سخنگوی وزارت بهداشت اعلام کرد:
۵۳ قلم از داروهای بیماران خاص تحت پوشش بیمه قرار میگیرد
سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: روز گذشته بیمه شدن ۵۳ قلم از داروهای بیماران خاص مورد تصویب هیات دولت قرار گرفت.
به گزارش خبرنگار ایلنا، ایرج حریرچی صبح امروز در نشستی خبری در خصوص جزئیات حادثه فوت بهیار زاهدانی ضمن تسلیت به خانواده وی گفت: ایشان بعد از شش روز مرخصی سرکار حاضر شدند و حادثه در ابتدای شیفت اتفاق افتاد.
وی با اشاره به اینکه بهیار مذکور در بخش سوختگی بیمارستان مشغول به کار بوده و در زمان حادثه در اتاق استراحت حضور داشته است، گفت: در آن زمان بخش سوختگی تنها یک بیمار شش ساله داشته که قرار بوده به مشهد اعزام شود.
حریرچی تاکید کرد: علت فوت بهیار مشخص است، اما ما مجاز نیستیم؛ علت فوت را اعلام کنیم.
سخنگوی وزارت بهداشت در پاسخ به سوالی در خصوص تعیین تعرفههای درمانی اظهار کرد: از آبانماه سال گذشته مکاتبات و اقدامات لازم را در خصوص تعیین تعرفهها انجام دادیم، در کشوری که تورم وجود دارد ثابت نگه داشتن قیمتها کمی سخت است.
وی ادامه داد: همچنین وقتی دستمزدها افزایش مییابد؛ قاعدتاً هزینهها نیز افزایش خواهد یافت اما ما در خصوص نحوه تامین منابع لازم و میزان افزایش تعرفه پیشنهاداتی ارائه دادیم که امیدواریم در شورای عالی بیمه زودتر به نتیجه رسیده و نتیجه به دولت اعلام شود.
این مقام مسئول در خصوص شایعه استعفای وزیر بهداشت گفت: موقعیت علمی و اجرایی وزیر از دهه شصت مشخص است و ایشان حاضرند آبرو، مال و جان خود را در راه نظام جمهوری اسلامی ایران و دولت تدبیر و امید بدهند، زیرا معتقدند اعتدال میتواند ما را از مشکلات نجات دهد.
وی خاطرنشان کرد: وزیر بهداشت در هفت روز هفته به صورت ۲۴ ساعته قویاً، موثر و منطبق بر اصول علمی فعالیت میکند، لذا این شایعه میتواند دروغ سیزده بدر باشد.
حریرچی همچنین در خصوص وضعیت بودجه سال ۹۴ گفت: ترجیح میدهیم این موضوع را برای سال ۹۴ باقی بگذاریم و دولت و سازمان برنامه تمام تلاش خود را در این زمینه انجام دادهاند.
وی با یادآوری اینکه وزارت بهداشت طرح تحول سلامت را با نفت ۱۲۰ دلاری آغاز کرد به کاهش یکسومی درآمد نفت اشاره کرد و افزود: دولت به گونهای تدبیر کرد که در سطح عمومی با مشکل مواجه نشویم و این مسائل امروز کوچکترین خدشهای به خدمات ما وارد نکرده و حتی شاهد گسترش خدمات نیز هستیم.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه امسال طلاییترین سال کشور از نظر بهرهبرداری از تختهای بیمارستانی و بیمارستانهای جدید خواهد بود، خاطرنشان کرد: همچنین به لحاظ فعالیت کلینیکهایی که نظام ارجاعی را اجرایی کنند، امسال سالی استثنایی خواهد بود.
وی همچنین در خصوص داروی بیماران خاص یادآور شد: در دولت گذشته اطلاعرسانی شد که ۲۲۴ قلم از داروی بیماران خاص تحت پوشش بیمه قرار گرفته که این کار به دلیل عدم پذیرش بیمهها عملیاتی نشد.
حریرچی افزود: روز گذشته بیمه شدن ۵۳ قلم از داروهای بیماران خاص در هیات دولت به تصویب رسید که عمدتاً داروهای دارای قیمت بالا هستند.
سخنگوی وزارت بهداشت در خصوص حمایت از زوجهای نابارور نیز اظهار کرد: قسمتی از ناباروریهای موجود ناشی از تاخیر در ازدواج یا به تاخیر انداختن سن بارداری است.
وی با تاکید بر اینکه بیمهها حمایت چندانی از خدمات مرتبط با درمان ناباروری انجام نمیدهند، بیان کرد: وزارت بهداشت پس از تصویب بودجه و با توجه به منابعی که در اختیار دارد برنامههایی برای حمایت از اقشار آسیبپذیر دارد که در این زمینه نسبت به ایجاد مراکز درمان ناباروری جدید و نیز حمایت از درمان این افراد اقدام خواهد کرد.
این مقام مسئول در وزارت بهداشت در خصوص تجمیع بیمهها اظهار کرد: این موضوع اجتنابناپذیر و محتوم است و یکی از عوامل موفقیت کشورهای موفق در حوزه سلامت نیز تجمیع بیمه بوده است که امیدواریم این موضوع زودتر منتج به نتیجه شود.
حریرچی همچنین در خصوص تاخیر بیمهها در پرداخت دیون خود به وزارت بهداشت گفت: این موضوع از کلیدیترین مشکلاتی است که نظام سلامت را تحت تاثیر قرار داده است. تا آخر اسفندماه سال گذشته به طور رسمی ۱۰ هزار و ۷۵۵ میلیارد تومان اسناد به بیمهها ارسال کردیم و به توافق رسیدیم که این موارد اسنادی هستند که باید پرداخت شوند، از این میزان تنها ۴هزار و ۵۲۴ میلیارد تومان پرداخت شده است.
سخنگوی وزارت بهداشت با بیان اینکه ۴هزار و ۵۳۳ میلیارد تومان به تامین اجتماعی ارسال کردیم که تنها حدود ۶۰ درصد آن پرداخت شد، اضافه کرد: همچنین سازمان بیمه سلامت از ۵ هزار و ۴۲۴ میلیارد تومان سند ارسالی تنها ۱۵۳۲ میلیارد تومان را پرداخت کرده و برآورد ما آن است که میزان کل اسناد ارسالی ما به بیمهها ۱۲ هزار و ۹۳۰ میلیارد تومان خواهد بود.