خبرگزاری کار ایران

ضیائی مطرح کرد:

هلال‌احمر متولی تاب‌آوری و ایجاد سرمایه اجتماعی در برنامه ششم توسعه

هلال‌احمر متولی تاب‌آوری و ایجاد سرمایه اجتماعی در برنامه ششم توسعه
کد خبر : ۴۵۸۸۲۱

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید براینکه تمامی افراد جامعه به نحوی از خدمات جمعیت هلال احمر استفاده می کنند، ابراز داشت: بر این اساس بایستی با آموزش های کاربردی پرسنل و کارکنان جمعیت هلال احمر، خدمات مطلوبتری به هموطنان ارائه دهیم.

به گزارش ایلنا از پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، سیدامیرمحسن ضیائی در همایش 2 روزه  معاونین پشتیبانی این جمعیت که صبح امروز در سالن اجتماعات مجتمع دارویی درمانی هلال ایران برگزار شد،  اظهار داشت: بخش مهمی از  فعالیت های جمعیت هلال احمر بر عهده معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی این جمعیت است.

وی با بیان اینکه کار در جمعیت هلال احمر تفاوت هایی با کار در سایر ارگان ها و نهادها دارد، افزود: پایه و اساس فعالیت های این جمعیت، داوطلبانه است و هر یک از کارکنان جمعیت هلال احمر در نهادی مشغول به کار هستند که رویکرد فعالیت های آن، خدمات داوطلبانه در بالاترین سطح تعاملات اجتماعی است.

فعالیت های مبتنی بر برنامه جمعیت هلال احمر طی 2 دهه اخیر

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه جمعیت هلال احمر طی 20 سال گذشته فعالیت های مبتنی بر برنامه داشته و هر یک از کارکنان زحمات بسیاری برای انجام فعالیت های طبق برنامه این جمعیت کشیده‌اند، تاکید کرد: در حال حاضر جمعیت هلال احمر براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این جعیت فعالیت می کند.

وی با اشاره به اینکه هیچ فردی غیر از کارکنان سازمان‌ها، مناسب برای نگارش برنامه بلند مدت نیست، افزود:  اشکال اکثر سازمان‌ها این است که برای نگارش برنامه برای سازمان خود، افرادی را از خارج از آن مجموعه انتخاب می کنند که این امر، نخستین  مانع برای عدم اجرای برنامه های صحیح است.

اجرای برنامه پنجساله جمعیت هلال احمر از نخستین روز سال آتی

دکتر ضیائی درباره اهداف و برنامه های جمعیت هلال احمر طی 10 سال آینده که تدوین و به تصویب شورای عالی جمعیت هلال احمر رسیده است، گفت: براساس برنامه تدوین شده 2 برنامه پنجساله برای جمعیت نگارش شده است که از ابتدای سال آتی قابلیت اجرا دارد و در سراسر کشور اجرایی خواهد شد و براساس این برنامه مشخص شده است که این جمعیت چه تاثیری بر جامعه و حتی عرصه های بین المللی خواهد گذاشت که اهداف سازمانی و سطوح تاثیر گذاری برنامه های جمعیت در این زمینه کاملا روشن است.

وی درباره اجرای برنامه پنجساله جمعیت هلال احمر که از نخستین روز فرودین ماه سال 96 قابلیت اجرا در سراسر کشور را دارد، افزود: این برنامه در جلسه آتی شورای عالی مطرح و در صورت تصویب اعضا، قابلیت اجرا از تاریخ معین شده را دارد و ملاک و مبنای ما برای اجرای برنامه های جمعیت هلال احمر در سال آینده،  برنامه پنجساله مصوب، خواهد بود.

نقش مهم و بی همتای هلال احمر در برنامه ششم توسعه

رئیس جمعیت هلال احمر با بیان اینکه برنامه پنجساله جمعیت هلال احمر مبتنی بر برنامه ششم توسعه کشور است، اظهارداشت: برنامه ششم توسعه ظرفیت بسیار خوبی را برای جمعیت هلال احمر طی پنج سال آینده ایجاد کرد و در این برنامه مسائلی چون تاب آوری، آموزش های عمومی و ایجاد سرمایه اجتماعی  به عنوان ماموریت های هلال احمر در برنامه ششم توسعه، قید شده که این ماموریت ها برای هیچ سازمان دیگری مقرر نشده و نقش جمعیت هلال احمر به عنوان متولی در این امر، کاملا روشن و بی همتا است.

وی با تاکید براینکه میثاق تمامی کارکنان جمعیت هلال احمر، داشتن یک برنامه منسجم و منظم است، ادامه داد: داشتن یک برنامه خوب و اجرای آن بسیار مهم است و تمامی افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند به خوبی بر آن واقف هستند.

نیروی انسانی؛ مهمترین و ارزشمندترین سرمایه هر سازمان

دکتر ضیائی به ماموریت اصلی معاونت پشتیبانی و توسعه منابع انسانی جمعیت هلال احمر اشاره کرد و اظهارداشت: ماموریت اصلی این معاونت، پشتیبانی از ماموریت های سازمانی جمعیت هلال احمر است.

وی مهمترین و ارزشمند ترین سرمایه یک سازمان را  نیروی انسانی شاغل در آن دانست و عنوان کرد: نیروی انسانی از همان لحظه ای که وارد مجموعه می شود بایستی به اهداف سازمان نزدیک و با ماموریت‌های آن آشنا شود.

تمامی افراد جامعه به نحوی از خدمات جمعیت هلال احمر استفاده می کنند

رئیس جمعیت هلال احمر با تاکید براینکه تمامی افراد جامعه به نحوی از خدمات جمعیت هلال احمر استفاده می کنند، ابراز داشت: بر این اساس بایستی با آموزش های کاربردی پرسنل و کارکنان جمعیت هلال احمر، خدمات مطلوبتری به هموطنان ارائه دهیم.

وی به بودجه ریزی عملیاتی در جمعیت هلال احمر اشاره کرد و گفت: از سال آینده برنامه ها را براساس بودجه ریزی عملیاتی، اجرایی خواهیم کرد و براساس آن 22پروژه جمعیت هلال احمر طی برنامه پنج ساله مصوب، اجرایی می شود.

قیمت گذاری عملیات انجام شده از سوی هلال احمر

دکتر ضیائی با اشاره به تعریف قیمت تمام شده برای انجام تمام عملیات ها، بیان کرد: براساس قیمت تعریف شده برای انجام تمامی عملیات، بودجه ریزی عملیاتی انجام خواهد شد و این مهم در بسیاری از دستگاه‌های عملیاتی کشور اجرایی شده است.

وی تصریح کر: در حال حاضر جمعیت هلال احمر خدماتی به هموطنان ارائه می دهد که هیچ فردی از قیمت تمام شده انجام عملیات ها اطلاع ندارد، در صورتی که اطلاعات بودجه ای مربوط به انجام عملیات اعلام شود، مردم و مسئولان متوجه خواهند شد که در صورتی که جمعیت هلال احمر این عملیات را انجام نمیداد، دولت متحمل چه هزینه هایی برای انجام آن می شد.

مدت هاست هزینه عملیات های هلال احمر را نمی دهند

رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان مردم نهاد بزرگ، بازوی تشکیلات حاکمیتی است، گفت: بخش مهمی از ماموریت هایی که انجام می دهد در قالب همین بازوی حاکمیتی انجام می شود و انجام آن برای این جمعیت مردم نهاد متحمل هزینه است و باید هزینه‌های مربوط به آن دریافت شود.

وی اضافه کرد: در حال حاضر دولت نه از هلال احمر خرید خدمت می کند و نه هزینه عملیات انجام شده از سوی این جمعیت را پرداخت می کند و انجام خدمت طی 2 سال اخیر تقریبا بدون هزینه انجام شده است.

شعار هلال احمر؛ ایمنی، توجه به محیط زیست و پیشگیری از وقوع حادثه

دکتر ضیائی درباره توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات در جمعیت هلال احمر گفت: توجه به توسعه در این حوزه نکته مهمی است که  بایستی جدی گرفته شودتا مجموعه ای یکپارچه و به روز داشته باشیم.

وی در پایان به جمعیت هلال احمر به عنوان نهادی عملیاتی و امدادی که همواره شعار ایجاد ایمنی، توجه به محیط زیست و پیشگیری از وقوع حادثه را بیان می کند، اشاره و خاطرنشان کرد: بر همین اساس بایستی مقاوم سازی ساختمان های این جمعیت در دستور کار قرار گیرد و در ساخت سازه های سبز  نیز بکوشد.

 

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز