رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس مطرح کرد؛
مقابله با سودجویان فروش سموم و کودهای تقلبی
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس از مقابله با سودجویان فروش سموم و کودهای تقلبی که موجب آسیب به بهره برداران و سلامت مردم شدهاند، خبر داد و گفت: از مردم و رسانهها می خواهیم تا مراکز غیرمجازسموم و کودهای تقلبی را معرفی کنند.
به گزارش ایلنا، مجتبی دهقانپور در نشست خبری که به مناسبت تجلیل از مقام خبرنگار برگزار شد، گفت: تاکنون ۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از مطالبات کشاورزان استان پرداخت شده و ۷ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان از مطالبات نیز بزودی دی پرداخت خواهد شد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به ضرورت شناسایی نیازهای هر منطقه، تاکید کرد: از ظرفیت مؤدیان حقوقی و همچنین بخش دولتی و خصوصی در راستای مسئله گشایی مشکلات مختلف استفاده خواهد شد.
دهقانپور پیشگیری از خسارتهای احتمالی به تولیدکننده را نتیجه تفکیک و ارزیابی هر منطقه دانست و از هوشمندسازی بخش کشاورزی، ایجاد مرکز رصد و پایش مدیریت بخش کشاورزی مبتنی بر فناوریهای نوآورانه و هوش مصنوعی به عنوان برخی اقدامات در راستای افزایش بهره وری در این حوزه اشاره کرد.
وی با اشاره به استفاده از ظرفیت بخشهای علمی در حوزههای مختلف همچون دانش بنیانها در راستای کاهش ضایعات بخش کشاورزی و ایجاد دفتر ارتباط با مراکز دانشگاهی، به این نکته اشاره کرد که فارس از لحاظ تولیدات محصولات کشاورزی در کشور، رتبه دوم را دارد که بر همین اساس، نیاز است اعتبارات هم متناسب با این ظرفیتها تخصیص یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس با اشاره به اقداماتی که در راستای پیشگیری از کشتار دام مولد در استان انجام شده است، بر ضرورت فرایند تولید پایدار و ایجاد شرایط مناسب برای تولیدکننده تاکید کرد.
وی از برنامه ریزیها و تعریف برخی سیاستها در راستای کنترل این موضوع در سطح استان فارس خبر داد و تاکید کرد: در حال حاضر در بخش تولید تامین نهادهها، نظارت بر سطح کارگاهها و پیشگیری از خروج دام از فارس، اتفاقات خوبی افتاده و موجب آرامش در سطح بازار شده است.
دهقان پور علت این موضوع در طول سالهای گذشته را در افت شدید قیمتها، عدم همخوانی نرخ تمام شده دام با بازار و مطالبه دامداران در کسب سود منطقی و حداقلی جستوجو کرد و گفت: به همین دلایل، دامداران در برههای زمان، به حذف دامهای مولد اقدام کردند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: نقش رسانه ها و خبرنگاران در نگاه کلان رسانه به عنوان ابزار اطلاع رسانی دیده می شود.
وی افزود: کارکرد اول رسانه ها نقش خبری است و انعکاس خبرهای روزمره در حوزه های تخصصی است، بحث دوم نظارتی که رسانه می تواند داشته باشد که اگر بخواهیم جامعه ای پویا در بخش کشاورزی داشته باشیم باید خبرنگاران نقش پویا داشته باشند؛ با این نقش نظارتی می توان آسیب ها ومشکلات را شناسایی و مسائل و مشکلات را برطرف کرد.
دهقان پور ادامه داد: اصحاب رسانه می توانند نقش آموزشی نیز داشته باشند؛ سازمان پویا و قوی با نقش های آموزشی، ارشادی و خبری اصحاب رسانه به وجود می آید.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی فارس در پایان گفت: برای اینکه کشاورزی سودمند و بهرمند داشته باشیم باید به سمت کشاورزی دانش بنیان حرکت کنیم.