خبرگزاری کار ایران

در گفت و گو با ایلنا مطرح شد؛

هتل ها و مجتمع های بین راهی آذربایجان غربی زیر ذره‌بین استاندارد

هتل ها و مجتمع های بین راهی آذربایجان غربی زیر ذره‌بین استاندارد
کد خبر : ۱۴۶۴۳۳۶

مدیر کل استاندارد آذربایجان غربی گفت: تمامی هتل ها،مجتمع های بین راهی و هتل آپارتمان های آذربایجان غربی زیر ذره بین بازرسان استاندارد قرار گرفتند.

وحید موسی پور در گفت و گو با خبرنگار ایلنا،با بیان اینکه در طرح عیدانه و رمضان تمامی فراورده های عرضه شده در بازار توسط کارشناسان این اداره کل مورد بازرسی قرار میگیرند گفت:این طرح با هدف احقاق حقوق عامه مردم،خدمت رسانی شایسته، فرهنگ سازی و پاسخگویی مسئولانه و با هدف ارزیابی انطباق خدمات از لحاظ ایمنی،بهداشت عمومی صورت می گیرد.

مدیرکل استاندارد آذربایجان غربی خاطر نشان کرد: دو هدف اصلی این طرح، ارتقاء کیفیت خدمات ارائه شده به مردم در این ایام است و همچنین در این طرح بخش کمیت و ترازو‌ها نیز مورد بازرسی کارشناسان این اداره‌کل قرار خواهد گرفت.

وی تصریح کرد: از مهمترین بخش‌هایی که در این طرح بازرسی می‌شود، خدمات هتل‌ها (هتل‌های یک تا ۵ ستاره)، هتل آپارتمان، مجتمع‌های بین‌راهی، پایانه‌ (فرودگاهی، راه آهن، اتوبوسرانی)، قالیشویی، مراکز عرضه خشکبار و شیرینی، مراکز عرضه مواد غذایی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای و رستوران و قهوه‌خانه است.

 به گفته وی،در این طرح بخش کمیت و ترازو‌ها نیز مورد بازرسی کارشناسان این اداره‌کل قرار می گیرد.

مدیر کل استاندارد آذربایجان غربی تاکید کرد: با توجه به سیاست‌های تحولی سازمان ملی استاندارد ایران و در راستای تحقق ماده ۱۷ قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، اجرای طرح عیدانه و رمضان همزمان با سراسر کشور در آذربایجان غربی نیز از ۱۵ اسفند سال گذشته آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز