ابلاغ پروتکلهای پیشگیری از بروز کرونا به صنایع غذایی کشور
مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت: پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری کرونا به تمامی واحدهای صنعتی خوراکی و آشامیدنی ابلاغ و نظارت بر رعایت آن با جدیت پیگیری می شود.
به گزارش ایلنا، محمدحسین عزیزی، مدیرکل امور فراورده های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو، با اشاره به اقدامات انجامشده به منظور پیشگیری از بروز و شیوع کرونا ویروس در حوزه محصولات خوراکی، اظهار کرد: اگرچه شواهدی درمورد انتقال ویروس کرونا از طریق مواد غذایی دیده نشده، اما از زمان شیوع بیماری کرونا در کشور الزامات موردنیاز بهمنظور پیشگیری از شیوع بیماری در بین کارکنان واحدهای تولیدکننده مواد غذایی و آشامیدنی و میزان تأثیرگذاری آن بر سلامت محصول موردبررسی قرار گرفته است.
وی افزود: در اسفندماه سال ۹۸، مقررات و پروتکل های اجرایی وضع شده توسط سازمان خواروبار و کشاورزی(فائو) و سازمان جهانی بهداشت ابلاغ شد و اداره کل غذا نیز پروتکل الزامات پیشگیری و مدیریت بیماری را تهیه و به منظور اجرا، به واحدهای تولیدکننده، مراکز نگهداری (انبارها) و مراکز پخش مرتبط به معاونتهای غذا و دارو سراسر کشور ابلاغ کرد.
بنا بر اعلام وبدا، مدیرکل امور فرآوردههای غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تأکید کرد: رعایت سختگیرانه و تشدید نظارت بر اجرای پروتکلهای ابلاغی توسط سازمان غذا و دارو در صنایع غذایی به طور جدی دنبال می شود.
وی خاطرنشان کرد: ضمن پیگیری ویژه به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی مرتبط با پیشگیری از بیماری کرونا درکشورهای صادرکننده کالا به ایران، دستورالعملی برای اطلاع کشورهای منطقه برای حصول اطمینان از شرایط تولید و حفظ سلامت محصول در تجارت کالاهای غذایی و آشامیدنی تهیه شده است که از طریق وزارت امور خارجه اطلاع رسانی خواهد شد.