یک مسئول خبرداد؛
ساخت بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری نی ریز با مشارکت مجتمع فولاد غدیر نی ریز
شهردار نیریز گفت: بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری نی ریز با مشارکت مجتمع فولاد غدیر نی ریز در حال ساخت است.
به گزارش ایلنا، حامد فرغت در نشست با خبرنگاران اظهار داشت: این پروژه که در زمینی به مساحت بیش از ۸۰ هزار مترمربع متعلق به شهرداری نی ریز در قالب قرارداد BOLT با مشارکت مجتمع فولاد غدیر نی ریز در حال احداث است، شامل دریاچه مصنوعی، ورزشگاه مسقف 2 هزار نفری، استخر سرپوشیده، سالن اجتماعات ۷۰۰ نفره، پانسیون به ظرفیت ۱۰۰ تخت، یکباب زمین فوتبال استاندارد، زمین های متعدد ورزشی روباز، پیاده راه سلامت و سایر ملزومات و امکانات ورزشی و تفریحی بوده و یک مجموعه بی نظیر در شرق استان فارس است.
شهردار نی ریز عملکرد این شهرداری را در عرصههای مختلف تشریح و جزئیات آن را برشمرد و افزود: کارهای بزرگی در شهر نی ریز در دست اقدام است که برخی از آنها از جمله این پروژه، در مقایسه با ادوار گذشته کم نظیر یا حتی بی سابقه بوده است.
مقام عالی شهرداری نی ریز با اشاره به قدمت این شهر، مشاهیر نامی نی ریز و ظرفیت های گردشگری قابل توجه آن، اظهار داشت: نی ریز با پیشینه تاریخی و فرهنگی غنی، یکی از شهرهای شاخص ایران است که پتانسیل های زیادی برای توسعه و پیشرفت دارد.
وی با بیان اینکه شهرداری نی ریز خرداد ماه سال 1310تاسیس شده است، افزود: شهر نی ریز مطابق آخرین سرشماری سال 95، جمعیتی معادل 49هزار و850 نفر را دارد؛ هر چند که امروز جمعیت این شهر با محاسبه جمعیت سیار و ساکن، حدود 60 هزار نفر تخمین زده می شود، لذا برنامه ریزی برای ایجاد شهری مطلوب با این حجم از جمعیت، نیازمند نگاه کارشناسانه، علمی و دقیق است.
فرغت به درجه شهرداری نی ریز نیز اشاره کرد و اظهار داشت: درجه شهرداری نی ریز هم اکنون 8 است که امیدواریم امسال با مستنداتی که به استانداری فارس ارائه شده است، درجه شهرداری به 9 ارتقا یابد. شهرداری های کشور بسته به جمعیت، بودجه، نیروی انسانی و ... از درجه یک (کوچکترین) تا درجه ۱۲ (بزرگترین) تقسیم بندی می شوند.
بودجه امسال شهرداری نی ریز 105میلیارد تومان است
مقام عالی شهرداری نی ریز بودجه امسال شهرداری نی ریز را 105 میلیارد تومان عنوان کرد و به بزرگترین پروژه شهرداری نیز اشاره داشت و گفت: این پروژه یک سرمایه گذاری مشترک بین شهرداری نی ریز و مجتمع فولاد غدیر نی ریز است که بزرگترین پروژه تاریخ شهرداری نی ریز به شمار میرود.
وی خاطرنشان کرد: این پروژه در زمینی به مساحت بیش از ۸۰ هزار مترمربع شامل دریاچه مصنوعی که آبگیری آن انجام شده است، ورزشگاه مسقف با جمعیت 2 هزار نفر که دومین ورزشگاه استان پس از شیراز خواهد بود، استخر سرپوشیده و سایر ملزومات و امکانات ورزشی و تفریحی است، به طوری که یک مجموعه بی نظیر در شرق فارس و حتی کشور قلمداد می شود.
فرغت به پروژه های دیگر شهرداری نیز اشاره کرد و اظهار داشت: پروژه دیگر ما مرمت ابنیه تاریخی شهر از جمله قلعه تاریخی (اس پی آر) با 33 هزار مترمربع است که چیزی شبیه ارگ کریم خانی شیراز است. فاز نخست این پروژه تمام شده، فاز دوم نیز 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فاز سوم در مرحله تهیه اسناد مناقصه است.
وی تصریح کرد: تاکنون 3 میلیارد تومان برای این پروژه هزینه شده و تا پایان پروژه پیشبینی میشود 6 میلیارد تومان دیگر نیز هزینه شود. فرغت همچنین گفت: تملک و مرمت کاروانسرای تاریخی سروی نیز در دست اقدام است؛ بخشی از این بنای ارزشمند تاریخی تملک شده که با همکاری اداره کل میراث فرهنگی، امسال مرمت آن آغاز خواهد شد.
شهردار نی ریز ادامه داد: این کاروانسرا با مساحت 4600 مترمربع مربوط به عهد صفویه است که در سالهای گذشته به دلیل کم توجهی مورد بی مهری قرار گرفته است، اما برای احیای آن عزمی جدی داریم و پیش بینی میشود در آینده یک میدان نقش جهان کوچک را در شهر نی ریز داشته باشیم؛ فضایی که قطعا موجب رونق صنایع دستی و گردشگری نی ریز خواهد شد.
وی در عین حال اظهار داشت: مجموعه کاروانسرا و بازار تاریخی نی ریز در کنار هم قرار دارند که بازار تاریخی ملکی دوران نی ریز سال گذشته توسط شهرداری مرمت شده است.
پروژه ساختمان مرکزی شهرداری نی ریز با 55 درصد پیشرفت فیزیکی
مقام عالی شهرداری نی ریز به پروژه ساختمان مرکزی شهرداری نیز اشاره کرد و بیان داشت: این پروژه در زمینی به مساحت 4 هزار مترمربع در 3 طبقه با زیربنایی بالغ بر 3 هزار مترمربع برگرفته از از معماری کاروانسرای تاریخی نی ریز در حال ساخت است و هم اکنون 55 درصد پیشرفت فیزیکی دارد که امیدواریم در پایان دوره فعلی مدیریت شهرداری به بهره برداری برسد.
وی احداث زمینهای ورزشی متعدد در سطح شهر همچون زمین های مینی فوتبال، والیبال، بسکتبال را از دیگر پروژههای شهرداری عنوان کرد و گفت: ما به دنبال فرهنگ سازی جهت توجه مردم به ورزش و سلامتی هستیم که با توجه به ساخت و سازهای سال های اخیر که موجب از بین رفتن زمین های ورزشی اصطلاحا زمین خاکی هایی که گذشته در سطح شهر وجود داشته، شده است؛ خود را مکلف به توسعه اماکن ورزشی در مقیاس پروژههای محلهای میدانیم.
پیست اسکیت تخصصی شهرداری نی ریز به بهره برداری می رسد
فرغت ادامه داد: در این راستا امسال پیست اسکیت تخصصی شهرداری نی ریز نیز به بهره برداری خواهد رسید که هم اکنون 90 درصد پیشرفت فیزیکی دارد؛ ضمن اینکه امسال عملیات اجرایی یک مجتمع ورزشی شامل زمین فوتبال و والیبال ساحلی، بسکتبال و چند زمین تنیس نیز آغاز خواهد شد.
شهردار نی ریز پروژه شاخص دیگر شهرداری را معدن سنگ مرمریت شهرداری نی ریز عنوان کرد و گفت: این معدن میتواند جهش قابل توجهی در بخش درآمدهای شهرداری ایجاد کند چرا که معتقدیم ما باید به سمت درآمدهای پایدار حرکت کنیم؛ برای احقاق حق مردم نی ریز در قالب این معدن غنی، ۶ سال است که از هیچ تلاشی فروگذار نبوده ایم و قطعا در راستای استیفای حقوق شهروندان نی ریزی تسلیم نامهربانی ها نخواهیم شد.
به گفته فرغت، پروژه مذکور در حال پیگیری است و امید است تا چند روز آینده نهایی شود.