معاون استانداری کرمانشاه:
از یک درصد ظرفیتهای گردشگری کرمانشاه هم استفاده نکردهایم
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه از یک درصد ظرفیت گردشگری استان استفاده نکردهایم، گفت: استفاده از ظرفیت میراثفرهنگی و گردشگری راحتترین و بهترین راه برای تولید ثروت در استان است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، علی شعبانی در نشست کارگروه اجتماعی استان، اظهار کرد: کرمانشاه از ظرفیتهای تاریخی، فرهنگی و طبیعی بسیار زیادی برخوردار است که میتوان با بکارگیری مناسب آن شرایط اقتصادی استان را متحول کرد.
معاون استانداری کرمانشاه با بیان اینکه از ظرفیتی که در حوزه میراث و گردشگری استان وجود دارد شاید از یک درصد آن هم استفاده نشده، ادامه داد: استفاده از ظرفیت میراثفرهنگی و گردشگری در حوزه خدمات امروز راحتترین و بهترین راه برای تولید ثروت برای همه اقشار جامعه است.
وی با بیان اینکه هزینه ایجاد اشتغال در حوزه گردشگری از بسیاری حوزهها پایینتر است و افراد بسیاری نیز از منافع آن سهیم میشوند، گفت: برای مثال با راهاندازی یک مجموعه بومگردی در یک روستا بخش زیادی از افراد جامعه محلی با ارایه خدمات جانبی از منافع آن بهرهمند میشوند.
شعبانی با بیان اینکه باید برای حوزه گردشگری برنامهریزی مناسبی انجام شود، گفت: در بسیاری از کشورها که داشتهای در حوزه گردشگری ندارند، ظرفیتهای جدیدی ایجاد میکنند، ولی ما فضاهای داریم که از آنها استفاده نمیکنیم.
وی با تاکید بر لزوم معرفی درست ظرفیت های استان در حوزه گردشگری، افزود: در زمینه معرفی استان نیازمند نوآوری و خلاقیت هستیم. تاکتیکها برای معرفی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی باید همواره در حال تغییر باشند و روشهای جدید بکار گرفته شود.
معاون استانداری کرمانشاه اظهار کرد: با برندسازی و استفاده از روشهای نو می توان مواردی همچون کرمانشاه شهر خلاق خوراک را به درستی معرفی کرد تا مردم غذاهای سنتی ما را بشناسند.
وی در ادامه توسعه پلتفرمهای فروش محصولات صنایعدستی و ارائه خدمات را یکی دیگر از نیازهای گردشگری استان توصیف کرد و گفت: این موارد به فضای تولید ثروت در استان کمک میکند. در کنار این موارد باید توجه به توسعه زیرساختهای مناسب خدماتدهی به گردشگران نیز با جدیت دنبال شود تا بتوان شرایط مناسبی را برای سفر به کرمانشاه فراهم کرد.