در گفتوگو با ایلنا مطرح شد؛
تعیین عیار زعفران خریداری شده از کشاورزان نیازمند دقت نظر بیشتر است
رئیس پژوهشکده زعفران دانشگاه دولتی تربتحیدریه گفت: دقت نظر عیار زعفران تولیدی کشاورزان این منطقه که توسط سازمان تعاون روستایی انجام میشود، نیازمند بررسی بیشتر است.
حسن فیضی در گفت و گو با خبرنگار ایلنا افزود: به عنوان مرجع رسمی آزمایشگاهی و صاحب صلاحیت در این زمینه ؛ قبلا هزینه تشخیص و سطح بندی عیار زعفران را برای هر نمونه آزمایشی حدود ۸۰۰ هزار تومان اعلام کرده بودیم.
وی گفت: اما یک شرکت آزمایشگاهی قیمت انجام هر نمونه آزمایشی را ۳۲۷ هزار تومان اعلام کرده و سازمان تعاون روستایی خراسان رضوی نیز این نرخ را مبنا قرار داده است.
وی بیان داشت: انجام یک آزمایش علمی دقیق برای تشخیص کیفیت زعفران به مواد اولیه استاندارد بستگی دارد که کاهش کیفیت آن باعث کم اعتبار شدن عیار محصول می شود و اساسا تهیه ماده اولیه با نرخ پایین غیرممکن است.
رئیس پژوهشکده زعفران دانشگاه دولتی تربتحیدریه اضافه کرد: این مرکز علمی که به دلیل دولتی بودن نفعی از قیمت گذراری نمی برد ؛ قبلا اعلام کرده بود حاضر است تعیین عیار به شیوه استاندارد را با نرخ ۵۳۰ هزار تومان انجام دهد.