افزایش ۳۱ درصدی جوجه ریزی در گیلان
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، گفت: مرغداریهای استان از ابتدای امسال تا کنون بیش از ۴۲ میلیون قطعه جوجه ریزی کرده اند.
به گزارش ایلنا از رشت، صالح محمدی افزود: از ابتدای امسال تا کنون ۴۲ میلیون و ۹۰۶ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گیلان انجام شده که نسبت به پارسال ۳۱ درصد بیشتر شده است.
وی با اشاره به اینکه استان گیلان ۸۷۲ واحد فعال گوشتی دارد، گفت: گیلان یکی از بزرگترین زنجیرههای تولید مرغ کشور است که ۷۷ درصد تولید خود را در قالب زنجیره ارزش انجام میدهد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: در این استان روزانه حدود ۶۰۰ تن مرغ گرم روانه بازار میشود که ۳۰۰ تن آن مازاد نیاز بازار گیلان است و به استانهای تهران، کرج و قزوین صادر میشود.
صالح محمدی با اشاره به اینکه، پرورش طیور و ماکیان یکی از اولویتهای سرمایه گذاری در استان است، گفت: گیلان رتبه اول پرورش مرغ اجداد گوشتی و مرغ بومی را دارد.