تعطیلی ده ساله کارخانهای در ترشیز که قابلیت بسیاری در اشتغالزایی دارد
یکی از واحدهای تولیدی خراسان رضوی که تولید کننده محصولاتی همچون گلوکز و انواع عرقیات گیاهی است با وجود آمادگی خط تولید، ده سال است توسط یکی از بانک های دولتی به گروگان گرفته شده و خط تولید آن تعطیل و سرمایهگذار بخش خصوصی آن مستأصل شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، یکی از سرمایهگذاران این کارخانه در این باره گفت: این کارخانه از ابتدای سال ۹۰ آماده تولید و بهربرداری است، ولی به دلیل عدم تامین اعتبار سرمایه در گردش و کددار شدن اعضای کارخانه بخاطر اخذ وام ۱۷۰ میلیون تومانی از بانک در سال ۸۶، سود و بهره آن اکنون به بیش از ۱ میلیارد و دویست میلیون تومان افزایش یافته است.
وی افزود: با وجود مکاتبه با مقامات استانی و کشوری و اخذ دستور پرداخت وام و سرمایه در گردش جهت راه اندازی این مجموعه در ترشیز، بانک عامل با پرداخت تسهیلات و واریز آن به حساب خود، صرفا سود تسهیلات ابتدایی خود را برداشت می کند و پولی دستگیر ما نمی شود.
این سرمایهگذار با اشاره به مکاتبات خود در این ده سال بیان داشت: در آخرین نامه خود در سفر اخیر استاندار، خواستار مداخله در راهاندازی این کارخانه شدهایم، چرا که با وجود برگزاری جلسات مختلف مقامات قضایی، استانی و شهرستانی و قولهای بانک مبنی بر تسریع و گشایش کار، پس از جلسات و در مراجعات ما دقیقا برعکس و به شیوه و راه خود حرکت می کنند و توافقات و قول های خود در جلسات و کارگروهای رفع موانع تولید را از یاد می برند.
به گفته وی این کارخانه که می توانست در ده سال گذشته برند ترشیز در کشور شود، به دلیل سوء مدیریت ها و عدمتمکین مقامات بانک به وعده های خود، تا کنون راه اندازی نشده و حتی لوازم آن در حال مستهلک شدن است.