در جلسه شورای گفتوگوی استان مطرح شد؛
شناسایی ۱۲۸ واحد صنعتی پرخطر در شهرکها و نواحی صنعتی قزوین
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین گفت: در استان قزوین ۱۲۸ شرکت پرخطر در نواحی و شهرکهای صنعتی شناسایی شده است که ۲۸ مورد تعطیل بوده و ۸۰ مورد آنها بیمه دارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، هشتاد و یکمین نشست شورای گفتوگوی دولت و بخش خصوصی عصر امروز با حشور استاندار، مسئولین و فعالین اقتصادی بخش دولتی و خصوصی در سالن اجتماعات استانداری برگزار شد.
در این جلسه مشکلات زمین برای واگذاری در راستای تاسیس گمرک تخصصی در شهرک چرمسازی، ثبت شرکت، تغییر کاربری و مشکلات محیط زیستی و موضوع بیمه مورد بررسی قرار گرفت.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان قزوین در این جلسه گفت: شهرک چرمسازی و بخش خصوصی به هم گره خورده است، ابتدا باید طرح ارزیابی زیست محیطی اعلام شود؛ چرا که درصورت مخالفت محیط زیست نمیتوان شهرک خصوصی افتتاح کرد، نظر پدافند هم باید مد نظر قرار گیرد.
رضا صفاری ادامه داد: بیشتر واحدهای خطر زای شناسایی شده در شهرکها و نواحی صنعتی استان در شهرک صنعتی لیا هستند.
این مسئول اظهار کرد: اطلاعات بیمهای شرکتها جمع آوری میشود و در یک همایش توسط واحدهای بیمه شرایط و مشوقها توضیح داده میشود تا شرکتها نسبت به بیمه اقدام کنند.
احد چگینی هم درباره بیمه گفت: در حال حاضر ۲۲ شرکت در صنعت بیمه استان فعال هستند که ۱۵ مورد آنها برای عضویت در کنسرسیوم شرکتهای بیمهای اعلام آمادگی کردهاند و در صورت فعال شدن و عقد قرارداد در داخل استان بالغ بر ۱۰۰ میلیارد تومان آورده برای استان خواهند داشت.
در پایان مراسم از سید محمد موسوی و محمدعلی دقیقی به عنوان فعالین و چهره ماندگار اقتصادی و کشاورزی استان تجلیل شد.
ضرورت مبارزه با داعش اقتصادی در داخل از مرزها
مدیرعامل مجموعه فیروز که بواسطه مجموعه آن برای ۷۰۰ نفر که دارای معلولیت هستند اشتغالزایی شده است گفت: امیدواریم فعالیت اقتصادی با رویکرد اجتماعی انجام شود تا مشکل بیکاری حل شود.
سید محمد موسوی ادامه داد: باید امنیت اقتصادی برای فعالین اقتصادی فراهم شود؛ چرا که کارآفرینان با اقدامات صورت گرفته به اقتصاد کمک کرده و درآمد سرانه ملی را افزایش میدهد، راه اندازی دادگاه ویژه برای بخش اقتصادی و دسته بندی کارآفرینان از جمله اقدامات حمایتی در بخش تولید است.
وی عنوان کرد: کارآفرینان گونههای نادری هستند که نیاز به حفاظت دارند؛ چرا که کشورهای حاشیه خلیج فارس در حال جذب آنها هستند، تداوم ارائه ارز حمایتی هم از اهمیت بالایی برخوردار است و نباید حذف شود و حتی کشورهای موفقدر اقتصاد هم از این دست حمایتها دارند.
موسوی با اشاره به اهمیت مبارزه با مفسدین اقتصادی و خطاب به مسئولین گفت: مطمئن هستید که با داعش اقتصادی در خارج از مرزها مبارزه میکنید، آیا داعش اقتصادی در داخل مرزها در بانکها و سایر موارد نیست؛ نمیدانم چرا مفسدین اقتصادی در کشور بویژه در بخش کلاهبرداری راحت هستند.
وی ادامه داد: به افرادی که به حضرت آقا استناد میکنند و به ولایت مدارها که امام علی (ع) الگوی عدالت برای آنها است میگویم، جامعه ما باید میوه شیرین عدالت را از کجا کسب کنند، امروز در جامعه باید به این پرداخته شود که میوه درخت ولایت، عدالت است و جامعه ما شدیدا به این امر نیاز دارد.