خبرگزاری کار ایران

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس مطرح کرد:

ایده تعامل صنعت با دانشگاه باید در کل کشور اجرا شود/ راه توسعه و پیشرفت کشور مهاجرت نیست

ایده تعامل صنعت با دانشگاه باید در کل کشور اجرا شود/ راه توسعه و پیشرفت کشور مهاجرت نیست
کد خبر : ۱۰۲۸۸۲۱

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی گفت: باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه جدی تر گرفته شود و چه بسا که این ایده در کل دانشگاه های کشور اجرایی شود.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر با حضور در دفتر تعامل صنعت با دانشگاه در دانشگاه فردوسی مشهد گفت: متاسفانه در سالهای گذشته، تعامل بین دانشجویان دانشگاهی و صنایع بسیار محدود بوده و ایده اجرای این تعامل در دانشگاه فردوسی مشهد از سوی انجمن فرانگران نوین بسیار خوب و پسندیده است.

وی ادامه داد: در بسیاری از مواقع حساس مانند صنعت هسته ای، ما با تجربه و ظرفیت دانشگاه پیشرفت داشته ایم، بنابراین باید ارتباط بین صنعت و دانشگاه جدی تر گرفته شود و چه بسا که این ایده در کل دانشگاه‌های کشور اجرایی شود.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی افزود: گلایه های کارآفرینان در خصوص مشکلاتی که دارند غیرقابل انکار است،متاسفانه در سالهای اخیر فرزندان بسیاری از ما در حال مهاجرت از کشور هستند،هرچند این مهاجرت ها شرایط خوبی را برای فرزندان ایران فراهم نمی کند اما برای جلوگیری از رفتن سرمایه های کشور باید در ابتدا آن ها را با موضوع ارزش کار آشنا کرد.

پژمانفر با اشاره به اینکه باید در فرزندان و نسل آینده کشور ایجاد انگیزه کنیم، تصریح کرد: فرزندان ما با استعدادهای بالایی که دارند از سرمایه های کشور به شمار می روند. راه ساختن و توسعه کشور مهاجرت نیست، بلکه باید ماند و مقاومت کرد تا کشورمان ساخته شود.

وی اظهارکرد: ما نباید اجازه دهیم صنعت، تولید و کشاورزی کشور درگیر سیاست شود زیرا دخالت‌های سیاسی باعث بروز فسار خواهد شد، باید همه در کنار یکدیگر تبدیل به جریان تعاملی شویم تا هیچکس نتواند به صنعت و تولید کشور آسیب رساند.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خراسان رضوی ظرفیت بالایی در نیروی انسانی دارد، ادامه داد: اعتقاد بنده در مجلس، حمایت از تولید و صنعت کشور است، همچنین باید اقدامات حمایتی را دسته بندی و احصا کنیم تا به نتیجه مطلوب برسیم.

پژمانفر گفت: طرح گلایه ها نباید باعث رکود صنعت و دلسردی تولیدکنندگان شود بلکه باید با شناسایی این مشکلات در صدد رفع آنها برآییم.

وی افزود: در سالهای اخیر با اقدامات حمایتی مجلس شورای اسلامی و خصوصا در کمیسیون اصل ۹۰، بسیاری از واحدهای تولیدی که در استانه تعطیلی بودند با مذاکرات صورت گرفته به فعالیت خود ادامه دادند و خوشبختانه کمتر کارگری در این واحدها از کار بیکار شده است.

رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: تعامل صنعت با دانشگاه باید افزایش یابد و از استعدادهای برتر دانشگاهی در حوزه های مختلف صنعت استفاده شود.

سیداحسان مصطفوی، مدیرعامل انجمن فرانگران نوین، نیز در این دیدار اظهار داشت: این انجمن به مدت ده سال است که تاسیس و تشکیل شده و به عنوان یک پایگاه هم‌افزایی در حوزه‌های کارآفرینی، اقتصادی و دانشگاهی بوده که مهم‌ترین هدف آن انتقال علم دانشگاه فردوسی مشهد به صنعت و انتقال تجربه صنعت به دانشگاه فردوسی مشهد است.

مصطفوی ضمن برشمردن اهداف کوتاه مدت، میانمدت و بلندمدت این انجمن گفت: تمام این اهداف مطابق با نیازهای بین المللی و منطقه‌ای صنعتگران، دانشجویان، کارآفرینان و صاحبان کسب و کار  ترسیم شده است.

این کارآفرین برتر کشوری با بیان اینکه ما مبدع مجموعه‌ای تحت عنوان سازمان جهانی مدیریت تولید و صادرات زعفران هستیم، گفت: "OSEC"دارای واحد دارویی است تا تحریم نشود، همچنین دارای واحد مکانیزاسیون، رسانه، محصول و بورس جهانی زعفران است. این سازمان همچون سازمان «اوپک» است. علت شکل‌گیری ایده آن بود که در حال حاضر فرش ایران به نام هند، خاوریار ایران به نام چین، پسته ایران به نام آمریکا و فیروزه ایران به نام افغانستان است اما «OSEC» دیگر نخواهد گذاشت که زعفران ایران به نام افغانستان ثبت شود.

وی ادامه داد: با نگاه توسعه و حمایتی که در انجمن داریم، هر دانشجویی که ایده ای برتر دارد را مورد حمایت قرار داده ایم و خوشبختانه در این زمینه شبکه ای کارآمد بین دانشجویان نخبه و صنایع تشکیل شده است.

انجمن فرانگران نوین که در دانشگاه فردوسی مشهد مستقر شده، متشکل از تولیدکنندگان برتر کشور است که سهم بسزایی در جامعه تولیدی صنعتی کشور دارد. ایده ایجاد سازمان جهانی مدیریت تولید و صادرات زعفران (OSEC)، طرح تخصصی سوغات ملی، ارائه طرح و پیشنهاد اجرایی دفاتر پیشخوان صنایع کشور و بسیاری دیگر از طرح های کلان صنعتی کشور نیز در این انجمن مطرح و اجرایی شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز