معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور:
اعتبارات زیادی در نظام آموزشی کشور هزینه می شود که خروجی مناسبی ندارد
رشد علمی ایران ۱۱ برابر جهانی است
معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: برنامه ریزی برای آموزش های مهارتی در شرایط کنونی بایستی بر اساس ذائقه و سلیقه خانواده ها و جامعه هدف صورت گیرد تا فعالیتهای مهارت آموزی کاربردی و تاثیرگذار باشد.
در این مراسم که روز دوشنبه در سالن جهاد کشاورزی برگزار شد مجتبی نوروزی معاون آموزشی سازمان فنی و حرفه ای کشور گفت: رهبری در جمع دانشجویان فرمودند که هم نگاه نقادانه و هم نگاه سرافرازانه داشته باشید و بدانید ما میراث دار یک نظامی هستیم که دستاوردهای زیادی داشته است.
وی بیان کرد: امروز وارث انقلاب بزرگی هستیم که مخالفان زیادی دارد و به سختی و با هزینه سنگین به آن رسیده ایم لذا با همه توان بایستی از آن صیانت کنیم و دستاوردها نیز برای نسل جوان بازگو شود.
نوروزی تصریح کرد: امروز زیرساختهای ایجاد شده در کشور و استان در عرصه های مختلف بی نظیر است و باید بررسی کنیم چگونه به این مرحله رسیده ایم و به مولودهای انقلاب در حوزه شاخص های سیاسی و علمی توجه بیشتری داشته باشیم.
وی گفت: علم زیربنای تمدن است و رشد علمی ایران که ۱۱ برابر جهانی است اهمیت جایگاه ایران در این عرصه را به خوبی نشان می دهد.
نوروزی بیان کرد: ماندگاری انقلاب نشانه حقانیت نظام است و امروز نظام صاحب سبک و حرف است و حقانیت بالایی دارد و ما هم باید این نگاه سرافرازانه را داشته باشیم.
وی اظهارداشت: البته با جامعه مطلوب فاصله زیادی داریم و بخشی از این تغییرات مدیریتی برای رسیدن به نقطه مطلوب است.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای کشور یادآورشد: در ۴ دهه گذشته یک تروریسم رسانهای علیه کشور فعال شده که ما هم باید نگاه نقادانه و خلاقانه داشته باشیم و بدانیم در نگاه آموزشی ما انتقادهایی وجود دارد که به آن می توانیم پاسخ دهیم.
نوروزی تصریح کرد: اعتبارات زیادی در نظام آموزشی کشور هزینه می شود که خروجی مناسبی ندارد و در شرایطی که فارغ التحصیل بیکار زیادی داریم می توانیم بخشی از این بیکاری را با مهارت آموزی برطرف کنیم.
این مدیر یادآورشد: برای یک دانشجوی لیسانس حدود ۴۰۰ میلیون تومان هزینه می کنیم تا مدرک بگیرد و در این مرحله چون هیچ مهارتی ندارد ما باید وارد کار شویم و با دوره های تخصصی به مهارت افزایی جوانان کمک کنیم.
نوروزی اضافه کرد: نظام مهارتی در کشور باید سامان یابد تا خلاء های موجود را پر کنیم اما چون به مهارت آموزی توجه جدی نشده همچنان در بخش صنعت نیروی ماهر کار کافی نداریم.
این مسئول در ادامه اظهارداشت: باید سازمان فنی حرفه ای در کشور بیشتر شناسانده شود و اخیرا وارد تفاهم نامه با آموزش و پرورش شدیم و مهارت آموزی را از دبیرستان هم آغاز کنیم زیرا باور داریم که برای حل معضلات بیکاری و اقتصاد به مهارت آموزی نیاز جدی داریم.
نوروزی در ادامه گفت: باید به ذائقه و سلیقه خانواده ها نیز توجه شود و بر اساس این نیازها برنامه ریزی کنیم تا فعالیتهای ما کاربردی باشد.
وی افزود: چرا باید کنکور این همه رونق داشته باشد و مهارت آموزی مغفول بماند لذا باید کار فرهنگی کنیم و خانواده ها را به سمت توجه به مهارت آموزی فرزندانشان هدایت کنیم.
نوروزی گفت: روند معرفی بیشتر سازمان آغاز شده و اتفاقات بزرگی رخ داده و اساسنامه سازمان تصویب شده که مبنای عمل است و مفاد استانی را هم بایستی جدی بگیرید و به عنوان محور کار قرار دهید.
معاون آموزش سازمان فنی و حرفه ای کشوریادآورشد: در برنامه هفتم توسعه نگاه منطقی به سازمان وجود نداشت که برای اولین بار در مجمع تشخیص مصلحت نظام «عدم مغایرت» گرفتیم و فنی حرفه ای در برنامه توسعه جای گرفت و همراهی خوبی وجود دارد تا برای تحقق رهنمودهای رهبری اقدام شود و در این راستا کارهای خلاقانه صورت خواهد گرفت تا خانواده ها به سمت مهارت آموزی فرزندانشان علاقه بیشتری نشان دهند.
در این مراسم ضمن تقدیر از از خدمات یک ساله علی طاهرخانی مدیرکل سابق، سیروس صارمی بعنوان مدیرکل جدید آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین معرفی شد.
سیروس صارمی پیش از این در مسئولیت های معاون اداری و مالی و امور ایثارگران سازمان استاندارد کشور و مدیرکلی استاندارد استان قزوین نیز فعالیت کرده بود.