آغاز صید بیش از 6000 تن ماهیان گرمابی در کرمانشاه
![آغاز صید بیش از 6000 تن ماهیان گرمابی در کرمانشاه](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/CV0oeYPCrcgp/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pv7tfBVjfnFx7otfNPZWXfo,/1.jpg)
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه از آغاز صید بیش از شش هزار تن انواع ماهیان گرمابی در استان خبر داد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ،سید فرزاد افضلی ، با بیان اینکه صید ماهیان گرمابی در مزارع پرورش ماهی استان آغاز شده، اظهار کرد: صید ماهیان گرمابی در استان تا پایان سال ادامه خواهد داشت.
وی با اشاره به احتمال افزایش حدود 500 تنی تولید ماهیان گرمابی در استان طی امسال، افزود: سال گذشته 5560 تن انواع ماهیان گرمابی در استان تولید شد و پیش بینی میشود امسال شاهد تولید حدود شش هزار تن ماهیان گرمابی در استان باشیم.
مدیرکل شیلات استان کرمانشاه با بیان اینکه در اکثر شهرستانهای استان کم و بیش تولید ماهیان گرمابی را داریم، گفت: عمده ماهیان گرمابی تولیدی در استان در مجتمع پرورش ماهی شهدای قصرشیرین تولید میشود.
افضلی ادامه داد: ماهیهای گرمابی تولیدی در مزارع پرورش ماهی گرمابی استان عمدتا شامل"فیتوفاگ"، "آمور"، "کپور" و "بیگهد" هستند.
به گفته افضلی، استان کرمانشاه پس از استانهای ساحلی بزرگترین تولیدکننده ماهیان گرمابی در کشور به شمار میرود.