خبرگزاری کار ایران

مشاور وزیر کشور:

دانشگاه‌ها در حل مسایل کشور نقش کلیدی دارند

دانشگاه‌ها در حل مسایل کشور نقش کلیدی دارند
کد خبر : ۱۲۸۶۳۳۳

مشاور وزیر کشور در امور فناوری گفت: در اسناد بالادستی به نقش دانشگاه‌ها در کمک به حل مسایل مهم و کلیدی و ارتقای توانمندی آن‌ها برای کمک به رشد اقتصاد دانش بنیان تاکید شده و برهمین اساس دولت می‌کوشد با برنامه ریزی مناسب به دانشگاه‌ها در این خصوص ماموریت‌های لازم را ارایه دهد.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا طهوری در چهاردهمین نشست معاونان پژوهش و فناوری دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری منطقه چهار وزارت‌علوم، تحقیقات و فناوری که به میزبانی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) برگزار شد، گفت: با برنامه ریزی دولت سیزدهم و رویکرد ماموریت گرایی برای دانشگاه‌ها، نقش این مراکز علمی در پاسخگویی به مسایل و نیازهای مهم جامعه و کمک به پیشبرد اقتصاد دانش بنیان پررنگ شده است.

مشاور وزیر کشور در امور فناوری افزود: ماموریت‌گرا کردن دانشگاه‌ها و توجه آن‌ها به حل مسایل و مشکلات مهم جامعه از جمله در بخش تولید و پیشبرد اقتصاد دانش بنیان براساس اسناد بالادستی دنبال و پیگیری می‌شود.

این مسئول گفت: به پیشنهاد وزارت کشور نیز برنامه دانش بنیان از سوی دولت به تصویب رسیده که در آن وزارت علوم موظف است ماموریت‌هایی را به فراخور ظرفیت دانشگاه‌ها برای آن‌ها تعیین کند تا این مراکز علمی بتوانند برای حل مسایل و مشکلات و نیازهای اساسی در جامعه تلاش کنند.

طهوری خاطرنشان کرد: توسعه اقتصاد دانش بنیان در کشور در گرو تلاش بازیگران این حوزه یعنی دانشگاه‌ها، نخبگان و پژوهشگران، کارآفرینان، شرکت‌های دانش بنیان و پارک‌های علم و فناوری و واحدهای فناور است.

مشاور وزیر کشور در امور فناوری اظهار کرد: دولت می‌کوشد با تعریف ماموریت‌ها و حمایت از بازیگران یاد شده، پیشبرد اهداف کشور در حوزه دانش بنیان‌ها از جمله توسعه اقتصاد دانش بنیان را سرعت ببخشد و در این حوزه نقش دانشگاه‌ها بسیار مهم و کلیدی است.

طهوری گفت: دولت به استانداران اجازه داده تا متناسب با ظرفیت‌ها و مسایل استان خود، برای دانشگاه‌ها جهت کمک به پیشبرد اهداف و حل مسایل اساسی استان‌ها ماموریت تعریف کنند و باید از این فرصت و ظرفیت به خوبی استفاده کرد.

وی افزود: نگاه تکلیفی به این ماموریت‌ها نباید وجود داشته باشد بلکه این ماموریت‌ها دانشگاه‌ها را توانمندتر ساخته و مرجعیت علمی آن‌ها را تقویت می‌کند و نقش و اثرگذاری آن‌ها در پاسخگویی به نیازهای جامعه را افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز