نشست کتاب خوان ملی «هنر هشتم به روایت کتاب» برگزار شد
همزمان با روز روابط عمومی و ارتباطات نشست کتاب خوان ملی «هنر هشتم به روایت کتاب» با حضور مدیران نهاد کتابخانه های عمومی کشور و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد ، همزمان با روز روابط عمومی و ارتباطات نشست کتابخوان «هنر هشتم به روایت کتاب» با حضور مهدی رمضانی، معاون توسعه امور کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور؛ مهدی توکلیان، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه های عمومی کشور؛ حامد صلاحی، دبیر تحریریه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) و مدرس دانشگاه و مجتبی محمودی، مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی برگزار شد.
مهدی رمضانی، معاون توسعه کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور ضمن تبریک روز روابط عمومی گفت: اگر از منظر کتابخانه های عمومی به حوزه روابط عمومی نگاه کنیم کتابداران هم قدم و هم وزن با مسئولین روابط عمومی در تلاش هستند.
وی افزود: فعالیتهای انجام شده در کتابخانه ها در صورت عدم انعکاس و تبلیغات اهمیت و موقعیت استراتژی خود را از دست می دهند لذا کتابداران به نوعی نقش و مسئولیت روابط عمومی را بر عهده دارند.
معاون توسعه امور کتابخانه ها و ترویج کتابخوانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور در ادامه افزود: همین مسأله باعث دو چندان شدن اهمیت نقش کتابداران در حوزه روابط عمومی است.
وی با اشاره به اهمیت روابط عمومی در تمامی دستگاه ها و سازمانهای اجرایی افزود: کارهای اجرایی باید در همه سطوح اطلاع رسانی شود.
حجت الاسلام علی اکبر سبزیان، مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی ضمن تبریک روز روابط عمومی گفت: روابط عمومی نقش کلیدی و اساسی در دستگاه ها و سازمانهای اجرایی به عهده دارند.
وی افزود: به عبارتی روابط عمومی آینه عملکرد و بازخورد فعالیتهای سازمان در جامعه هستند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی روابط عمومی را هنر هشتم دانست وگفت: یکی از اهداف و رسالتهای روابط عمومی در اداره کل کتابخانه های عمومی خراسان رضوی استفاده از ابزار پر قدرت ارتباطات برای ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.
مهدی توکلیان، مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه های عمومی کشور با تأکید بر اینکه هر کتابدار یک رسانه است، گفت: اعتقاد قلبی نهاد کتابخانه های عمومی کشور این است که برای دیده شدن و ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی نقش روابط عمومی در حوزه فعالیت کتابدار یک اصل لاینفک است.
وی با معرفی کتاب «نقطه» اثر دکتر حسین انتظامی، افزود: از لحاظ بصری در جلد کتاب با گرافیک نقطه مواجه می شوید که در وهله اول این تصور برای بیننده بوجود می آید که موضوع کتاب در حوزه گرافیک است ، در صورتی که جلد کتاب در واقع نشان از تاکید بر نقش روزنامه نگاری و روابط عمومی دارد به عبارتی این مسأله را بیان می کند که نقش روزنامه نگار مانند نقش کلیدی نقطه در جملات است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه های عمومی کشور ضمن یادبود شهدای رسانه بخصوص شهید صارمی، گفت: کتاب «نقطه» مجموعه ای از تجربیات عملی و مدیریت رسانه های بزرگ جمهوری اسلامی ایران است که به نوعی مزیت اصلی آن محسوب می شود.
وی با بیان اینکه این تجربیات صرفا تئوری و دانشگاهی نیستند، افزود: خبرنگاران و کارکنان حوزه روابط عمومی می توانند از این کتاب برای بهینه سازی روند فعالیتهای خود استفاده کنند.
توکلیان با اشاره به چاپ دوم کتاب گفت: مجموعه مقالاتی در ویرایش جدید کتاب اضافه شده است که به جای چاپ جداگانه ترجیح نویسنده بر کامل کردن نسخه اصلی کتاب بوده است.
وی افزود: مباحث مهم کتاب شامل 13 پیشنهاد خاص در ساختار خبرنگاری، جامعه امروزی و اهمیت آنها، تفاوت فضای سایبری و آنلاین در سانه ها و نواقص موجود در ساختار رسانه ها است.
مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل نهاد کتابخانه های عمومی کشور نقش روابط عمومی در سازمانها را بسیار پر اهمیت خواند و گفت: یک خبرنگار برای ارائه خبرهایی با ساختار مناسب نباید به مطالب ساندویچی بسنده کنند بلکه باید دایره اطلاعات خود را همیشه به روز نگه دارد.
در ادامه حامد صلاحی، دبیر تحریریه خبرگزاری کتاب ایران(ایبنا) و مدرس دانشگاه ضمن تبریک روز روابط عمومی و معرفی کتاب«چگونه کتاب بخوانیم» اثر مارتیمر جی آدلر گفت: دلیل انتخاب این کتاب برای معرفی در این نشست ارتباط مستقیم موضوع کتاب با هدف این روزهای جامعه یعنی ترویج و توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی است.
مجتبی محمدی، مدیرعامل خانه مطبوعات و رسانه های خراسان رضوی نقش روابط عمومی در جامعه و زندگی شخصی را مهم بر شمرد و گفت: کارکنان روابط عمومی در سپهر ارتباطات، فعال هستند و به نوعی نبض تپنده و جریان اصلی دستگاه ها و سازمانها به شمار می روند.