فرهاد رهبر:
جلوگیری از فامیل بازی با اجرای غربالگری در سیستم آموزشی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در جلسه با معاون و مدیران آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه بر لزوم طراحی یک برنامهریزی دقیقتر برای ارتقای کیفیت و کمیت آموزش در دانشگاه تاکید کرد.
به گزارش ایلنا، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه جلسات خود با معاونان و مدیران کل دانشگاه آزاد اسلامی به منظور بررسی برنامه های عملیاتی سال ۹۷، با دکتر علیرضا رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران کل این معاونت دیدار و گفتوگو کرد.
فرهاد رهبر در این جلسه خطاب به معاون و مدیران کل آموزشی دانشگاه، گفت: باید برای ارتقای کیفیت و کمیت بخش آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی براساس ملاک و شاخص های دقیق عمل کنید.
وی با بیان اینکه مدیران دانشگاه باید برای برنامه های خود ضمانت اجرایی داشته باشند، خاطرنشان کرد: به همین منظور تاکید ما بر این است که برای ارتقای کیفیت دانشگاه باید یک برنامه ریزی درست و دقیق وجود داشته باشد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: در گذشته روابط بیش از ضوابط حاکم بوده است. در سیستم آموزشی دانشگاه باید غربالگری صورت گیرد تا از ارتباطات و فامیلبازی هایی که احیاناً وجود داشته، فاصله گرفته شود و ملاک ها و شاخص های درست ترسیم و اجرایی شود.
حق التدریس مشروط به تکمیل ساعت های موظفی اعضای هیات علمی است
فرهاد رهبر با تاکید بر اینکه به معاونان آموزشی واحدها اعلام شود که حق التدریس مشروط و منوط به تکمیل ساعت های موظفی اعضای هیات علمی است، گفت: در صورت کامل نشدن موظفی هر استاد، حقالتدریس برای آن استاد اجرا نشود.
وی خاطرنشان کرد: واحدها باید از بین اساتید حقالتدریس کسانی را انتخاب کنند که دارای استاندارد جذب اعضای هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی از لحاظ تخصص و تعهد باشند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خطاب به معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و مدیران کل این معاونت گفت: در ضمانت اجرایی دستورالعمل ها جدی عمل کرده و استثنائات را از دستورکار خود خارج کنید. در دانشگاه آزاد اسلامی موارد استثناء تبدیل به غائله شده است. اگر به معنای واقعی از استثنائات پرهیز کنید، می توانید سیستماتیک و با ضوابط عمل کرده و این را به عنوان اصل کار خود قرار دهید.
باید تخصص و تعهد در کنار یکدیگر لحاظ شود
فرهاد رهبر با بیان اینکه باید شاخصه هایی برای انتخاب مسئولان در بخش آموزش دانشگاه وجود داشته باشد، گفت: در این صورت براساس این شاخصه ها، مدیرانی شایسته برای این حوزه مهم انتخاب شوند. باید تخصص و تعهد را در کنار یکدیگر لحاظ کنید چرا که اگر ملاک ها رعایت نشود، سیستم اداری دانشگاه تخریب خواهد شد.
در ادامه این جلسه دکتر رهایی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی به ارائه گزارشی از برنامه های این معاونت در سال ۹۷ پرداخت.