با حضور وزیر جهاد کشاورزی؛
کارخانه ۹۰۰۰ تنی تولید انواع پوره،کنسانتره و رب گوچه فرنگی در ارومیه افتتاح شد
واحد تولیدی انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی ۹ هزار تنی در شهرستان ارومیه بدست وزیر جهاد کشاورزی افتتاح شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارخانه تولید انواع پوره، کنسانتره میوه تازه و رب گوجه فرنگی ۹ هزار تنی شرکت بارسو، امروز با حضور وزیر جهاد کشاورزی افتتاح و به بهره برداری رسید.
برای راه اندازی این واحد تولیدی ۸ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری شده است که برای ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم و ۲۰۰ نفر به صورت غیرمستقیم اشتغال زایی صورت گرفته است.
شرکت بارسو تولید کننده انواع کنسانتره میوه تازه به ظرفیت ۵ هزار تن در سال با جذب مواد خام اولیه به ظرفیت ۳۵ هزار تن در سال ، پوره میوه به ظرفیت ۳ هزار تن در سال با ظرفیت جذب مواد خام به ظرفیت ۱۰ هزار تن در سال و رب گوجه فرنگی به ظرفیت یک هزار تن با جذب مواد خام ۸ هزارتن در سال در زمینی به زیر بنای 4 هزار متر مربع درروستای قره آغاج شهرستان ارومیه واقع شده است.
در حال حاضر در استان آذربایجان غربی، تعداد ۴۰ واحد تولید کنسانتره میوه، پوره و رب گوجه فرنگی با ظرفیت جذب مواد خام یک میلیون و ۸۲۰ تن و ظرفیت تولید ۳۲۶ هزار تن مشغول فعالیت هستند که این واحدهای تولیدی قادر به فرآوری انواع میوه ، گوجه فرنگی و تبدیل به محصول صادراتی است.
به گزررش ایلنا، در سنوات گذشته بیش از ۳۰۰ هزار تن سیب زیردرختی در حاشیه جاده ها دپو شده و به مرور زمان از بین رفته و فاسد می شدند و درضمن خرید از کشاورزان نیز بصورت انحصاری و با تعیین قیمت پایین از سوی کارخانه انجام می شد اما در حال حاضر احداث واحدهای جدید، باعث ایجاد حالت رقابتی در خرید مواد اولیه و کاهش ضرر و زیان وارده به کشاورزان شده است.
عمدتاً محصولات تولیدی از طریق کشور ترکیه به مقاصد کشورهای اروپایی حمل و صادر می شود و توسعه چنین واحدهای تولیدی منجر به تولید محصولی صادراتی و ارز آور برای کشور می شود.