خبرگزاری کار ایران

ایلنا گزارش می‌دهد؛

زنگ خطر آلودگی‌های خوزستان در اهواز به صدا درآمد/افزایش چشمگیر مراجعه ی کودکان با علائم تنفسی به بیمارستان‌های اهواز

زنگ خطر آلودگی‌های خوزستان در اهواز به صدا درآمد/افزایش چشمگیر مراجعه ی کودکان با علائم تنفسی به بیمارستان‌های اهواز
کد خبر : ۱۵۹۹۴۸۶

استمرار بدون وقفه‌ی آلاینده‌ها در شهرهای خوزستان در دو سال اخیر، به مرحله‌ی ابتلای کودکان زیر ۱۲ سال اهوازی به مشکلات تنفسی رسید، تا جائیکه پای مقامات قضایی استان را به این موضوع کشانده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، در اهواز، آلودگی هوا به طور چشمگیری میزان مراجعه به بیمارستان‌ها به ویژه در کودکان زیر ۱۲ سال را افزایش داده است.

بر اساس اعلام علوم پزشکی اهواز، از چهار ماه گذشته و با آغاز فصل سرما و افزایش آلودگی هوا، تعداد مراجعان به بیمارستان ابوذر اهواز به عنوان مرکز فوق تخصصی درمان بیماران اطفال در جنوب غرب کشور، به طور چشمگیری افزایش پیدا کرده است.

زنگ خطر آلودگی‌های خوزستان در اهواز به صدا درآمد/افزایش چشمگیر مراجعه ی کودکان با علائم تنفسی به بیمارستان‌های اهواز

در پی افزایش مراجعات کودکان با مشکل تنفسی به بیمارستان ابوذر و چهار بیمارستان دیگر، و نارضایتی‌های مراجعان از ازدحام بیماران در این مرکز درمانی، دستگاه قضا ورود کرده و دستورات لازم را برای حل این مشکل صادر کرده است و طبق گفته‌ی دادستانی خوزستان قرار است ۱۴۰ تخت به ۵ بیمارستان اهواز اضافه شود.

همچنین، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از شدت یافتن ورودی بیماران تنفسی به بیمارستان کودکان اهواز در پی آلودگی هوا و وقوع پیک بیماری‌های تنفسی در دو هفته اخیر خبر داده است.

همچنین دیروز، سید محمد مولوی نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی به یکی از رسانه‌ها گفته است: افزایش بیماران تنفسی زنگ خطر آلودگی هوا را به صدا درآورده است و باید اقدامات جدی برای کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی در خوزستان انجام شود.

وی افزوده است: طبق آمارها در چند ماه گذشته میزان مراجعه بیماران، به ویژه بیماران تنفسی به بیمارستان‌ها افزایش داشته است که این مساله ضرورت رسیدگی به عوامل آلاینده را دو چندان می‌کند.

نماینده آبادان در مجلس شورای اسلامی با اشاره به نقش سوخت‌های مصرفی در افزایش آلودگی هوا گفته است: کیفیت بنزین مصرفی باید افزایش یابد تا از میزان آلاینده‌های تولیدشده در سطح شهرها کاسته شود.

به گزارش ایلنا از خوزستان، این استان به دلیل تمرکز صنایع سنگین، با چالش‌های زیست‌محیطی جدی مواجه است. این صنایع با انتشار آلاینده‌های مختلف، اعم از ذرات معلق، گازهای مضر، و پساب‌های صنعتی، کیفیت هوا و آب منطقه را به شدت تحت تاثیر قرار داده‌اند.

فعالیت‌های گسترده صنایع، پیامدهای آلودگی متعددی را برای خوزستان به وجود آورده‌اند، که بخشی از آن عبارت است از:

-آلودگی هوا: افزایش غلظت آلاینده‌ها در هوا، منجر به بروز بیماری‌های تنفسی، قلبی و عروقی در میان ساکنان خوزستان شده است.

-آلودگی آب: ورود پساب‌های صنعتی و کشاورزی به رودخانه‌ها و تالاب‌ها، باعث آلودگی منابع آبی و تهدید زندگی آبزیان شده است.

-آلودگی خاک: تجمع فلزات سنگین و مواد شیمیایی خطرناک در خاک، علاوه بر تهدید سلامت انسان‌ها، باعث کاهش حاصلخیزی خاک و کاهش تولید محصولات کشاورزی شده است.

روز گذشته، مولوی نماینده مردم آبادان در مجلس به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: همکاری دستگاه‌های اجرایی و نظارتی برای اجرای سیاست‌های کاهش آلودگی هوا ضروری است و باید برای حفظ سلامت شهروندان، برنامه‌های جدی‌تری در این حوزه تدوین و اجرا شود.

انتهای پیام/
خبرنگار : ذوالفقار شریعت
ارسال نظر
پیشنهاد امروز