خبرگزاری کار ایران

معاون استاندار سمنان خبر داد:

تشکیل قرارگاه عملیاتی مقابله با سالک در دامغان/ خطر شیوع سالک کمتر از کرونا نیست

تشکیل قرارگاه عملیاتی مقابله با سالک در دامغان/ خطر شیوع سالک کمتر از کرونا نیست
کد خبر : ۱۰۴۲۴۶۱

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان از تشکیل و آغاز به کار قرارگاه عملیاتی مقابله به سالک در دامغان به ریاست فرماندار شهرستان خبر داد و گفت: با تقسیم وظایف و زمانبندی دقیق و منسجم می توان با سالک مقابله کرد.

به گزارش ایلنا از سمنان، حبیب الله خجسته پور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار سمنان با اشاره به دغدغه مردم نسبت به اهمیت موضوع سلامت در کنار امنیت، بیان کرد: ضرورت دارد حساسیت جامعه نسبت به موضوع سالک افزایش یابد.

وی ضمن بیان اینکه برای مقابله با سالک آحاد مردم در کنار مدیران دستگاه های اجرایی باشند، یادآور شد: خطر شیوع سالک کمتر از کرونا نیست.

خجسته پور به اهمیت آموزش اشاره کرد و ادامه داد: همه مردم و ساکنینی که با زخم سالک درگیر هستند باید آموزش ببینند و بیاموزند که چگونه مبتلا نشوند و در صورت ابتلا درمان را در موعد مقرر و مراکز مطمئن انجام دهند.

معاون استاندار سمنان اضافه کرد: دستگاه هایی همچون آموزش و پرورش، دانشگاه علوم پزشکی، جهاد کشاورزی و ... می توانند برای آموزش افراد و ساکنین شهرها و روستاها اقدام کنند.

تشکیل قرارگاه عملیاتی مقابله با سالک در دامغان/ خطر شیوع سالک کمتر از کرونا نیست

خجسته پور از رابطه معکوس آموزش و آسیب ناشی از سالک خبر داد و تصریح کرد: پس از آموزش باید به صورت همزمان مخزن و ناقل بیماری از بین برود.

وی افزود: درمان سالک که به نوعی با آموزش ارتباط دارد جزو وظایف تخصصی دانشگاه علوم پزشکی سمنان است.

معاون استاندار سمنان اظهار کرد: برای مقابله با سالک به دنبال تامین اعتبار از ردیف اختصاصی نیستیم و از محل اعتبارات مختص بیماری های مشترک دام و انسان می توان استفاده کرد.

خجسته پور با تاکید بر اینکه عدم منابع مالی نباید مانع از آغاز مبارزه با سالک شود گفت:  مقابله با سالک در 36 روستا و دو شهر امیریه و دامغان کار دشواری نیست بلکه با زمانبندی دقیق قابل انجام است.

وی بیان کرد: مشارکت مردمی، همکاری سازمان های مردم نهاد و نیروهای بسیجی تاثیر بسزایی در لانه کوبی و مقابله با سالک خواهد داشت.

معاون استاندار سمنان تصریح کرد: دامداری های موجود در روستاها، بررسی قنوات و دفع مستمر و به موقع زباله های روستایی نقش موثری در کاهش ابتلای ساکنین روستایی خواهد داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز