افزایش ۱۲ درصدی جوجه ریزی در گیلان
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از ۹ میلیون قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گیلان انجام شده است.
به گزارش ایلنا از رشت، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: از اسفند تاکنون ۹ میلیون و ۴۰۰ هزار جوجه ریزی در مرغداری های گیلان انجام شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۱۲ درصد بیشتر است.
میر حجت علی اکبرنژاد با اشاره به وضعیت مناسب جوجهریزی و تامین ۱۰۰ درصدی نهادههای دامی، افزود: هیچگونه کمبودی در تولید مرغ در استان نداریم.
وی گفت: در ۷ کشتارگاه گیلان روزانه بین ۶۰۰ تا ۶۵۰ تن مرغ گوشتی کشتار میشود که ۵۰ درصد آن به بازارهای استانهای همجوار به ویژه تهران ارسال میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی گیلان افزود: با توجه به افزایش ۱۲ درصدی جوجه ریزی و ذخیره سازی مرغ منجمد هیچ کمبودی در بازار مرغ ماه مبارک رمضان نداریم.
هزار و ۵۰۹ تن گوشت مرغ منجمد برای تامین ماه مبارک رمضان ذخیره سازی شده است.