تولید ۱۶ هزار تُن پیاز در جوین خراسان رضوی
رئیس جهاد کشاورزی جوین با اشاره به فصل برداشت پیاز گفت: ۱۶ هزار تُن محصول پیاز از کشتزارهای این شهرستان واقع در غرب خراسان رضوی برداشت و روانه بازار شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی اکبر قارزی افزود: امسال ۲۴۵ هکتار از کشتزارهای این شهرستان زیر کشت پیاز رفته بود که به طور میانگین از هر هکتار ۶۵ تن محصول برداشت شد.
وی با اشاره به کیفیت مطلوب پیاز تولیدی در شهرستان جوین ادامه داد: شرایط آب و هوایی منطقه سبب شده است تا برای تولید پیاز کمتر از آفت کُشها استفاده شود به همین دلیل این محصول تولیدی از کیفیت بالایی برخوردار است.
رئیس جهاد کشاورزی جوین گفت: ارقام کشت شده پیاز در شهرستان جوین بیشتر از نوع طلایی و سفید است که با بازاریابی خوب علاوه بر فروش در منطقه در سایر شهرستان های خراسان رضوی نیز به فروش می رسد.
وسعت زمین های باغی و زراعی جوین ۳۵ هزار هکتار و محصولات عمده آنها گندم، جو، چغندر قند، پیاز، انگور و پسته است.
این شهرستان ۱۲ هزار بهرهبردار در بخشهای کشاورزی، باغداری، دامپروری و طیور دارد.