مدیر کانونهای خدمت رضوی فارس خبرداد؛
آزادی زندانیان بدهکار با جرایم غیر عمد توسط کانونهای خدمت رضوی
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس، یکی از کارکردهای کانونهای خدمت را آزادی زندانیان بدهکار و با جرایم غیر عمد دانست و گفت: در مجموع بیش از ۶۰۱ نفر از زندانیان جرایم غیر عمد در سطح استان از زندان آزاد شدهاند و این یکی از کارهای خوب خادمیاران در سطح استان فارس است که موجب شد فارس مقام اول کشور را به خود اختصاص دهد.
به گزارش ایلنا، جابر مهدییار در سفر به شهرستان کوهچنار در جمع مسئولان این شهرستان با بیان جزئیاتی از آزادی زندانیان با جرائم غیر عمد در سطح استان فارس گفت: ۴۸۲ نفر از این افراد مرد و ۱۱۹ نفر زن بودهاند. جمع کل بدهی این افراد که تسویه شده بیش از ۷ هزار و ۳۴۱ میلیارد ریال برآورد شده است و از این تعداد ۳۲۰ نفر تنها مربوط به سال ۱۴۰۲ است.
وی با تقدیر از مشارکت و همراهی فرماندار، شهردار و مسئولان شهرستان کوهچنار و شورای اسلامی شهرستان جهت در اختیار گذاشتن زمین احداث چایخانه حضرت رضا(ع) در مجاورت یکی از پارکهای شهرستان کوهچنار گفت: یکی از تصمیمات جدید آستان قدس رضوی، ایجاد یک پایگاه فرهنگی در کلیه شهرستانها با ایجاد چایخانه حضرت رضا(ع) است که با توجه به تصمیم ساخت ۸۸۸ چایخانه در سطح کشور، سهم استان فارس به ۴۴ چایخانه رسیده و تاکنون نیز با توجه به تشکیل هیئت امنای استانی در استانداری فارس و ابلاغ نامه به فرمانداریها و شورای اسلامی شهرها و شهرداریهای استان جهت همکاری و مساعدت لازم برای در اختیار گذاشتن زمین این پایگاه فرهنگی در شهرهای اقلید، زرقان، بوانات، گراش و جهرم کار احداث چایخانه شروع شده و مراسم کلنگزنی انجام شده است.
مهدییار ادامه داد: در دو شهرستان زرقان و گراش عملیات شناژ وبتن ریزی و احداث زیرساخت آغاز شده و در حال اجرا و انجام است و با مدد امام رضا(ع) و کمک دیگر مسئولان شهرستانها این کار بزرگ هم همانند دیگر کارها در استان به انجام خواهد رسید و این بنای فرهنگی، شفاخانهای برای همه ارادتمندان به حضرت ثامنالحجج (ع) و کانونی برای همه آرزومندان و دردمندان خواهد بود. با این کار برنامههای متنوع و زیبایی در جهت ترویج فرهنگ امام رضایی در جامعه ایجاد خواهد شد.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود ازدواج آسان را یکی از آموزههای فرهنگ رضوی دانست که باید ترویج و توصیه شود و سپس افزود: جوانان نباید با موانع ازدواج از این سنت حسنه روی برگردانند.
وی با بیان اینکه یکی از کارکردهای اصلی کانونهای خدمت رضوی در استان ترویج ازدواج آسان و در اختیار گذاردن امکانات و تسهیلات ازدواج است، افزود: در دین مبین اسلام و سنت پیامبر(ص) و ائمه هدی(ع) بسیار توصیه شده است خانوادهها در ازدواج جوانان تسهیل کنند، اما اکنون متأسفانه شاهد بروز مشکلات زیادی در پیش روی جوانان هستیم، بهطوری که همین مشکلات جوانان را از ازدواج رویگردان کرده است.
مهدییار ادامه داد: برخی از جوانان با تقلید از رسوم کشورهای غربی، مشکلاتی زیادی پیش روی خود در امر ازدواج قرار میدهند. برگزاری ازدواج ساده و با کمترین تشریفات موجب ترویج این فرهنگ حسنه است و همه ما در ترویج این فرهنگ مسئولیت داریم.
مدیر کانونهای خدمت رضوی استان فارس در بخش دیگری از سخنانش به برخی از خدمات کانونهای خدمت در شهرستانها هم اشاره کرد و گفت: روال ارائه خدمت دفتر آستان و نوع خدمت متفاوتی که ارائه میدهد به لحاظ معنوی بسیار موثر و با بسیاری از مراکز دیگر متفاوت است. از همین نظر ممکن است افرادی باشند که نیازمند کمک مالی نباشند، ولی نیازمند موهبتهای امام رضا (ع) هستند و از این خدمات بهرهمند میشوند.
وی همچنین با اشاره به بحث تعلیم و تربیت از طریق اساتید این کانون در عنوانهای مختلف آموزشی و تربیتی گفت: آموزشهای کانون خدمت برای سنین مختلف برنامهریزی شده است. آموزشهای مهدالرضا برای سنین تا ۶ سال و پیش دبستان در نظر گرفته شده است؛ آموزشهای شبابالرضا(ع) مخاطبان سنین ۷ تا ۱۲ سال را در نظر دارد و آموزشهای ابناءالرضا سنین ۱۲ تا ۱۸ سال را شامل میشود. همه این آموزشها برای داشتن زندگی بهتر از دوران کودکی تا جوانان و حتی سنین بالاتر است.