معاون جهاد کشاورزی استان خبر داد:
افزایش50 درصدی تولید گوشت بوقلمون در قزوین
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: تولید گوشت بوقلمون در قزوین با استقبال سرمایه گذاران نسبت به مدت مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش یافته است.
به گزارش ایلنا، حمیدرضا عزتی با اعلام این خبر، گفت: در سال 1400 سه هزار و ۷۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورش بوقلمون صنعتی استان قزوین تولید شد در حالی که سال قبل از آن حدود ۲ هزار و ۶۰۰ تن گوشت بوقلمون در واحدهای پرورشی استان تولید شده بود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تصریح کرد: در سال ۱۴۰۰ تعداد ۳۲۸ هزار جوجه بوقلمون وارد سالنهای پرورش شده که این تعداد در سال قبل ۲۰۴ هزار قطعه بود.
وی افزود: در استان قزوین ۲۸ واحد صنعتی پرورش بوقلمون گوشتی به ظرفیت اسمی ۲۸۸ هزار قطعه در حال فعالیت است.
به گفته این مسئول، مدت زمان دوره پرورش بوقلمون گوشتی چهار ماه است.
عزتی دارا بودن ترکیبات پروتئینی بالا، کمترین کلسترول املاح و اسید آمینه ضروری را از مهمترین خصوصیات گوشت بوقلمون دانست و عنوان کرد: ۴۰ درصد گوشت بوقلمون قرمز و ۶۰ درصد آن سفید است.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی قزوین گفت: با راه اندازی مجدد یکی از واحدهای پرورش بوقلمون در استان با ظرفیت ۱۲۰ هزار قطعه، این استان به یکی از قطبهای مهم تولید گوشت بوقلمون کشور تبدیل شده است.