رئیس سازمان فضای سبز شهری شهرداری شیراز:
افزوده شدن یک متر به سرانه فضای سبز شیراز / ارائه نهال رایگان به شهروندان از طریق ثبت نام در سامانه سبزینه
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز از افزایش یک متری سرانه فضای سبز شیراز در طی ۵ ماه فعالیت خبر داد.
به گزارش ایلنا، محمد رضا زندیه در آیین رونمایی از سامانه «سیستم اطلاعات مدیریت پروژه (PMIS)»، سامانه «مدیریت حمل و نقل بار» و سامانه «سبزینه» با اشاره به راه اندازی سامانه سبزینه اظهار کرد: با توجه به شیوع ویروس کرونا و محدودیت های موجود، سامانه ای تحت عنوان سبزینه تدوین و راهاندازی شده است تا شهروندان پس از ثبت نام در این سامانه نهال رایگان دریافت کنند.
وی گفت: شهروندان می توانند به وب سایت سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز مراجعه و در سامانه سبزینه ثبت نام کنند تا کارشناسان پس از ۴۸ ساعت نهال را به آدرس ثبت شده آورده و پس از کاشت در اختیار ثبت نام کننده قرار دهند.
رئیس سازمان سیما، منظر و فضای سبز شهری شهرداری شیراز با اشاره به تاکید شهردار محترم در ارتباط با کاشت درخت در سطح شهر شیراز اظهار کرد: برای اولین بار در این پروژه ۵۰ هزار اصله درخت در نظر گرفته شده است.
زندیه گفت: طی پنج ماه گذشته ۴۰۰ هزار اصله نهال در ارتفاعات پیرامونی و در خیابان های شهر شیراز کاشته شده است که در مجموع در طی پنج ماه یک متر به سرانه فضای سبز شهر شیراز افزوده شده است.
وی افزود: کاشت این تعداد نهال نیاز به زمانی در حدود دو یا سه سال داشت اما با مدیریت صحیح و مشارکت مردم این پروسه ۵ ماه به طول انجامید. معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری گفت: زیرساخت های ترافیکی، فرهنگ رانندگی و عملکرد مجریان قانون تاثیر بسزایی در حوزه ترافیک کلانشهرها دارند.
مسعود طهماسبی با اشاره به اینکه توزیع نامتقارن و تمرکزگرایی خدمات سبب می شود در سطح شهرها با چالش های ترافیکی روبه رو شویم، اظهار داشت: یکی از رسالت های مجموعه مدیریت حمل و نقل و ترافیک شهرداری شیراز ساماندهی وضع گره های ترافیکی است و سازمان حمل بار با همکاری سازمان فناوری شهرداری شیراز با انجام مطالعات و عملیات های کارشناسی مراحل صدور مجوزها را تسهیل کرده و به این سامانه هوشمند هوشمند را طراحی نمودند.
وی با بیان اینکه این سامانه خدمات متعددی را به خانواده بزرگ حمل و نقل بار ارائه می کند، خاطر نشان کرد: براساس برآوردهای انجام شده بیش از 80 هزار خودرو در حوزه حمل و نقل بار در سطح شهر شیراز به صورت رسمی و غیر رسمی در حال فعالیت هستند اما تا به امروز قریب به 8 هزار خودرو ساماندهی شده اند. به موجب قانون مدیریت حمل و نقل بار به شهرداری ها سپرده شده و یکی از چالش هایی که در مسیر این ساماندهی با آن روبه رو بودیم بحث فرآیندهای دست و پاگیر و هزینه هایی بود که باعث می شد بسیاری از رانندگان رغبتی برای ثبت نام و همکاری با شهرداری در گذشته نداشته باشند.
این مقام مسئول با بیان اینکه این سامانه خدماتی نظیر صدور پروانه های فعالیت، اشتغال و بهره بردای برای شرکت های حمل و نقل را تسهیل می کند، بیان کرد: در گذشته صدور این پروانه مدت زمانی 2 ماهه بود که با راه اندازی این سامانه به 48 ساعت کاهش پیدا کرده است. همچنین در این سامانه امکان پرداخت غیرحضوری هم فراهم شده و دیگر نیازی به مراجعه به بانک و تلف شدن زمان و افزایش هزینه نیست. اکنون هر یک از کاربران به راحتی با گوشی های هوشمند و رایانه می توانند فرایند ثبت نام را انجام دهند.
معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری در بخش دیگری از سخنانش گفت: این سیستم نقش ارزنده ای در اخصاص سهمیه سوخت به رانندگان از طریق بار برگ دارد و این فرآیند را تسهیل و دقیق و عادلانه کرده و مراحل انجام آن با کمترین هزینه صورت می پذیرد. همچنین از قابلیتهای این سامانه می توان به خدماتی در حوزه های آموزشی و فرهنگسازی و رفاهی و صدور باربرگ تردد اشاره کرد.
طهماسبی در ادامه افزود: یکی دیگر از مزیتهای این سامانه هوشمند ایجاد پنجره واحد است. با اجرایی شدن پنجره واحد رانندگان دیگر نیازی به مراجعه به سازمان های مختلف برای اخذ پروانه ندارند و درخواست های آنان با کمترین هزینه و صرف کمترین زمان ممکن صورت می پذیرد.
وی در پایان افزود: طرح ال ای زد در مرحله فراخوان است و امیدواریم تا هفته شیراز به بهره برداری برسد. با رهنمودهای شهردار شیراز شاهد اتفاقات مثبتی در آینده نزدیک در این حوزه ها خواهیم بود.