خبرگزاری کار ایران

نخستین مورد قارچ سیاه در نیشابور شناسایی شد

نخستین مورد قارچ سیاه در نیشابور شناسایی شد
کد خبر : ۱۱۳۴۲۳۳

رئیس دانشکده علوم پزشکی نیشابور گفت: نخستین مورد بیمار مبتلا به قارچ سیاه در نیشابور شناسایی شد و در صورت عادی انگاری مردم باید منتظر پیک بعدی باشیم.

به گزارش خبرنگار ایلنا، محسن عظیمی‌نژاد در مراسم اهدای کمک‌های مجتمع فولاد خراسان به دانشکده علوم پزشکی نیشابور افزود: در حالی که آمار مراجعین کرونایی ما به بیمارستان ها کاهش یافته ولی ما هر روز باید منتظر جهش آن باشیم و اگر نکات بهداشتی را رعایت نکنیم کرونا و قارچ سیاه به سراغ ما خواهد آمد.

وی اظهار داشت: میزان کمک‌های خیرین سلامت در نیشابور قبل و بعد از شیوع کرونا قابل توجه است و نیشابور در ۶ماهه نخست شیوع کرونا بالا‌ترین میزان کمک‌های مردمی را در سطح دانشکده‌های علوم‌ پزشکی استان داشته است البته برای بخش سی‌تی‌اسکن و اکسیژن‌ساز هنوز هم نیازمند کمک خیرین هستیم.

وی عنوان کرد: با اجرای طرح واکسیناسیون راه‌اندازی واحدهای ثبت خدمات و واکسیناسیون در دستور کار قرار گرفت و در این چارچوب ۵۵ خط واکسیناسیون ایجاد شد و از طریق خیرین ۲۰کامپیوتر برای پوشش و ثبت آمار اهدا شد و امروز هم ۱۵ عدد کامپیوتر دیگر از طریق فولاد اهدا شد.

وی تصریح کرد: از دو روز گذشته واکسیناسیون بالای ۱۸ سال در نیشابور، فیروزه و زبرخان آغاز شده و سرعت واکسیناسیون افزایش یافته اما با وجود کاهش آمار کرونا هر روز باید منتظر پیک جدیدی باشیم.

فرماندار نیشابور نیز در این‌مراسم‌ گفت: در ۹مرکز تجمیعی واکسیناسیون در سه شهرستان نیشابور، فیروزه و زبرخان امکان واکسیناسیون تا ۲۰هزار نفر در روز فراهم‌ شده اما میزان مراجعان کمتر از ۱۰ هزار نفر بوده و برخی روزها به پنج هزار نفر می‌رسد.

علیرضا قامتی افزود: متأسفانه با صحبت‌هایی که طی روزهای اخیر مطرح شده میزان مراجعه برای واکسیناسیون کاهش یافته و آمار نشان داده در سنینی که واکسیناسیون انجام شده میزان تلفات کاهش یافته است و در این زمینه باید اطلاع‌رسانی به صورت گسترده انجام شود.

وی با بیان اینکه با شناسایی نخستین بیمار مبتلا به قارچ سیاه در نیشابور باید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی به طور جدی مورد توجه قرار بگیرد خاطرنشان کرد: اطلس مدیریتی شهرستان نیشابور تهیه شده و بر این اساس در سال ۱۳۹۸ نسبت تخت های بیمارستانی نیشابور نسبت به استان پنج و هفت دهم‌ درصد بوده است و شاخص نیشابور در این‌ بخش از هشت دهم به یک رسیده اما این میزان نسبت به میزان بستری‌های نیشابور ۱۱ و ۹۲ دهم درصد است که نشان می‌دهد میزان خدمت کادر درمانی ما در این بخش ۲برابر میانگین استانی است.

قامتی تصریح کرد: میانگین تخت‌های بیمارستانی در نیشابور به ازای هر یک هزار نفر یک‌ درصد است و تعداد تخت‌های بیمارستانی در نیشابور ۵۰درصد از میانگین کشوری کمتر است که این کار را برای کادر بهداشت و درمان در نیشابور بسیار مشکل کرده است.

وی یادآور شد: با حمایت‌ نمایندگان نیشابور ۳۵۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیمارستان سوم‌ نیشابور تامین شد و با راه‌اندازی این بیمارستان ظرف ۱۸ ماه آینده ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی نیشابور به یک و ۲دهم درصد افزایش می‌یابد البته باز هم با میانگین کشوری فاصله داریم.

فرماندار نیشابور با اشاره به اینکه با همکاری فولاد خراسان در حوزه تجهیزات ضروری برای پایگاه‌های واکسیناسیون دستگاه اکسیژن‌ساز و کامپیوتر تامین شد تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های جدی ما بحران آب است و در این خصوص باید مجتمع فولاد خراسان ورود پیدا کند و امروز حدود ۲۵۰لیتر آب تصفیه شده برای حوزه شهرک صنعتی نیشابور پیش‌بینی شده است و در این خصوص فولاد خراسان یک هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان طی سه سال سرمایه‌گذاری می‌کند.

مدیرعامل مجتمع فولاد خراسان نیز در این مراسم گفت: روزهای سختی را پشت سر گذاشتیم و امیدواریم با سرعت گرفتن روند واکسیناسیون شاهد ریشه‌کنی کرونا باشیم.

وی اظهار داشت: با توجه به کمبودها ۲۰ دستگاه دیگر کامپیوتر و یک دستگاه کامپیوتر و یک اکسیژن‌ساز به مجموعه بهداشت و درمان نیشابور اهدا می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز