خبرگزاری کار ایران

استاندار:

صنایع استان مرکزی در تأمین نیازهای صنعت نفت ظرفیت بالایی دارد / برای مقابله با تحریم‌ها باید بیشتر بر توانمندی‌های داخلی متکی باشیم

صنایع استان مرکزی در تأمین نیازهای صنعت نفت ظرفیت بالایی دارد / برای مقابله با تحریم‌ها باید بیشتر بر توانمندی‌های داخلی متکی باشیم
کد خبر : ۱۵۷۸۱۶۶

استاندار مرکزی به ظرفیت بالای صنایع این استان در طراحی و تأمین نیازهای کشور به ویژه صنعت نفت اشاره کرده و گفت: وجه تمایز این استان با سایر استان‌های کشور در این است که برخی صنایع استراتژیک مستقر در آن صرفاً فرایند ساخت صنعت را انجام می‌دهند. صنایع فلزی و نفت و گاز از ابتدا در این استان شکل گرفته است و برخی صنایع دیگر نیز با تلاش متخصصین و سرمایه‌گذاران، طراحی و بومی‌سازی شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، مهدی زندیه‌وکیلی در نشستی با اعضای هیئت‌مدیره کنسرسیوم اقتصادی امیرکبیر استان مرکزی که با حضور معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردهای نفتی ایران برگزار شد، افزود: صنایع استان مرکزی بازوی توانمند صنعت نفت در اجرای پروژه‌های متعدد فنی و مهندسی هستند. به دلیل توجه به توانمندی‌های داخلی، در حال حاضر صنایع و واحدهای تولیدی استان با مشکل جدی در حوزه صنعت و تولید مواجه نیستند.

وی ادامه داد: شرایط اقتصادی امروز ایجاب می‌کند که منابع محدود موجود در استان مرکزی به سمت تولید و صنعت هدایت شود تا بتوان با حمایت و تسهیل‌گری در کلان کشور به ویژه صنعت نفت، از توان فنی و مهندسی صنعتگران و تولیدکنندگان استفاده حداکثری شود. تمامی تلاش‌ها به کار گرفته شده تا محصولات با کیفیت و متناسب با نیاز روز کشور تولید گردد. در پارس جنوبی نیز بسیاری از فعالیت‌ها بر عهده صنایع این استان بوده است.

استاندار مرکزی اظهار داشت: توان صنایع مهم این استان نظیر ماشین‌سازی، آذرآب و ... برون‌مرزی است و مجری بسیاری از پروژه‌های بین‌المللی هستند. انتظار می‌رود که صنعت نفت صنایع استراتژیک استان را به عنوان بازوان خود قلمداد کرده و از ظرفیت حداکثری آن استفاده کنند. اگر فعالیت و یا فرایندی را در مناطق دیگر کشور نمی‌توان انجام داد، مطمئن باشید صنعتگران و تولیدکنندگان استان مرکزی قادر به تحقق آن هستند.

زندیه‌وکیلی به تشکیل کنسرسیوم اقتصادی در استان اشاره داشته و در این رابطه تصریح کرد: اتفاق خوبی در استان مرکزی با تشکیل کنسرسیوم اقتصادی امیرکبیر شکل گرفته است. تشکیل این کنسرسیوم می‌تواند در آینده موجب گره‌گشایی و بازگشایی در عرصه‌های بین‌المللی شود و به ظرفیتی برای تولید صنایع مهمی نظیر احداث پالایشگاه در خارج از کشور تبدیل گردد. بنابراین باید از ظرفیت این کنسرسیوم نهایت بهره‌گیری را داشت.

وی به اعمال تحریم‌های بی‌سابقه به کشور اشاره کرده و در این خصوص بیان داشت: برای مقابله با تحریم‌ها، باید بیشتر بر توانمندی‌های داخلی متکی باشیم و از ظرفیت‌های کشور به شکل مؤثرتری استفاده کنیم. شناسایی ظرفیت‌های قانونی داخلی و بهره‌برداری از آن در شرایطی که با محدودیت منابع ارزی مواجه هستیم، راهکار عبور از شرایط تحریمی و بی‌نیازی از وابستگی به ظرفیت‌های خارجی است. 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز