خبرگزاری کار ایران

در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت پالایش نفت شازند عنوان شد:

پالایشگاه شازند با ضریب پیچیدگی بسیار بالا از دیگر پالایشگاه‌ها متمایز است / امروز صنعت پالایشگاهی یک صنعت استراتژیک در تمامی کشور است

پالایشگاه شازند با ضریب پیچیدگی بسیار بالا از دیگر پالایشگاه‌ها متمایز است / امروز صنعت پالایشگاهی یک صنعت استراتژیک در تمامی کشور است
کد خبر : ۱۵۷۸۱۷۱

پالایشگاه‌ها تابع سیاست‌گذاری‌های حاکمیتی هستند

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: پالایشگاه شازند 11 درصد ظرفیت پالایش و پخش کشور را به خود اختصاص داده است. این واحد پالایشگاهی با ضریب پیچیدگی بسیار بالا از دیگر پالایشگاه‌ها متمایز است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدصادق عظیمی‌فر در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند، افزود: پالایشگاه شازند دارای نیروهای متخصصی است که به نوعی سرمایه اصلی این واحد محسوب می‌شوند. برای انگیزه بیشتر پرسنل باید به ابزارهای مالی در کنار ابزارهای معنوی نیز توجه شود.

وی ادامه داد: پالایشگاه شازند به همراه نیروگاه، تبعات زیست‌محیطی برای مردم منطقه ایجاد کرده و باید مسئولیت آن را بپذیرد. انجام اصلاحات در زمینه کاهش آلایندگی و مشارکت در ساخت بیمارستان‌ها و تولید نفت کوره یا مازوت کم‌سولفور، اقداماتی است که باید در جهت سلامت مردم و مسئولیت اجتماعی خود انجام دهد.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اظهار داشت: نخستین اولویت پالایشگاه باید سلامت مردم و توجه به مسئله آب باشد. در این راستا با توجه به تنش آبی، باید طرح RO به حداقل برسد تا فشار آبی به مردم وارد نشود.

عظیمی‌فر با تأکید بر اهمیت اصلاح حکمرانی صنعت پالایش، تصریح کرد: این اصلاح باید جزء اولویت‌های شرکت‌های پالایش و پخش قرار گیرد تا از این طریق فشار روی پالایشگاه‌ها کاهش یابد و سهامداران بتوانند طعم سود را تجربه کنند.

وی به مهمترین مأموریت پالایشگاه‌ها اشاره کرده و در این خصوص بیان داشت: اساسی‌ترین مأموریت پالایشگاه‌ها، تولید و بهره‌برداری حداکثری است. در این راستا شرکت‌های پالایش و پخش باید تمامی ظرفیت‌ها و تلاش خود را به کار بگیرند.

معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران تأکید کرد: مدیرعامل جدید باید توسعه پالایشگاه شازند را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهد و موضوع کُک سوزنی که از سال 1398 مطرح شده، باید به سامان برساند.

عظیمی‌فر ابراز داشت: مدیرعامل جدید، با توجه به عضویت در هیئت مدیره و آشنایی کامل با چالش‌ها و مسائل پالایشگاه، تجربیات ارزنده‌ای در صنعت نفت داشته و حضورش می‌تواند گامی مؤثر در حل و فصل مسائل کلیدی باشد که با عملکرد ایشان اثبات خواهد شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های شخصیت مدیرعامل اسبق پالایشگاه که به تواضع و رفتار شریف شناخته می‌شود، اضافه کرد: برای این انسان بزرگ، آرزوی سلامتی داریم و امیدوار هستیم همواره در تمامی مراحل شغلی و زندگی خود با موفقیت‌های پی در پی همراه باشند.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس نیز در این مراسم گفت: امروز صنعت پالایشگاهی یک صنعت استراتژیک در تمامی کشور است. در این راستا برای ترقی مسیر این صنعت، در خانه ملت یاری‌رسانی خواهیم کرد تا راه توسعه آن هموار شود.

سید محمد جمالیان افزود: در سال 1372 که پالایشگاه شازند به بهره‌برداری رسید، این امیدواری به وجود آمد که مسیر توسعه و کارآفرینی در منطقه تسریع گردد. لذا امیدواریم این مجموعه صنعتی، علاوه بر توجه به سود سهامداران، در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی نیز بیشتر از گذشته در کنار مردم باشد و اهتمام ورزد.

مدیرعامل جدید شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند نیز در این مراسم گفت: کنترل و مدیریت پالایشگاه شازند با توجه به حساسیت نوع فعالیت و مسائل فنی، فرایند مشکلی است و تمام برنامه‌ریزی‌ها باید با دقت و ظرافت خاصی تدوین شود.

رضا چراغی کوتیانی به موضوع اورهال اشاره کرده و افزود: مسئله اورهال یکی از مسائل و مشکلات پالایشگاه شازند محسوب می‌شود که نیاز است با برنامه‌ریزی اصولی، این فرایند در کمترین زمان ممکن و بدون هیچ آسیب و چالشی انجام شود.

وی ادامه داد: پالایشگاه شازند از نیروی انسانی ارزشمندی برخوردار است که بزرگترین سرمایه این شرکت عظیم نفتی محسوب می‌شود. باید در نظر داشت که پالایشگاه‌ها معمولاً تابع سیاست‌گذاری‌های حاکمیتی هستند و از سویی باید با شرکت‌های پخش و پالایش نیز همکاری مجدانه‌ای داشته باشند.

مدیرعامل جدید شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند با تأکید به پرداخت DPS سهام‌داران در اسرع وقت و حاکم شدن قانون تجارت در پالایشگاه، اظهار داشت: از وزارت نفت و شرکت پالایش و پخش انتظار داریم علاوه بر پرداخت مطالبات پالایشگاه‌ها، در اجرا و عملیاتی شدن پروژه کُک سوزنی یاری‌رسان باشند.

چراغی کوتیانی با اشاره به ناترازی گاز و برق و بانک، تصریح کرد: سازمان تأمین اجتماعی، بانک رفاه و صندوق عشایری به عنوان سهامداران عمده شرکت، توقعات خود را دارند که سود این سهامداران از سال 1402 تسویه نشده است. در این راستا برنامه داریم با تدابیر در نظر گرفته شده، سود بهتری برای پالایشگاه داشته باشیم.

مدیرعامل سابق شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند نیز در این مراسم گفت: مجموعه نیروهای پالایشگاه، یک تیم منسجم در پالایشگاه هستند که اکنون با یک سرمربی جدید در جهت توسعه و پیشرفت هرچه بیشتر این واحد پالایشگاهی گام بر می‌دارند.

مجید رجبی افزود: در بازه زمانی 3 سال گذشته با همکاری تمامی عوامل پالایشگاه اتفاقات خوبی در این واحد پالایشگاهی رخ داد که از جمله آنها می‌توان به انعقاد قرارداد 2 کاتالیست بومی‌سازی شده، افزایش کیفیت محصولات و ارتقاء عملکرد واحدهای مختلف از جمله پژوهش، تعمیرات و مهندسی اشاره کرد.

وی ادامه داد: در 3 سال گذشته هماهنگی و همدلی خوبی بین مدیریت و تمامی مدیران، رؤسای ادارات و کارکنان پالایشگاه وجود داشت و با همین همدلی از مسائل و مشکلات عبور کردیم. هر چند مشکلات زیادی در بخش‌های عملیاتی، فنی و مالی شرکت وجود دارد و باید با همدلی و همراهی در راستای حل‌وفصل آنها گام برداشت.

مدیرعامل سابق شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند اظهار داشت: مدیرعامل جدید با توجه به سابقه عضویت در هیئت‌مدیره این شرکت، فردی سالم، دلسوز، فنی و عملیاتی است که بدون شک با همکاری اعضای هیئت‌مدیره در مسیر مدیریت جدید، پیروز و سربلند خواهد بود.

در پایان این مراسم، از خدمات 3 ساله مجید رجبی مدیرعامل سابق شرکت پالایش نفت امام خمینی شازند تقدیر شد و رضا چراغی کوتیانی به عنوان مدیرعامل این شرکت معرفی شد. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز