خبرگزاری کار ایران

احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار استانداری تهران

احیای واحدهای تولیدی راکد در دستور کار استانداری تهران
کد خبر : ۱۵۷۰۱۰۵

احیای واحد‌های تولیدی راکد در استان تهران در اولویت کاری استانداری در دوره جدید قرار گرفته است.

به گزارش ایلنا، «حشمت الله عسگری»، معاون اقتصادی استاندار تهران گفت: احیای واحد‌های تولیدی، افزایش ظرفیت واحد‌هایی که زیر ظرفیت کار می‌کنند و واحد‌هایی که امکان پیشرفت و قرار گرفتن در مدارتولید دارند در دستور کار استانداری است.

وی با اشاره به اینکه در بخش کشاورزی ۴۲۳ واحد راکد داریم، تصریح کرد: احیای این واحد‌ها که در گذشته فعال بودند اکنون به طور جدی در دستور کار است و ۴۰ واحد امسال احیا می‌شود.

وی افزود: در بخش صنعت نیز ۶۰۰ واحد قبلا در مدار تولید بودند که اکنون بخشی از آنها قابل احیا و بخشی دیگر قابل احیا نیستند.

عسگری ادامه داد: از این ۶۰۰ واحد صنعتی بعداز آسیب شناسی و بررسی‌های فراوان تعداد ۲۳۷ واحد قابل احیا هستند و ۱۸۷ واحد تا آخر امسال احیا و به مدار تولید برمی گردند.

وی همچنین گفت: برای طرح‌های که بالای ۶۰ درصد پیشرفت دارند نیز ۱۸۷ طرح پیش بینی شده است که ۸۰ واحد ان تا پایان امسال تکمیل می‌شود. 

معاون اقتصادی استاندار تهران در خصوص ساماندهی لکه‌های صنعتی استان هم گفت: دراین زمینه اقدامات بزرگی انجام شده، اما درحد مصوبه دولت باقی مانده است.

وی افزود: بالغ بر ۶۰ لکه صنعتی در استان وجود دارد که تاکنون ۳۸ لکه صنعتی شناسایی و فهرست برداری آنها انجام شده است.

عسگری با بیان اینکه در مسیر ساماندهی لکه‌های صنعتی دو مشکل وجود دارد، تصریح کرد: مساله تغییرکاربری این لکه‌ها درمصوبه دولت لحاظ نشده است و البته و رغبتی هم دراین زمینه وجود ندارد.

معاون استاندار گفت: مساله دوم بودن آنها در حریم شهر است که البته به زودی این مشکل حل می‌شود.

عسگری در گفت‌و‌گو با خبر شبکه تهران درخصوص پرداخت تسهیلات تکلیفی از سوی بانک‌ها با بیان اینکه واحد‌های تولیدی که در لکه‌های صنعتی قرار دارند صنفی هستند و جواز صنعتی ندارند و سطح خدمات گیری آنها کم است، خاطرنشان کرد: به دنبال آن هستیم که این واحد‌ها مجوز صنعتی بگیرند و به تسهیلات بانکی دسترسی پیداکنند.

وی افزود: اخیرا جلسه‌ای با شبکه بانکی در استان تهران داشتیم و آنها متعهد شدند که موضوع تسهیلات تکلیفی خود را تا پایان بهمن ماه حل کنند.

معاون استاندار به مساله مدیریت انرژی و انرژی‌های تجدید پذیر هم اشاره کرد و گفت: درحوزه تامین انرژی عقب هستیم و درکل استان تهران کمتر از ۴۰ مگاوات انرژی خورشیدی داریم، اما برنامه تولید ۱۰۰ مگاوات برق در دستور کار است. 

وی با بیان اینکه شهرک‌های صنعتی رغبت به سرمایه گذاری در بخش انرژی‌های تجدیدپذیر دارند و استقبال خوبی از این موضوع شده است، تصریح کرد: واحد‌هایی که با ضمانت ما به تولید انرژی خورشیدی مبادرت کنند، محدودیت برق آنها را برمی داریم و راه اندازی مزرعه‌های خورشیدی دردستور کار است.

وی افزود: شهرک‌های جدید به صورت خود تامین خواهند بود و به شبکه برق اتکاء نخواهند داشت.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز