خبرگزاری کار ایران

گلایه‌های رئیس ستاد پزشکیان در فارس در گفت وگو با ایلنا:

روند کند انتصابات در فارس غیرقابل قبول است/ ٢٦ فرماندار در فارس همچنان بدون تغییر/ تغییر٣ الی ٤ مدیرکل از مجموع ١٣٠ اداره‌ استان منطقی نیست

روند کند انتصابات در فارس غیرقابل قبول است/  ٢٦ فرماندار در فارس همچنان بدون تغییر/ تغییر٣ الی ٤ مدیرکل از مجموع ١٣٠ اداره‌ استان منطقی نیست
کد خبر : ۱۵۹۴۱۵۸

‌رئیس ستاد پزشکیان در فارس روند کند انتصابات در استان فارس را غیرقابل قبول عنوان کرد و گفت: انتصاب ١١ فرماندار از میان ٣٧ شهرستان و تغییر تنها ٣ الی ٤ مدیرکل از مجموع بیش از ١٣٠ اداره‌کل در سطح استان فارس از ابتدای دولت چهاردهم تاکنون به‌هیچ عنوان منطقی و قابل توجیه نیست.

‌به گزارش ایلنا، سید عبدالرزاق موسوی در گفت‌و‌گو با ایلنا تصریح کرد: به‌عنوان یک عضو کوچک در ستاد انتخاباتی دکتر پزشکیان در تنها استانی از جنوب کشور که در آن رییس‌جمهور منتخب حائز بیشترین رای شد، باید به‌صراحت اذعان کنم که با گذشت بیش از ٦ ماه از شروع به فعالیت دولت چهاردهم و ٤ ماه از انتصاب استاندار جدید فارس، از روند انتصابات قطره‌چکانی و کُند مدیران در این استان به‌شدت گلایه دارم.

موسوی با برشمردن برخی از عواقبِ کارکردیِ روند کُند انتصابات و تزلزل در فعالیت دستگاه‌های اجرایی، تاکید کرد: به‌عنوان نمونه عدم تغییر فرمانداران در شهرستان‌ها موجب می‌شود تا تغییر دولت در سطح آن شهرستان هیچگونه نمود عینی و حتی ظاهری هم پیدا نکند درحالی‌که نیمی از مردمی با امید و انتظار تغییر، پای صندوق‌های رای رفته‌اند.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب با بیان اینکه ایرادات زیادی نسبت به انتصابات و صدور حکم برای افراد در دولت‌های مختلف وجود دارد، اظهار داشت: به‌عنوان یک نمونه برای یک پُست بعضی از افراد در دولت‌های گذشته به‌راحتی حکم دریافت می‌کردند اما در شرایط فعلی بسیاری از افراد با ده‌ها مانع مواجه می‌شوند.

رییس سابق شورای شهر شیراز در دوره پنجم، سرمایه انسانی را مهم‌ترین دارایی هر کشور دانست و تاکید کرد: معتقدم برخورد‌های تبعیض‌آمیز و غیراصولی با سرمایه‌های انسانی نتیجه‌ای جز لطمه وارد‌کردن به کشور در بر نخواهد داشت.

رئیس ستاد پزشکیان در فارس با اشاره به برخی از عوامل موثر در روند کند انتصابات، ریشه‌ی وضعیت فعلی انتصابات را رویکرد دولت و به‌طور خاص وزیر کشور دانست و تصریح کرد: آقای رئیس‌جمهور به استانداران اعلام کرده که با نمایندگان تعامل داشته باشند و از طرفی دیگر رهبری تاکید کرده‌اند که نمایندگان در انتصابات دخالت نکنند اما در شرایط فعلی شاهدیم که برخی نمایندگان در انتصابات نه‌تنها دخالت می‌کنند بلکه در جایگاه قوه مجریه برای مناصب مختلف نیرو هم تعیین می‌کنند.

روند کند انتصابات در فارس غیرقابل قبول است/  ٢٦ فرماندار در فارس همچنان بدون تغییر/ تغییر٣ الی ٤ مدیرکل از مجموع ١٣٠ اداره‌ استان منطقی نیست

روند انتصابات به رفتار نمایندگان و دخالت مجلس باز می‌گردد

موسوی همچنین با اذعان به اینکه مُنکر موانع در مسیر استعلامات گزینه‌های معرفی شده برای مناصب دولتی نمی‌شویم، اضافه کرد: با‌این‌حال معتقدم عامل مهم طولانی شدن روند انتصابات و کند شدن شکل‌گیری بازو‌های اجرایی دولت در فارس به رفتار نمایندگان و دخالت مجلس باز می‌گردد.

رییس ستاد پزشکیان در فارس، دخالت نمایندگان مجلس در انتصابات دولت را خلاف صلاح موکلان آنها عنوان کرد و افزود: زمانی که نماینده مجلس، یک فرد را به‌عنوان مدیر به استاندار و دولت پیشنهاد یا به‌نوعی تحمیل می‌کنند، بعد از انتصاب حتی در صورت بروز خطا از سوی آن مدیر، ناگزیر از مدیر معرفی‌شده توسط خود حمایت می‌کند که این‌رویه با وظایف ذاتی نمایندگان یعنی نظارت بر عملکرد قوه مجریه تعارض آشکاری دارد.

موسوی با اشاره به انتصابات مدیرکل آموزش‌و‌پرورش فارس پیش از تعیین جانشین خود، تاکید کرد: به‌رغم عدم انتصاب مدیرکل آموزش‌و‌پرورش در دولت جدید، تغییرات در سطح مدیران این دستگاه بزرگ به حدی رسیده که حدود ١٠ الی ١۵ نفر از روسای ادارات و یکی از معاونین مدیرکل در ماه‌های اخیر تغییر کرده‌اند که این موضوع بسیار نا‌متعارف و فاقد توجیه است.

مدیرکل اسبق حقوقی وزارت آموزش‌و‌پرورش، با طرح این پرسش که مدیرکل منصوب دولت قبل بر چه اساس و با چه رویکردی این عزل‌ونصب‌ها را انجام می‌دهد، یادآور شد: اینکه قبل از انتصاب مدیرکل جدید آموزش‌و‌پرورش استان، معاون و روسای ادارات این دستگاه تعیین شده باشد، بسیار عجیب و غیرقابل قبول است.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب در ادامه با یادآوری اینکه با گذشت سه ماه از انتصاب سرپرست معاونت سیاسی و اجتماعی استانداری، هنوز حکم معاونت وی صادر نشده است، اظهار داشت: شنیده شده که تعدادی از نمایندگان استان فارس در مجلس مانع صدور این حکم تاثیرگذار شده‌اند. در شرایطی که عموم مردم و فعالان سیاسی اصلاح‌طلب و ستاد‌های انتخاباتی از انتصاب سرپرست معاونت سیاسی استانداری راضی هستند، جای سوال دارد که چرا و چگونه ٣ الی ٤ نماینده بتوانند به‌راحتی در مقابل خواست مردم و نیرویی که استاندار جهت تصدی پست معاونت خود معرفی کرده، قرار‌گرفته و وزارت کشور نیز به‌نوعی با این رفتار آنها همراهی می‌کند؟

موسوی تاکید کرد: این مشکلات خواسته یا ناخواسته دولت را در آِینده‌ای نه‌چندان دور با چالش‌های جدی‌تری ازجمله کاهش اعتماد عمومی و از‌دست‌رفتن امّید به اصلاح امور مواجه خواهد کرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز