دادستان خوزستان تاکید کرد؛
برخورد قاطع با ترک فعل مدیران ناکارآمد/استفاده از ظرفیت بزرگان در حذف سنتهای غلط
دادستان عمومی و انقلاب خوزستان گفت: صیانت از حقوق عامه، مبارزه با فساد و برخورد با ترک فعل مدیران ناکارآمد در دستور کار قرار دارد.
به گزارش ایلنا از خوزستان، امیر خلفیان امروز چهارشنبه در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف استان و جمعی از روسای و اعضای مجتمعهای شورای حل اختلاف اهواز و شعب تخصصی ویژه عشایر استان در محل دادستانی مرکز استان، بیان کرد: برخورد قضایی قاطع با مرتکبان جرایم خشن و اخلال در نظم عمومی، حمل و نگهداری اسلحه غیر مجاز، مبارزه با فساد به طور جدی پییگیری خواهد شد.
وی افزود: خدمت اعضای شوراهای حل اختلاف ریشه ای است و باعث توسعه صلح و سازش در بین مردم و رفع کدورت ها و کینهها و ایجاد برابری و محبت و برقراری امنیت و آرامش در جامعه میشود.
خلفیان خاطر نشان کرد: امروز شوراهای حل اختلاف جایگاه واقعی خود را پیدا کردهاند و علما، بزرگان، ریش سفیدان و سران طوایف باید بیش از گذشته برای توسعه صلح و سازش در جامعه همکاری کنند.
دادستانی عمومی و انقلاب مرکز خوزستان استفاده از ظرفیت بزرگان و سران اقوام را در از بین بردن سنتهای غلط اثرگذار دانست و گفت: امروز دوران خشنونت و جاهلیت تمام شده و با استفاده از توانمندیهای سران، بزرگان عشایر و اقوام باید سنتهای نادرست در استان ریشه کن شود و در این راستا برگزاری فعالیتهای فرهنگی تاثیر گذار است.
وی بر حمایت دادستانی از مطالبه گری درست و قانونی تاکید کرد و گفت: به عنوان مدعی العموم از سازمانها و دستگاهها که در انجام وظایف خود کوتاهی میکنند مطالبهگری و از مطالبه گرانی که از راه درست و قانونی حقوق مردم را مطالبهکنند حمایت خواهیم کرد.
دادستان عمومی و انقلاب مرکز خوزستان نوکری و خدمت به مردم را افتخاری بزرگ و ارزشمند دانست و افزود: مردم تکیه گاه انقلاب و نظام جمهوری اسلامی و لایق خدمات بزرگ و ارزنده هستند و بنده نیز برای جهاد و خدمت شبانه روزی به مردم خوزستان تلاش میکنم.
در این دیدار رییس توسعه حل اختلاف خوزستان ادامه داد: شورای حل اختلاف به عنوان یک نهاد با مشارکت مردمی، اقدامات و فعالیتهای بسیار ارزندهای برای حل و فصل دعاوی و اختلافات بین مردم داشته و همواره در روند گسترش فرهنگ صلح و سازش در جامعه نقش داشته است.
حجت الاسلام عبدالحمید امانت بهبهانی با اشاره به اینکه صلح و سازش یک ظرفیت ارزشمند با ریشه در دین، فرهنگ و تاریخ است اظهار کرد: یکی از نهادهای مروج این فرهنگ شورای حل اختلاف است چرا که این نهاد جایگاه ویژهای نزد مردم دارد.
وی گفت: در سال ۱۴۰۲ با تلاش اعضای شعب ویژه عشایر، صلح یاران، ستاد صبر، کارگروه مشترک شورای حل اختلاف و زندان، بزرگان و سران اقوام تعداد پروندههای مهم و محکومان به قصاص بیش از ۲۳۵ فقره با صلح و سازش مختومه و در ۶ ماهه اول امسال نیز حدود یکصد فقره پرونده منتهی به صلح و سازش شد.