خبرگزاری کار ایران

هاشمی در شوشتر خبر داد:

راه‌اندازی بیمارستان ویژه بیماری‌های تنفسی در خوزستان/ توزیع بودجه‌ و امکانات در مناطق محروم و مرزی

راه‌اندازی بیمارستان ویژه بیماری‌های تنفسی در خوزستان/ توزیع بودجه‌ و امکانات در مناطق محروم و مرزی
کد خبر : ۴۶۵۶۱۹

وزیر بهداشت از تلاش برای توزیع بودجه‌ و امکانات در مناطق محروم و مرزی خوزستان و سیستان و بلوچستان خبر داد.

به گزارش ایلنا، سید حسن هاشمی عصر امروز در حاشیه افتتاح سی‌تی اسکن و بخش داخلی 2 بیمارستان خاتم الانبیاء‌شوشتر اظهار داشت: بنیاد مستضعفان و ستاد اجرایی فرمان حضرت‌امام وظیفه مشارکت در حوزه سلامت ندارند اما مولود انقلاب اسلامی هستند و انتظار است در رسیدگی به محرومان و مستضعفان و به‌ویژه مردم خوزستان که تمام زندگی خود را برای کشور و انقلاب فدا کردند، کمک کنند.

وزیر بهداشت تاکید کرد: انتظار داریم شرکت‌نفت نیز همچنان گام‌های موثرتری در حوزه سلامت استان خوزستان بردارد و با حوزه بهداشت و درمان همراهی کند چراکه بخشی از بیماری‌ها، ناشی از اقدامات بشر و بخش دیگر طبیعی است اما برخی از بیماری‌ها به دلیل دست‌کاری در طبیعت و آلودگی‌های ناشی از دخالت انسان در طبیعت است.

هاشمی ضمن تاکید بر اهمیت پیشگیری از بروز بیماری‌ها یادآور شد: در استان خوزستان، اقدامات مناسبی انجام شده اما هنوز تا نقطه مورد انتظار و استانداردها، فاصله زیادی داریم.

وزیر بهداشت از مساله فاضلاب به عنوان یکی از مهمترین مشکلات استان خوزستان یاد کرد و گفت: حتی در شهری مانند خرمشهر که دوباره بعد از جنگ ساخت شده می‌بینیم که مردم مشکلاتی در حوزه فاضلاب دارند و کل استان خوزستان درگیر مشکلات آب، فاضلاب و هوا هستند که در موثر در سلامت مردم است.

هاشمی تصریح کرد: مساله ریزگردها در استان خوزستان، مشکلات زیادی را برای زندگی مردم ایجاد کرده و بار بیماری آن به وزارت بهداشت تحمیل می‌شود از سوی دیگر شاهد شیوع وسیع بیماری‌های تنفسی شبه آسم بودیم که خوشبختانه با استفاده از علم و تجربیات بین‌المللی برای هرس‌کردن درختان، شیوع 100 هزار نفری این بیماری به شکل چشمگیری کاهش یافت.

وزیر بهداشت ضمن تاکید بر امکانات محدود وزارت‌بهداشت، اظهار داشت: وزارت‌بهداشت اختیار استخدام ندارد و مشکلات اعتباری دارد اما در بودجه‌های استانی، تلاش داریم تا بیشترین بودجه‌ها و امکانات را در مناطق محروم و مرزی مانند سیستان و بلوچستان، ایلام و خوزستان توزیع کنیم.

هاشمی با اشاره به اختصاص 30 درصد از ظرفیت دانشگاه‌های علوم پزشکی به افراد بومی مناطق محروم، گفت: در استان خوزستان سالانه بیش از 100 نفر افراد بومی در رشته‌های مختلف پزشکی، پذیرش می‌شوند که سال‌های آینده، پزشک، دندان‌پزشک، داروساز، متخصص و فوق تخصص خواهند شد.

وزیر بهداشت یادآور شد: در استان خوزستان 5 دانشگاه و دانشکده علوم پزشکی فعالیت دارند و باید برای ارتقاء و رشد آنها، برنامه‌ریزی کنیم و پیشرفت آنها نیز نیازمند منابع اعتباری است و با شعار دادن نمی‌توان شاهد پیشرفت آنها بود و امیدواریم دولت و مجلس در این زمینه کمک کنند. سعی من بر این بوده که بتوانیم از سایر بودجه ها، کمکی به استان خوزستان کنیم.

هاشمی ضمن تقدیر از همکاری‌های استاندار استان خوزستان، خاطرنشان کرد: با مشارکت استانداری استان خوزستان، حدود 250 پروژه بهداشتی و درمانی در این استان در حال اجرا است و این طرح‌ها، پایه‌های شکل‌گیری نظام ارجاع هستند.

وزیر بهداشت درباره اقدامات مورد نیاز برای تبدیل دانشکده علوم پزشکی شوشتر به دانشگاه، گفت: توسعه زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی و افزایش تعداد دانشکده‌ها می‌تواند موجب ارتقای این دانشکده شود. تبدیل دانشکده علوم پزشکی به دانشگاه، تابع قانون است و باید در شورای گسترش علوم پزشکی مطرح شود و حد نصاب امتیازات مورد نیاز را کسب کنند.

وزیر بهداشت در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران مبنی بر اینکه در بودجه سال 96 وزارت بهداشت، اعتباری برای ریزگردهای استان خوزستان در نظر گرفته شده، گفت: بنا داشتیم بیمارستان ویژه بیماری‌های تنفسی را بسازیم اما بیمارستانی متعلق به شرکت فولاد، در حال خریداری است و تکمیل و تجهیز آن، نیازمند یک‌سال زمان است و تلاش می‌کنیم تا این وعده را محقق کنیم.

هاشمی با بیان اینکه اعتبار خاصی برای مساله ریزگردها برای وزارت بهداشت در نظر گرفته نشده، اضافه کرد: این مشکل بیشتر به وزارت نیرو، جهاد کشاورزی، نفت و استانداران و فرمانداران مربوط است و اگر اعتباراتی برای ما در نظر گرفته شود، اقدامات خود را انجام می دهیم اما هیچ چشم‌داشتی به آن نداریم.

وی اظهار داشت: تلاش کرده‌ایم اقدامات خود را انجام دهیم و نارضایتی مردم از حوزه سلامت در استان خوزستان، زیاد نیست زیرا احساس کرده‌اند در حال تلاش برای برطرف کردن مشکلات آنها هستیم.

وزیر بهداشت با اشاره به سومین سفر خود به شهرستان شوشتر، اظهار داشت: با کمک خیرین سلامت در بیمارستان‌های الهادی و خاتم الانبیاء، اقدامات بسیار خوبی انجام شده به‌گونه‌ای که بخش‌های نورولوژی و مراقبت‌های ویژه نوزادان در بیمارستان الهادی افتتاح شد که یک نفر فوق تخصص و سه متخصص کودکان در این بیمارستان فعالیت دارند.

هاشمی گفت: بخش سی‌تی اسکن بیمارستان الهادی افتتاح شد و بخش ام آر آی نیز در حال آماده شدن است و تا سال آینده به بهره‌برداری می‌رسد و امشب در جلسه‌ای با حضور استاندار استان خوزستان و مسئولان استانی و محلی، مهمترین مشکلات شوشتر به ویژه بیمارستان گتوند و ارتقای دانشکده علوم پزشکی شوشتر بررسی می‌شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز