خبرگزاری کار ایران

ایلنا از فارس گزارش می‌دهد؛

جای خالی نماینده کارگران در پارلمان‌های محلی/ نامزدها پس از ورود به شورا مشکلات کارگران یادشان می‌رود

جای خالی نماینده کارگران در پارلمان‌های محلی/ نامزدها پس از ورود به شورا    مشکلات کارگران یادشان می‌رود
کد خبر : ۱۰۹۱۳۳۴

اگرچه بسیاری از کاندیدا‌ها در آستانه انتخابات برای کسب رای شعارهایی در حمایت و پیگیری و حل مشکلات جامعه کارگری سر می‌دهند اما این اتفاق در عمل رخ نمی‌دهد و این قشر در تمام سال ها در ساده‌ترین ملزومات زندگی با مشکل مواجهند.

به گزارش ایلنا از شیراز جامعه کارگری این روزها خسته و نامید از اتفاقات است و سعی دارد برای گذران زندگی و امور تمام تلاشش را به گار گیرد تا در مقابل فرزندان و خانواده شرمنده نشود.

قصه نبود نماینده ای از جامعه کارگران در پارلمان های محلی و کلان موضوعی است که بارها در محافل گوناگون عنوان می شود این در حالی است که این اتفاق در مراکز تصمیم گیری محلی در شیراز هم رخ داده و شهر شیراز با داشتن چندین هزار کارگر نماینده ای برای تصمیم گیری ها در پارلمان های محلی و حتی ملی ندارند.

ضرورت حضور نماینده تمام اقشار در پارلمان های محلی

آن طور که درویشی رئیس اتحادیه بانوان کارگر فارس می گوید: زمانی که نمایندگان کارگران و بازنشستگان در پارلمان هایی مانند شورا حضور ندارند قطعا بسیاری از مشکلات این قشر در این پارلمان ها مطرح و حل نمی شود.

وی با بیان اینکه  ورود همه افراد از گروه‌ها و افراد مختلف به پارلمان‌هایی مانند شواری شهر و مجلس شورای اسلامی ضروری است ،می‌گوید: قطعا این مهم باعث رسیدن به توسعه پایدار می‌شود چرا که ورود نماینده تمام اقشار به پارلمان‌هایی که محل تصمیم گیری و ایجاد قانون است باعث می شود تا در تمام بخش ها شاهد اتفاقات مناسب باشیم.

زهرا درویشی در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه شورای شهر یک نهاد مدیریتی و مشارکتی است و باید تمام اقشار در این پارلمان حضور پیدا کنند می افزاید: کارگران و اقشار آسیب پذیر جامعه نقش پر رنگی در مشارکت دارند.

بازرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی فارس بیان می کند: هر چند که در حال حاضر کشور با مشکلاتی مانند افزایش نرخ تورم، بیکاری فقر و ..... دست و پنجه نرم می‌کند قطعا حضور نمایندگان مردم از اقشار ضعیف و کارگران باعث ایجاد اتفاقات خوب می شود.

افراد بعد از ورود به شورا دیگر توجهی به کارگران ندارند

وی با اشاره به اینکه قطعا اعضای شورا شهر باید با شناسایی نقاط ضعف راهکارهایی را ارائه دهند تا در ادامه بتوانند مشکلات مردم و قشر کارگر را حل کنند می گوید: طبق صحبتی که با برخی کاندیداهای شوراها داشتم بیشتر آن ها اذعان داشتند که  در محله های پائین شهر زندگی کردند و با موضوع فقر به خوبی آشنایی دارند اما  متاسفانه تاکنون این افراد بعد از ورود به پارلمان‌ها هیچ توجه خاصی به اقشار کارگر و بازنشسته نکردند.

جای خالی نماینده کارگران در پارلمان‌های محلی/ نامزدها پس از ورود به شورا    مشکلات کارگران یادشان می‌رود

رئیس اتحادیه بانوان کارگر فارس با اشاره به اینکه قطعا رفع مشکلات شهر و مردم از اهداف مدیریت جهادی است ادامه می دهد: اگرچه کاندیدا های شورا باید در کنار تجربه از علم و دانش کافی برخوردار باشند اما توجه به موضوعات کارگر و آشنایی با دردهای این قشر از نکاتی است که باید به آن توجه کرد.

درویشی با بیان اینکه متاسفانه نبود دو نفر از جامعه کارگری در میان 13 نفر اعضا شورای شهر شیراز از موضوعاتی است که جای ابهام دارد بیان می کند: از این رو نبود نماینده از جامعه کارگری در مجلس هم در کشوری که بر پایه دموکراسی فعالیت می کند از نکات قابل تامل است.

بازرس کانون بازنشستگان تامین اجتماعی فارس با اشاره به اینکه امیدواریم که افراد راه یافته به شورا بتوانند مشکلات مردم را در تمام بخش ها تا حدودی مرتفع کنند ادامه می دهد: قطعا این افراد باید با اقدامات مناسب فعالیت‌هایشان را به سمت ایجاد یک زندگی آرام برای شهروندان در شهر انجام دهند چرا که حق مردم به مراتب خیلی بیشتر از اینها است.

وی می‌گوید:  متاسفانه با گذری در مناطق جنوب شهر شیراز به هیچ وجه خبری از امکانات نیست و زباله های این مناطق هم در سر موعد مشخص جمع آوری نمی شود.

درویشی با اشاره به اینکه بوی گند و تعفن در مناطق جنوب شیراز باعث شده تا بسیاری از کودکان این مناطق به بیماری های پوستی و قارچی مبتلا شوند می گوید: مسئولان شهری باید تمهیداتی بیندیشند تا مردم این مناطق هم بتوانند از امکانات شهری برخوردار شوند.

کارگران صدایی برای بیان بسیاری از مشکلات ندارند

یکی از کارگران هم از بی توجهی مسئولان شهری به وضعیت این قشر گلایه می کند و می گوید: متاسفانه ما کارگران حتی سهمیه ای در محلی ترین پارلمان شهر نداریم و برای حل یک مشکل باید ساعت ها در پشت در ساختمان  شورا منتظر بمانیم.

وی در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه قشر کارگران در سال های گذشته نتوانستند آن طور که باید و شاید حرفشان را به مسئولان رده بالا برسانند می افزاید: هرچند که بسیاری از مسئولان و نماینده های مردم در پارلمان های مختلف شعارهایی با محتوای دفاع از حقوق کارگران سر می دهند اما این اتفاق در عمل رخ نمی‌دهند.

وی با اشاره به اینکه کارگران شهرداری در تبدیل وضعیت خود با مشکلات متعددی مواجهند ادامه می دهد: هرچند  بسیاری از افراد و کاندیدا ها زمان  کسب رای عنوان می کنند که وضعیت کارگران شهرداری را حل می‌کنند اما این اتفاق سالیان سال است  رخ نداده و ما پس از چند سال فعالیت در شهرداری هنوز با بسیاری از قرار داد‌های کارگری با مشکل مواجه هستیم.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز