خبرگزاری کار ایران

برای اولین بار در تاریخ شهرداری؛

تقویم فرهنگی تبریز تدوین می‌شود

تقویم فرهنگی تبریز تدوین می‌شود
کد خبر : ۱۳۱۰۰۸۰

مدیرعامل سازمان فرهنگی اجتماعی ورزشی شهرداری تبریز از تدوین ۵۲ برنامه فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برای ۵۲ هفته سال در مناطق و سازمان‌های شهرداری خبر داد.

به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، امیر نصیربیگی در سومین نشست از سلسله نشست‌های خبری مدیران شهرداری تبریز اظهار کرد: برای اولین بار تقویم فرهنگی تبریز در قالب دفترچه‌ای تدوین و در اختیار مدیران و مسئولان فرهنگی شهرداری تبریز قرار می‌گیرد.

وی افزود: در تدوین این دفترچه ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های منطقه همچون حوزه‌های قرآنی، ورزشی و فرهنگی و همچنین آسیب‌های اجتماعی موجود در مناطق لحاظ شده است.

نصیربیگی خاطرنشان کرد: در سال‌های گذشته برنامه‌ریزی فرهنگی به صورت جزیره‌ای بوده و در تلاش هستیم با تجمیع برنامه‌ها عدالت توزیع را رعایت کنیم.

وی اضافه کرد: برنامه‌های مختلفی در راستای مدیریت صحیح و اصولی منابع و تأثیرگذاری آنها تدوین شده است که مدیران مناطق در حال دفاع از این برنامه‌ها و ارائه پیامدها و دستاوردهای احتمالی آن هستند.

 اطلس اجتماعی و فرهنگی مناطق تبریز تهیه می‌شود

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری از تهیه اطلس اجتماعی و فرهنگی مناطق تبریز تا پایان سال جاری خبر داد.

امیر نصیربیگی همچنین اظهار کرد: اطلاعات فعلی از وضعیت فرهنگی و اجتماعی مناطق مختلف تبریز کارآمد نبوده و اطلاعات جامعی همچون سرانه موسیقی، مطالعه، ورزش مناطق در دسترس نیست.

وی افزود: باید ضریب نفوذ برنامه‌های فرهنگی و اجتماعی شهرداری تبریز احضا و نیازهای مناطق در این حوزه‌ها تأمین شود.

نصیربیگی مشارکت مردم را مهمترین هدف برنامه‌های فرهنگی اعلام کرده و گفت: هدف شهرداری تبریز تنها اجرای برنامه و تحمیل آن به شهروندان نیست و مشارکت مردم به عنوان رکن اساسی این برنامه‌ها در حصول دستاوردهایی همچون شناسایی افراد مستعد مهم است.

وی اضافه کرد: برنامه‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز باید مشارکت‌پذیری و مسئولیت‌پذیری در بین آحاد جامعه را نهادینه کند.

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز با اعلام برگزاری جشنواره زمستانه این سازمان پس از ایام فاطمیه تأکید کرد: تلاش داریم در حوزه توزیع عادلانه خدمات فرهنگی، حضور بیشتری در مناطق کم‌برخوردار شهر داشته باشیم.

وی یادآور شد: در اجرای برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی و ورزشی از تشکل‌های مردم‌نهاد نیز دعوت به عمل آورده و از برنامه‌های فرهنگی آنها حمایت می‌کنیم.

ظرفیت‌های بومی، فرصتی ویژه برای فعالیت‌های فرهنگی

مدیرعامل سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز، همچنین ظرفیت‌های فرهنگ بومی را فرصتی ویژه برای تولید و اجرای برنامه‌های فرهنگی معرفی کرد.

امیرنصیربیگی در ادامه اظهار کرد: سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز به عنوان یکی از متولیان اصلی فرهنگ و هنر شهر، باید در حوزه حقوق و فرهنگ شهروندی و آموزش مفاهیم شهروندی نقش خود را به درستی ایفا کند.

وی افزود: اتخاذ راهکار مناسب در ایمن‌سازی و صیانت از حریم خانواده‌ها از طریق حوزه فرهنگ و هنر یکی از رئوس برنامه‌های سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز است.

نصیربیگی خاطرنشان کرد: مباحث عمرانی و خدماتی شهر جزو مسائل اساسی شهر هستند، ولی فرهنگ و هنر از تمام حوزه‌های ترافیکی، عمرانی، پسماند و خدمات اساسی‌تر است.

وی اضافه کرد: تلاش سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری تبریز ارائه برنامه‌های جامع در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، گردشگری و هنری در سطح شهر و متناسب با وضعیت و پتانسیل‌های موجود در مناطق دهگانه است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز