خبرگزاری کار ایران

برای اولین بار در ایران؛

محصول جدید فرآوری شده ماهی قزل آلا در تبریز رونمایی شد / میانگین مصرف ماهی در آذربایجان شرقی ۸ کیلوگرم است

محصول جدید فرآوری شده ماهی قزل آلا در تبریز رونمایی شد / میانگین مصرف ماهی در آذربایجان شرقی ۸ کیلوگرم است
کد خبر : ۱۳۵۶۴۴۷

محصول جدید فرآوری شده ماهی قزل آلا برای اولین بار در ایران در تبریز رونمایی شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، جواد گوزلی مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان آذربایجان شرقی، در نشست خبری رونمایی از محصول جدید فرآوری شده ماهی قزل آلا برای اولین بار در ایران گفت: موضوع سرانه مصرف غذاهای دریایی در ایران و بخصوص در استان ما ضعیف است و یکی از مشکلات عمده‌ایی که با آن در زمینه مصرف ماهی مواجه بودیم تیغ‌های ماهی و بوی بد آن بود.

وی با بیان اینکه متاسفانه ما انواع ویتامین‌های ماهی‌ها را فراموش کردیم، ادامه داد: مصرف سرانه گوشت ماهی به طور متوسط در دنیا سالانه ۲۰ کیلوگرم و در کشور ما این آمار نزدیک به ۱۴ کیلو گرم و میانگین مصرف در استان ۸ کیلو و ۱۰۰ گرم است.

گوزلی با بیان اینکه در مجموعه ۹۵۷۰ کیلو در استان تولید گوشت ماهی موجود است، افزود: متوسط تولید سالانه ماهی قزل آلا در آذربایجان شرقی بصورت سالیانه ۵۷۰۰ کیلو و سالیانه ۲۰۵۰ کیلو مربوط به ماهی گرم آب است.

وی ادامه داد: گوزلی افزود: در استان ما ۸ شرکت دانش بنیان در زمینه آبزیان در حال فعالیت هستند، همچنین در استان ۲۰ رستوران داریم که در زمینه طبع و ارائه ماهی فعالیت دارند.

مدیر شیلات و امور آبزیان جهاد کشاورزی استان با تاکید بر اینکه اهمیت غذایی گوشت ماهی بر کسی پوشیده نیست، گفت: برای تولید یک کیلو گوشت گاو 15 هزار و ۵۰۰ لیتر آب، برای تولید یک کیلوگرم مرغ 4 هزار لیتر و برای تولید یک کیلوگرم ماهی ۴۰۰ لیتر آب مصرف می‌شود در حالیکه وقتی نسبت پروتئین‌های لازم در گوشت قرمز و گوشت مرغ را با گوشت ماهی مقایسه کنیم ارزش بالایی غذایی این محصول نیز به چشم می‌خورد.

وی خاطرنشان کرد: برای اولین بار در تبریز یکی از شرکت‌های تولید گوشت ماهی محصولی بدون پوست و استخوان را تولید کرده، از طرفی خوشبختانه ذائقه مصرفی مردم متفاوت شده است و با تولید این محصول قطع به یقین در سرانه مصرفی استان شاهد رشد چشمگیری را خواهیم شد.

امیر روشنی مدیر بازرگانی شرکت تولید کننده نیز در این نشست گفت: هدف از تولید این نوع گوشت ماهی، تقابل با ماهی تیلاپیلای چینی است که بازار کشور را در دست گرفته و سالیانه چندین هزار دلار ارزاز کشور خارج می شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز