حسن غفوری فرد:
رای به روحانی رای به عقلانیت، خردگرایی و اعتدال بود
حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور همه اقشار سیاسی و منتخب ملت ایران مانند دولت هاشمی رفسنجانی به دور از هر نگاه جناحی میتواند در بحرانهای داخلی و خارجی کشور برنامههای ویژهای را برای ارتقاء هویت ملی ایرانیان به کار گیرد.
ایلنا: رئیس هیات نظارت و بازرسی شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور همه اقشار سیاسی و منتخب ملت ایران مانند دولت هاشمی رفسنجانی به دور از هر نگاه جناحی میتواند در بحرانهای داخلی و خارجی کشور برنامههای ویژهای را برای ارتقاء هویت ملی ایرانیان به کار گیرد.
حسن غفوری فرد در گفتوگو با ایلنا با بیان اینکه رای به حسن روحانی رای به عقلانیت، خردگرایی، اعتدال و تخصص گرایی بود، تاکید کرد: این انتخاب آگاهانه نشان از شور و نشاط ملت ایران داشته و مردم اطمینان داشته باشند که روحانی با عقلانیت و خردگرایی دور از افراط و تفریط و با نگاهی فراجناحی امکانات بسیار زیادی را برای مردم فراهم ساخته و همه مولفه های لازم را برای ریاست جمهوری داراست.
وی افزود: مردم با رای به حسن روحانی به عنوان تنها کاندیدای روحانی حاضر در میان هشت کاندیدای ریاست جمهوری بر خلاف تبلیغات برخی جریانهای انحرافی نشان دادند که به روحانیت علاقهمند هستند و معتقدند روحانیت ظرفیت بیشتری برای حل چالشهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران دارا است.
استاد دانشگاه امیرکبیر در خصوص تاثیر انتخاب دکتر روحانی به عنوان رئیس دولت یازدهم بر شرایط داخلی و خارجی تصریح کرد: شروع به کار حسن روحانی به عنوان رئیس جمهور دولت یازدهم می تواند شرایط داخلی وخارجی را بهبود ببخشد. چنانچه در همین روزها به محض انتخاب حسن روحانی به عنوان منتخب ملت ایران برای جایگاه ریاست جمهوری شاهد هستیم که قیمت دلار،سکه،ارز وبورس تغییر کرده است ودر بعد خارجی تمام دولت های دنیا از آمدن ایشان استقبال کردند.
وی خاطر نشان ساخت: حسن روحانی با توجه به اینکه در پرونده هسته ای نقش به سزایی داشته است، از حق ملت ایران به نفع شایسته ای دفاع خواهد کرد و قطعا پرونده هستهای ایران به سازمان ملل برده نخواهد شد.
رئیس سازمان تربیت بدنی دولتهای پنجم و ششم در مورد تاثیر انتخاب دکتر روحانی بر ورزش و فرهنگ و هنر کشور گفت: از یک طرف ما میتوانیم مهمترین پیامهای فرهنگی و سیاسی خود را از ابزارهای هنری برای افکار عمومی جهانی تبیین کنیم و از طرف دیگر با توجه به اینکه عمده ی مخاطبان ورزش و فرهنگ و هنر جامعه، جوانان هر کشور هستند و این نسل، سرمایه ی کشور محسوب می شوند، پیش بینی می کنم که دولت یازدهم با اختصاص بودجه ی مناسب به فرهنگ، هنر و ورزش زمینه ی حضور هر چه بیشتر جوانان در میدانهای ورزشی، توسعه ورزش عمومی در میان نسل جوان و حضور خودجوش جوانان در عرصه های فرهنگی، هنری و سیاسی از طریق توسعه و تقویت سازمان های مردم نهاد تحت پوشش وزارت ورزش و جوانان را فراهم نماید.
وی گفت: روحانی قائل به کاهش تصدیگریهای دولت و حمایت از حضور خود جوش نسل جوان در زمینههای فرهنگی و هنری و کم کردن محدودیتها هستند که البته باید در این زمینه وزارت ورزش و جوانان همکاری نزدیکی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی داشته باشد.