در خراسان رضوی رخ داد؛
سیل و تگرگ بیش از ۲۷۹ میلیارد ریال به بخش کشاورزی گناباد خسارت وارد کرد
مدیر جهاد کشاورزی گناباد گفت: سیل و تگرگ یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه جاری ۲۷۹ میلیارد و ۷۰ میلیون ریال به بخش کشاورزی از جمله محصولات زراعی و باغی و همچنین قنوات این شهرستان خسارت وارد کرد. به گزارش خبرنگار ایرنا، رمضانعلی قاسمی چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سیل و تگرگ در این مدت ۱۲۹ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال به بیش از ۲ هزار و ۳۳۴ هکتار از باغها و ۱۷۱ هکتار اراضی زراعی شهرستان خسارت زد. وی ادامه داد: همچنین بدنبال بارش شدید باران و تگرگ و سیلاب ناشی از آن ۱۳۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به ۱۹ رشته قنات شهرستان گناباد خسارت وارد کرد که از این تعداد چهار رشته قنات مسدود شده است. مدیر جهاد کشاورزی گناباد بدون توضیح بیشتر گفت: بخشی از اعتبار نخست جهت بازگشایی قنوات مسدود شده و تامین و عملیات بازگشایی آنها از همان ساعات نخستین پس از سیل شروع شده است. وی خاطرنشان کرد: چندین راس دام سبک دامداران گنابادی به علت وقوع سیل تلف و قسمتی از تاسیسات دامداری های این شهرستان تخریب شد و در مجموع این بخش ۱۵ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال متحمل خسارت شد. وی اظهار داشت: بیشترین میزان خسارتهای سیل اخیر به محصولاتی از قبیل گندم و جو و باغهای پسته ، بادام ، زردآلو، انگور و انار وارد شد و برخی از زیرساختهای بخش کشاورزی نیز آسیب جدی دیدند. وی خواستار اهتمام بیشتر کشاورزان به بیمه محصولاب کشاورزی خود برای جبران خسارتهای ناشی از حوادث غیر مترقبه شد. بارش شدید باران و تگرگ روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری (یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه) موجب وقوع دو مورد سیلاب در گناباد شد و حجم زیاد روان آب از سمت کاخک و جاده کلات به سمت این شهر حرکت کرده و وارد برخی از زمینهای کشاورزی محدوده مرکزی گناباد و بخشی از مناطقی مانند نوغاب، بهاباد، روستای مند، بیدخت، قصبه شهر شد و خسارتهای زیادی به بخشهای کشاورزی و دامداری این شهرستان وارد کرد. اداره هواشناسی گناباد میزان بارندگی در مناطق مختلف این شهرستان را طی روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری را بین ۱۸ تا ۳۸ میلیمتر عنوان کرده است. مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است. بخش کاخک با ۱۵ هزار نفر جمعیت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی گناباد قرار دارد.
به گزارش ایلنا، رمضانعلی قاسمی چهارشنبه شب در گفت و گو با خبرنگاران افزود: سیل و تگرگ در این مدت ۱۲۹ میلیارد و ۴۶۰ میلیون ریال به بیش از ۲ هزار و ۳۳۴ هکتار از باغها و ۱۷۱ هکتار اراضی زراعی شهرستان خسارت زد.
وی ادامه داد: همچنین بدنبال بارش شدید باران و تگرگ و سیلاب ناشی از آن ۱۳۳ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به ۱۹ رشته قنات شهرستان گناباد خسارت وارد کرد که از این تعداد چهار رشته قنات مسدود شده است.
مدیر جهاد کشاورزی گناباد بدون توضیح بیشتر گفت: بخشی از اعتبار نخست جهت بازگشایی قنوات مسدود شده و تامین و عملیات بازگشایی آنها از همان ساعات نخستین پس از سیل شروع شده است.
وی خاطرنشان کرد: چندین راس دام سبک دامداران گنابادی به علت وقوع سیل تلف و قسمتی از تاسیسات دامداری های این شهرستان تخریب شد و در مجموع این بخش ۱۵ میلیارد و ۸۱۰ میلیون ریال متحمل خسارت شد.
وی اظهار داشت: بیشترین میزان خسارتهای سیل اخیر به محصولاتی از قبیل گندم و جو و باغهای پسته ، بادام ، زردآلو، انگور و انار وارد شد و برخی از زیرساختهای بخش کشاورزی نیز آسیب جدی دیدند.
وی خواستار اهتمام بیشتر کشاورزان به بیمه محصولاب کشاورزی خود برای جبران خسارتهای ناشی از حوادث غیر مترقبه شد.
بارش شدید باران و تگرگ روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری (یازدهم و دوازدهم اردیبهشت ماه) موجب وقوع دو مورد سیلاب در گناباد شد و حجم زیاد روان آب از سمت کاخک و جاده کلات به سمت این شهر حرکت کرده و وارد برخی از زمینهای کشاورزی محدوده مرکزی گناباد و بخشی از مناطقی مانند نوغاب، بهاباد، روستای مند، بیدخت، قصبه شهر شد و خسارتهای زیادی به بخشهای کشاورزی و دامداری این شهرستان وارد کرد.
اداره هواشناسی گناباد میزان بارندگی در مناطق مختلف این شهرستان را طی روزهای یکشنبه و دوشنبه هفته جاری را بین ۱۸ تا ۳۸ میلیمتر عنوان کرده است.
مرکز شهرستان گناباد در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد واقع است.
بخش کاخک با ۱۵ هزار نفر جمعیت در ۲۰ کیلومتری جنوب غربی گناباد قرار دارد.