کلنگ زنی احداث مدرسه ۱۵ کلاسه اُتیسم دراستان کرمانشاه
کلنگ احداث مدرسه ۱۵ کلاسه اُتیسم صبح امروز با حضور معاون وزیر و رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور زمین زده شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه، این مدرسه در زمینی به مساحت ۳ هزار و ۵۰۰ متر مربع، زیربنای هزارو و35 متر مربع با اعتبار ۹۰ میلیارد ریال با مشارکت بنیاد خیریه پویانه علم ساخته میشود.
عبدالله باباخانی خیر کرمانشاهی و موسس بنیاد خیریه پویانه علم که هم اکنون در آلمان زندگی میکند در مراسم کلنگ زنی این مدرسه که به صورت ارتباط تصویری حضور داشت، گفت: بنیاد خیریه پویانه علم تا کنون به ۲ هزار و ۹۵۴ دانش آموز و دانشجو نخبه در مناطق محروم کشور کمک کرده است.
وی افزود: تا کنون در کرمانشاه ۱۳ مدرسه و در کشور ۲۸ مدرسه به همت این موسسه ساخته شده است و برای احداث مدرسه دانش آموزان اَُتیسمی در کرمانشاه نیز ۴ و نیم میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته ایم.
معاون وزیر آموزش و پرورش در این مراسم با تقدیر و تجلیل از اقدام نیکوکارانه آقای باباخانی، گفت: اقدام ایشان در واقع کمک و حمایت از نیازمندترین دانشآموزان در امر تعلیم و تربیت و یک حرکت ماندگار و خداپسندانه است.
سید جواد حسینی افزود: وزارت آموزش و پرورش از سال ۸۴ خدمترسانی به دانشآموزان اتیسم را شروع کرده و امروز نزدیک به سه هزار دانشآموز تحت پوشش آموزشی قرار گرفتهاند که ۲۵۰۰ درصد رشد پوشش تحصیلی را نشان میدهد.
وی با بیان اینکه هماکنون ۶۴ مدرسه اُتیسم در کشور دایر است، اظهار کرد: خیران مدرسهساز نهتنها همواره در کنار آموزش و پرورش بوده که همیشه در قلب این نهاد آموزشی جای داشتهاند.
مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه نیز گفت: آقای باباخانی خیر مدرسهساز کرمانشاهی تاکنون ۲۲ مدرسه در کل کشور و ۱۳ مدرسه روستایی در استان کرمانشاه احداث و شش تفاهمنامه ساخت را هم امضا کرده و در واقع مدرسه ۱۵ کلاسه اُتیسم، بیست و نهمین مدرسهای است که او و بنیاد پویانه علم در دست ساخت دارد.
مجید یزدانپناه گفت: ایشان قول دادند که پساز تکمیل این مدرسه ۱۵ کلاسه، یک مرکز رفاهی هم در کنار آن برای دانشآموزان اتیسم و خانوادههای آنها احداث کنند.
به گفتهی او ۷۲ دانشآموز اتیسم کرمانشاهی نیازمند محبت یک انسان بزرگ بودند که آقای باباخانی وقت و سرمایه خود را برای حمایت از این دانشآموزان که به دلایل مختلف با مشکلات عصبی و حرکتی مواجه هستند، گذاشتهاست.
مدیرکل نوسازی مدارس استان کرمانشاه هم اظهار کرد: در جریان زلزله آبان ۹۶، ۷۸ مدرسه استان کرمانشاه تخریب شد اما بهجای آن ۳۲۰ مدرسه با هزار و ۲۰۰ کلاس درس و اعتبار ۳۵۰ میلیارد تومان ساخته شد که ۱۵۵ میلیارد تومان آن توسط خیران مدرسهساز کشور پرداخت شد که یک اقدام بینظیر است.
مرزبان نظری افزود: طی این مدت سرانه آموزشی استان از ۵.۷ به ۶.۴ متر مربع رسیده و بهزودی هم جشن اصلاح سیستم گرمایشی مدارس استان برگزار خواهد شد.
در ادامه این مراسم همچنین با اهدای جایزه از تعدادی از دانشآموزان استثنایی استان تقدیر شد و معاون وزیر آموزشوپرورش قول داد که به آنان تبلت اهدا کند.