در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی مطرح شد؛
ضرورت مشارکت نخبگان برای تدوین برش استانی سند مهندسی فرهنگی / 2 سال از تدوین سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور میگذرد
استاندار مرکزی با تأکید بر اینکه ضروری است نخبگان، رسانهها و فعالان فرهنگی این استان برای تدوین برش استانی سند مهندسی فرهنگی استان مشارکت گسترده داشته باشند، گفت: مشارکت عمیق برای ادامه مسیر در انجام این سند ملی، ضروری است و نباید وارد فرآیند اداری بیثمر شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، فرزاد مخلصالائمه در جلسه کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت، زنان و خانواده استان مرکزی، افزود: سند مهندسی فرهنگی استان مرکزی با توجه به مسائل مختلف استان تدوین شده و اجرای این سند نیازمند همگرایی بین مسئولان و نقشآفرینی فعالان فرهنگی استان است.
وی با اشاره به اینکه کاری که در دفتر اجتماعی استانداری آغاز شده باید با همکاری دستگاههای اجرا شود، ادامه داد: در سند مهندسی فرهنگی استان مرکزی به 30 مسئله رسیدهایم تا وظیفه خود و تکالیف قانونی انجام شود، در غیر این صورت همین شرایط باقی خواهد ماند.
استاندار مرکزی اظهار داشت: باید با همفکری و همافزایی مسائل اولویتدار بررسی شود، در غیر این صورت وضعیت نه چندان مطلوب اجتماعی و فرهنگی استان همچنان باقی خواهد ماند. بنابراین باید از فرصتهای باقیمانده در سال جاری به نحو مطلوب استفاده شود و مسیر پیشرفت ادامه یابد.
مخلصالائمه تصریح با بیان اینکه جهتگیری دولت بهبود یافته و رو به پیشرفت است و اهم موفقیتهای استان منتشر میشود، کرد: گفتمان باید نتیجهگرا باشد و دستگاههای اجرایی باید به این گفتمان بپیوندند، زیرا نقشه مهندسی فرهنگی کشور، مسأله محور است.
وی بیان داشت: 85 سند راهبردی در کشور وجود دارد که از سرنوشت این سندها اطلاعی نیست و به جایی نرسیده است و 50 سیاست کلی نیز در این خصوص ابلاغ شده است. علیرغم تلاشهای شبانهروزی، فاصله زیادی با شرایط مطلوب وجود دارد.
مدیرکل دفتر اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز در این جلسه گفت: 2 سال از تدوین سند نقشه مهندسی فرهنگی کشور میگذرد و 5 کمیته برای این سند در استان پیشبینی شده است.
محمدرضا جعفری افزود: 30 موضوع مختلف برای این سند احصا شده که در این رابطه باید 5 مسله اولویتدار شناسایی شود و بعد از شناسایی هر دستگاه اجرایی، اقدام اولویتدار در دستور کار قرار گیرد.
وی ادامه داد: برش استانی این سند برای استان مرکزی بسیار مهم است و باید دستگاههای اجرایی در مجموعه خود کارگروه درونی را تشکیل دهند و فعالیت در این موضوع نباید نمایشی باشد.