افتتاح ۳۰ پروژه آبرسانی در هرمزگان به دستور رئیسجمهور از طریق ویدئو کنفرانس/ درخواست مدیرعامل آبفا از رئیس جمهور برای تخصیص بودجه جهت توسعه آب شیرین کن ها و تکمیل پروژه های آبرسانی
![افتتاح ۳۰ پروژه آبرسانی در هرمزگان به دستور رئیسجمهور از طریق ویدئو کنفرانس/ درخواست مدیرعامل آبفا از رئیس جمهور برای تخصیص بودجه جهت توسعه آب شیرین کن ها و تکمیل پروژه های آبرسانی](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/t1KxbdpQHkdS/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pmI5vxH-5sp77otfNPZWXfo,/5.jpg)
همزمان با چهل و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و از طریق ارتباط ویدئو کنفرانس ۳۰ پروژه آبرسانی در مناطق روستایی استان هرمزگان با اعتباری بالغ بر ۱۰۴۱ میلیارد تومان به دستور رئیس جمهور به بهرهبرداری رسید.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، عبدالحمید حمزه پور مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان در آیین افتتاح این پروژه ها که در بندرخمیر با حضور محمد مرودی معاون عمرانی استانداری، احمد مرادی نماینده مردم هرمزگان در مجلس، سردار نجفی جانشین قرارگاه جهادسازندگی و محرومیت زدایی نیروی دریایی سپاه، میرهاشم خواستار فرماندار خمیر، برگزار شد، با قدردانی از وزیر نیرو و درخواست از رئیس جمهور برای تخصیص بودجه جهت توسعه آب شیرین کن ها و تکمیل پروژه های آبرسانی جدید و جبران کمبود آب به دلیل خشکسالی های متوالی و خشک شدن سدها افزود: با خشک شدن سدها تامین آب استان بویژه مرکز استان دچار چالش شده است که انتظار داریم رئیس جمهور در این زمینه دستور دهند تا بودجه لازم برای توسعه آب شیرین کن ها اختصاص دهند.
وی در ادامه به اجرای پروژه های آبرسانی در روستاهای هرمزگان اشاره کرد و گفت: این پروژه ها با مشارکت قرارگاه محرومیت زدایی جهاد سازندگی نیروی دریایی سپاه در ۸۸ روستای استان هرمزگان اجرا شده و جمعیتی بالغ بر ۶۹ هزار نفر را تحت پوشش قرار دادهاند.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان گفت: با اجرای این طرحها، ۱۳۹ لیتر در ثانیه آب شرب به میزان تولید فعلی اضافه شده است که علاوه بر رفع نیاز آبی روستاهای تحت پوشش، به ارتقای شاخصهای بهداشتی، زیستمحیطی و رفاهی جامعه هدف، کمک شایانی خواهد کرد.
به گفته حمزه پور، از کل این پروژهها، ۴ پروژه در ۲ شهر و ۱۶ روستا با جمعیتی بالغ بر ۱۳ هزار نفر، در قالب طرح محرومیتزدایی و با همکاری قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرا شدهاند.
وی در تشریح جزئیات این پروژه ها تصریح کرد: به منظور تامین آب شرب پایدار روستاهای بستک و شهرستان جاسک ۲ واحد آبشیرینکن در روستای دهتل بستک و مجتمع کاشی در جاسک با سرمایه گذاری بخش خصوصی تکمیل و به بهره برداری رسید.
به گفته مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، بهره برداری از این دو واحد آب شیرین کن، ۵۹ لیتر در ثانیه به میزان آب تولیدی استان اضافه کرد.
وی در ادامه به حفر و تجهیز ۱۲ حلقه چاه به میزان ۸۰ لیتر در ثانیه اشاره کرد و گفت: این تعداد چاه به تامین آب پایدار روستاها کمک شایانی کرده است که امیدواریم با تکمیل دیگر پروژه ها بتوانیم شاهد بهبود وضعیت آب شرب روستاها باشیم.
حمزه پور همچنین از بهرهبرداری ۱۷ باب مخزن به ظرفیت ۷۵۰۰ متر مکعب به دستور رئیس اشاره کرد و گفت: این پروژه ها باعث افزایش ذخیره آب شرب مشترکین شده است.
وی گفت: به مناسبت دهه فجر، تعدادی ایستگاه پمپاژ، خطوط انتقال و شبکه توزیع اجرا شده است که خوشبختانه با تامین اعتبار لازم، ۵ باب ایستگاه پمپاژ احداث، ۱۶۵ کیلومتر خط انتقال و ۵۶.۵ کیلومتر شبکه توزیع آب اجرا شده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب هرمزگان، اعتبار هزینه شده برای این پروژه ها را ۱۰۴۱ میلیارد تومان عنوان کرد که جمعیتی بالغ بر ۶۹ هزار نفر در ۸۸ روستا را تحت پوشش قرار می دهد.
حمزه پور در ادامه به تکمیل مخزن ۵ هزار متر مکعبی بندرخمیر اشاره کرد و گفت: این پروژه جمعیتی بالغ بر ۲۰ هزار نفر را در شهر خمیر و روستاهای همجوار را پوشش می دهد.
به گفته وی، برای تکمیل این پروژه اعتباری بالغ بر ۴۰۰ میلیارد ریال هزینه شده است.