مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران:
فعالیت ۶۷۰ تشکل کارگری و کارفرمایی در استان/ کمک کار بازنشستگان و کارگران برای تشکیل شرکتهای تعاونی مسکن و اشتغال هستیم
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در استانمازندران ۶۷۰ تشکل کارگری و کارفرمایی فعالیت دارد و به عنوان خدمتگزار تلاش داریم تا کار متفاوتی برای حوزه کارگری انجام شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی باقری در یازدهمین اردوی آموزشی، تفریحی و سیاحتی و زیارتی کانونهای کارگران بازنشسته و مستمریبگیران تامین اجتماعی استان مازندران در مشهد مقدس اظهار کرد: قرار است که دولت سیزدهم مطالبه محور کار کند و یکی از وظایف اصلی وزارتخانه عریض و طویل تعاون، کار و رفاه اجتماعی حفظ اشتغال و صیانت از نیروی کار و رفاه و معیشت کارگران است.
وی افزود: وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیازمند پشتیبانی بیشتر است تا از عهده ماموریت های خود بر آمده و در راستای وظایف خود بدرستی عمل کند.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: در حوزه کارگری و بازنشستگی باید برنامه ریزی درازمدت داشته باشیم تا در راستای رفع مشکلات حوزه کارگری به عنوان بزرگترین تشکل در کشور اقدام شود.
باقری گفت: در استانمازندران ۶۷۰ تشکل کارگری و کارفرمایی فعالیت دارد و به عنوان خدمتگزار تلاش داریم تا کار متفاوتی برای حوزه کارگری انجام شود که تاکید داریم تا از ظرفیت های داخلی خود استفاده کنیم و با کمک دستگاههای مختلف و مرتبط برای رفع دغدغه ها تلاش شود.
باقری افزود: باید از ظرفیت های مختلف و مرتبط با حوزه کارگری و کار که شامل ۱۰ دستگاه در استانمازندران است، استفاده و با کمک شورای هماهنگی قدم جدیدی برای رفع معضلات برداشته شود.
این مسؤل بیان داشت: در راستای اساسنامه کانون بازنشستگان و مستمری بگیران می توان برای ایجاد فضای امن اشتغال و مسکن کارگران بازنشسته، شاغلین و فرزندان در قالب سرکتهای تعاونی اقدام کرد که در استان مازندران این آمادگی را داریم.
مدیر کل تعاون کار و رفاه اجتماعی مازندران گفت: اگر بتوان براساس منافع عمومی، در کانون بازنشستگان و کارگری بنگاه اقتصادی راه اندازی کرد، می توان در کنار مسکن ملی و تعاونی مسکن برای رفع مشکلات اقدام کرد.
باقری افزود: در قالب شرکت تعاونی مسکن هم آمادگی داریم تا برای بازنشستگان، کارگران و فرزندان ایجاد مسکن کرده و برای اشتغال اقدام کنیم.