خبرگزاری کار ایران

واکنش اعضای شورای شهر به گزارش عملکرد ستاد اربعین شهرداری

واکنش اعضای شورای شهر به گزارش عملکرد ستاد اربعین شهرداری
کد خبر : ۵۳۲۵۰۹

تعدادی از اعضای شورای شهر تهران به گزارش عملکرد ستاد اربعین شهرداری واکنش نشان دادند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، بهاره آروین بعد از اظهارات مجتبی عبداللهی معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، درباره عملکرد و هزینه کرد ستاد اربعین گفت: گزارش شما فقط جنبه آشنایی داشت و به موارد اصلی نپرداخته بود. گفتید هدف اصلی شما در ستاد اربعین شهرداری تهران تسهیل گری و ساماندهی خدمات است و در حالی که بودجه امسال شما به 10 میلیارد تومان افزایش یافته است چگونه هدف افزایش تسهیل گیری با دو برابر شدن بودجه همخوانی دارد.

او ادامه داد: بسیاری از تجهیزات شهرداری در عراق دپو شده و مقداری نیز به شهرداری بازگشته است و جای سوال دارد که چه مقدار از این تجهیزات بازگشته و چه مقدار در عراق دپو شده است.

آروین با تاکید بر اینکه یکی از راه‌های تسهیل گری جمع‌آوری کمک‌های مردمی است، ادامه داد: باید مشخص شود هیئت‌ها و گروه‌های داوطلب برای انجام خدمات در مراسم اربعین چقدر هستند و شهرداری چه میزان نیرو برای انجام این کار استفاده کرده است.

درادامه زهرا نژاد بهرام عضو دیگر شورای شهر تهران گفت: گزارش خوبی بیان کردید اما بهتر است درباره اعتبارات میزان هزینه کرد نیز اطلاعاتی را ارائه دهید.

امانی عضو دیگر شورای شهر نیز در واکنش به گزارش ستاد اربعین شهرداری تهران گفت:‌ این گزارشی که اکنون ارائه شد در سایت خود شهرداری نیز قابل دسترسی بود خواهش می‌کنم گزارشی درست به اعضای شورا ارائه دهید و مشخص کنید تاکنون چقدر این ستاد برای شهروندان تهرانی هزینه داشته است.

حجت نظری عضو کمیسیون اجتماعی و فرهنگی نیز در واکنش به این بخشی از گزارش عبداللهی که به ساخت مدارس در عراق اختصاص داشت پرسید  از آنجایی که ما در کشور خود با معضل مدارس مواجه هستیم آیا ساخت به مدرسه عراق جزو وظایف ما محسوب می‌شد از سوی دیگر به نظر شما با توجه به  10 میلیارد تومانی که برای بودجه پیش بینی شده است چه میزان اضافه بر آن هزینه خواهد شد.

افشین حبیب زاده عضو دیگر شورای شهر نیز به گزارش مالی این ستاد در سال 94 اشاره کرد و گفت: در سال 94 بر اساس مصوبه این ستاد باید پنج میلیارد تومان هزینه می‌شد اما شما 15 میلیارد تومان هزینه کردید بر اساس شنیده‌ها نیز هزینه‌های این ستاد در سال 95 ، 34 میلیارد تومان بوده است سوال این است که چرا میان هزینه‌های آزاد و بودجه‌های مصوب که پنج میلیارد تومان است این قدر فاصله وجود دارد.

او ادامه داد: اگر قرار است در چارچوب مصوبه عمل شود در سال 96 از این عدد یعنی 10 میلیارد تومان عدول نکنیم.

حسن رسولی عضو دیگر شورای پنجم نیز گفت: شورای شهر پنجم را به ضد انقلاب بودن و یا ضد اربعین بودن متهم نکنید.

او ادامه داد: شورای چهارم روز آخر کاری خود بودجه ستاد اربعین را به 10 میلیارد تومان افزایش داد و در ابتدای این مصوبه به بند 10 ماده 55 قانون شهرداری‌ها استناد شده است که شهرداری حق دارد به اشخاص حقیقی و حقوقی هدیه بدهد و از آنها هدیه بگیرد.

او ادامه داد: بر اساس اطلاعاتی که به دست ما رسیده سال گذشته هزینه واقعی که این ستاد متحمل شده است چهل میلیارد تومان بوده و مشخص نیست این هزینه چه مقدار جاری و چه مقدار به صورت تملک دارایی بوده است من از فرماندار تهران تعجب می‌کنم که چرا با وجود تناقض‌ها و مغایرت‌های موجود در این مصوبه آن را تایید کرده است در حالی که فرماندار مشهد به مصوبه این چنینی در شهرداری شهر مشهد به حق اعتراض کرد.

رسولی عضو کمیسیون برنامه و بودجه با تاکید بر اینکه اموال شهرداری عمومی است افزود: دولت به شهرداری می‌تواند کمک کند اما شهرداری نمی‌تواند به دولت کمک کند چرا که اموال آن شرعا و قانون عمومی است در هر حال ما این مصوبه را امسال اجرا می‌کنیم اما برای سال 97 آقای نجفی باید تشکیل جلسه داده و به صورت جدی به این مساله رسیدگی کند.

در ا دامه حق شناس رئیس کمیسیون اجتماعی و فرهنگی نیز با تاکید بر اینکه همه از محبین امام حسین (ع) هستند و مصوبه امسال محترم است، گفت: از شهرداری تهران انتظار داریم به سقف مصوبه یعنی 10 میلیارد تومان پایبند باشد و از سوی دیگر پیشنهاد می‌کنیم که به جای طرح در قالب لایحه ارائه شود.

این عضو شورای شهر در انتهای سخنانش مراسم اربعین را دارای جنبه‌های کاملا بین المللی دانست و گفت:‌این مراسم با نام ایران پیوند خورده است و باید به آثار و تبعاتش توجه کنیم و بی‌شک آثار مثبتی روی ایران به عنوان یک قدرت بزرگ منطقه‌ای دارد. من پیشنهاد می‌کنم که بخش عمده‌ای از فعالیت‌های ستاد به هیئت‌های شناخته شده واگذار شود که تا به امروز برگزاری این مراسم را به عهده داشته‌اند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز