معاون استاندار همدان:
واحدهای صنعتی استان به نیروگاه برق مجهز می شود
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: به منظور جبران بخشی از برق مورد نیاز مشترکان و واحدهای صنعتی، احداث نیروگاه کوچک در برخی از واحدهای صنعتی استان در دستور کار قرار گرفته است.
به گزارش ایلنا از همدان، ظاهر پورمجاهد در کمیته مصرف بهینه انرژی برق که در راستای حفظ و پایداری شبکه سراسری برق کشور در ایام گرم سال برگزار شد، افزود: برق ۱۳ واحد صنعتی بزرگ استان همدان از طریق شرکت برق منطقهای باختر تامین میشود که با راه اندازی نیروگاههای کوچک، واحدهای صنعتی علاوه بر تامین برق خود، می توانند مازاد تولید را نیز به شرکت برق بفروشند.
وی با تاکید بر اینکه صنایع بزرگ استان باید به سمت خودکفایی در تولید برق حرکت کنند، اظهار داشت: با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و افزایش میزان مصرف برق، یک واحد صنعتی در ملایر در مصرف برق همکاری نکرده است که ادامه این روند موجب قطعی برق آن خواهد شد.
پورمجاهد با بیان اینکه ادارات و دستگاه هایی که در تولید برق صرفه جویی کنند تشویق میشوند، تصریح کرد: دستگاه های پر مصرف اخطار کتبی میگیرند و ادامه روند مصرف مازاد برق موجب برخورد قاطع با آن ها خواهد شد.
وی با اشاره به اینکه از تاریخ ۱۵ تیر تا ۱۵ مرداد باید با مدیریت و مصرف بهینه برق حرکت کنیم چراکه این یک ماه سخت ترین شرایط است، خاطرنشان کرد: برای تامین برق شهری، میزان برق مصرفی صنایع مدیریت و در شرایط بحرانی برق گلخانهها نیز زمان بندی میشود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان گفت: همه مدیران دستگاه های استان برای تامین پایدار برق مشترکان خانگی همکاری و در این رابطه شرکت شهرکهای صنعتی باید با واحدهای تولیدی برای ایجاد فیدر(مجموعه ای از وسایل که به نوعی تأمین کننده منبع تغذیه به شمار می روند) مکاتبه کنند.
وی تاکید کرد: پیک مصرف برق در استان همدان نزدیک است و اگر میزان مصرف از حالا مدیریت نشود تا ۲۰ روز آینده به مشکل خواهیم خورد.
پورمجاهد با اشاره به اینکه در حوزه مدیریت برق و آب، نگاه ویژهای به تولید داریم، افزود: امسال باید ۲۳ هزار و ۵۰۰ شغل در استان ایجاد کنیم و نرخ رشد را به ۷.۵ درصد برسانیم؛ کار سختی است که باید همه با هم برای رسیدن به هدف تلاش کنیم.
وی با اشاره به اینکه مردم، کشاورزان، اصناف و مدیران همکاری خوبی در صرفه جویی در مصرف برق داشتند، گفت: مردم بدانند اگر یک لامپ اضافی را خاموش نکنند، روند تولید واحدهای صنعتی و اشتغال آینده فرزاندان آن ها به خطر میافتد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار همدان با اشاره به اینکه نورپردازی برج ها و ساختمان ها باید خاموش شود، افزود: ۱۳ واحد تولیدی بزرگ استان باید با شرکت برق باختر هماهنگ باشند و با مدیریت مصرف، همکاری خود را با برف این شرکت پیش ببرند.