که ماند" متشکل از 27 بازیگر تا 27 اسفندماه در سالن اصلی تالار هنر بر صحنه می رود که موضوع آن دو روایت از زندگی حضرت فاطمه زهرا (س) در قالب هنر نمایشی است.
وی گفت: طبق صحبت های عنوان شده برای ارائه مفهوم دینی از زندگانی حضرت زهرا از هنر نمایش استفاده شده که هر شب بیش از 400 نفر از عموم شهروندان به تماشای این نمایش می نشینند.
مدیرعامل سازمان اظهار کرد: همچنین در راستای بحث حمایت از هنرمندان آئینی، جشنواره فرهنگی هنری محله در حال برگزاری است که استعدادهای هنری در دل محلات و مساجد شناسایی شده و نمودی از تجلی هنر آئینی را در قالب سرود و نمایش در برخواهد داشت.
بقایی خاطرنشان کرد: بر همین اساس باید دانست که هنر هرگاه در خدمت دین قرار گرفته و از آن تأثیر پذیرفته است، خود را جاودانه کرده و هر گاه رو در روی دین قرار گرفته، به ورطه روزمرگی و بیهودگی و نابودی افتاده است.