در یک ماه گذشته صورت گرفت؛
تولید هفت هزار تن مرغ در مرغداریهای قزوین
مدیر امور طیور استان قزوین از تولید ۷ هزار و ۷۵۰ تن گوشت سفید مرغ در واحدهای مرغداری این استان در مهر ماه سال جاری خبر داد.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور با اعلام این خبر افزود: این میزان تولید مرغ نسبت به مدت مشابه در سال گذشته که 6 هزار و ۲۰۰ تن بود رشد ۲۵ درصدی داشته است.
مدیر امور طیور استان قزوین ادامه داد: در حال حاضر ۳۸۰ واحد مرغداری گوشتی فعال در این استان با ظرفیت ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه جوجه در حال فعالیت و تولید گوشت سفید هستند.
وی یادآور شد: شهرستان قزوین بیشترین واحد مرغ گوشتی در استان را دارد که ظرفیت آنها ۳ میلیون و ۴۰۴ هزار قطعه است.
این مسئول استفاده از تغذیه مناسب، بهبود مدیریت، افزایش ضریب تبدیل، کاهش تلفات و افزایش راندمان تولید بهازای هر قطعه مرغ گوشتی را از مهمترین اهداف این مدیریت در واحدهای تولیدی دانست.