خبرگزاری کار ایران

تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در همدان

تولید سالانه 31 هزار تن گوشت قرمز در همدان
کد خبر : ۱۶۰۲۹۷۲

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: سالانه در استان ۳۱ هزار تن گوشت قرمز تولید می شود که ۳.۴ درصد از تولید کل کشور است.

به گزارش ایلنا از همدان، میثم پورطلوعی افزود: استان همدان در تولید گوشت رتبه دهم کشور را به خود اختصاص داده است.

وی با بیان اینکه ۳.۶۵ درصد گوسفند و بره کشور در این استان تولید می شود، افزود: دام های سبک موجود در استان همدان۲ میلیون و ۴۰۰ هزار راس و دام سنگین ۱۴۷ هزار راس است.

وی اظهار کرد: ۹۸ واحد بره پرواری با ظرفیت ۴۵ هزار راس، ۱۳ واحد گوسفند با ظرفیت هشت هزار و ۶۰۰ راس و ۴۵۰ واحد مرغ گوشتی از ظرفیت های استان است.

پور طلوعی یادآور شد: ۳۸۲ هزار و ۲۷۵ تن در این استان شیر تولید می شود که معادل ۳.۱۲ درصد تولیدات کل کشور را شامل می شود.

وی از حمایت متقاضیان تولید گوشت قرمز در این استان خبر داد و گفت: افزایش تولید شیر و گوشت قرمز در این استان اولویت است.

وی ظرفیت های دامپروری استان همدان را بسیار بالا دانست و افزود: وجود ذخایر ارزشمند ژنتیکی دامی از جمله توانایی های این استان است.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی استان همدان اظهار کرد: وجود نژاد گوسفند مهربان در استان با اهمیت است و به همین دلیل طرحهای حفاظت و توسعه این ذخیره ارزشمند در استان در حال اجرا است.

وی افزود: ایجاد گله های خالص نژاد گوسفند مهربان با انجام عملیات اصلاح نژادی از مهمترین طرح های دامپروری استان است که هنوز هم ادامه دارد.

وی به احیای دامپروری های روستاها اشاره کرد و گفت: با اجرای طرح هر روستا یک دامداری ، در حال حاضر ۳۳ واحد دامداری روستایی با یک هزار راس دام سبک و سنگین فعال شده است.

پورطلوعی اظهارکرد: این طرح برای اولین بار در کشور از استان همدان مطرح شد و به منظور مولدسازی روستاها مورد استقبال مسئولان قرار گرفت‌.

وی با تاکید بر اهمیت تولید در روستاها، افزود: در سال‌های گذشته به دلایل مختلف روستاها به جای تولید به مصرف‌کننده تبدیل شدند و این امر به بخشی از تولید استان و کشور آسیب وارد کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز