خبرگزاری کار ایران

معاون آموزش و پرورش خبر داد:

ایمن‌سازی فضاهای آموزشی فرسوده طی یک برنامه ۵ ساله

ایمن‌سازی فضاهای آموزشی فرسوده طی یک برنامه ۵ ساله
کد خبر : ۱۴۹۹۹۱۸

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان به اعتبارات مدرسه سازی تزریق می شود که با این حساب می توانیم طی یک برنامه منسجم ۵ ساله فضاهای آموزشی فرسوده و نیازمند مقاوم سازی را بازسازی و ایمن کنیم.

به گزارش ایلنا، حمیدرضا خان محمدی در نشست خبری با اصحاب رسانه در آستانه برگزاری بیست و ششمین همایش ملی تکریم خیرین مدرسه ساز کشور، ضمن قدردانی از همراهی همیشگی خبرنگاران و اصحاب قلم با نهضت مدرسه سازی کشور، اظهار داشت: یاد و خاطره شهید جمهور و همراهان را گرامی میداریم، رئیس جمهور شهید شخصا و دغدغه مندانه امور آموزش و پرورش و نهضت مدرسه سازی را دنبال می کرد.

وی با بیان اینکه با عملی ساختن شعار محوری مردمی سازی، نقش مردم در دولت سیزدهم پر رنگ شد، افزود: این امر در مدرسه سازی با وجود و همراهی ارزشمند خیرین به معنای واقعی و کامل محقق شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ابراز داشت: رئیس جمهور شهیدمان پیگیر امور خیرین مدرسه ساز بود و نگاه بلند و موسعی به خیرین داشت به طوری که رشد تعهدات خیرین برگرفته از این نگاه اعتمادساز است.

وی با بیان اینکه در همایش خیرین حدود ۹۵۰ کلاس درس تحویل خواهد شد، اظهار داشت: با احتساب طرح های تحویلی روز سه شنبه، قریب به۳۳ هزار کلاس درس در دولت شهید رئیسی احداث، تکمیل، مقاوم سازی و تجهیز شده و مشارکت خیران در این مسیر ، بیش از ۵۰ درصد بوده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ادامه داد: نگاه عالمانه شهید جمهور به امور خیرین موجب رشد سه برابری اعتبارات مشارکتی سازمان نوسازی مدارس همپای افزایش تعهدات خیرین شد، به علاوه مبلغی هم از محل مولدسازی برای تکمیل طرح های نیمه تمام خیری در نظر گرفته شده است که انشالله به نتیجه مطلوب برسد.

خان محمدی بیان داشت: شعار رییس جمهور اتمام و تکمیل طرح های نیمه تمام بود و این امر به علاوه ساماندهی مدارس سنگی و کانکسی در مدرسه سازی نیز اولویت داشته و ۸ هزار طرح درحال اجرا داریم که انشالله با تامین اعتبارات مورد نیاز، ظرف سه سال به سرانجام می رسد.

وی با اشاره به اینکه ۱۷ میلیون مترمربع ایزوگام و آسفالت مدارس طی دولت سیزدهم به انجام رسید، ابراز کرد: این موضوع نیز با توجه به بارش های شدید و سیلاب هایی که در بعضی مناطق کشور رخ داد بیانگر اهمیت کار انجام شده در حفظ سلامت دانش آموزان و مدرسه است.

خان محمدی ضمن بیان این نکته که با وجود رشد سهم مدرسه سازی در بودجه سنواتی، اعتبارات فعلی پاسخگوی نیازهای ضروری این بخش نیست، اضافه کرد: حجم بالای کار و پروژه های آموزشی و تربیتی  در اقصی نقاط کشور، موضوع مهاجرت های داخلی و خارجی و جابجایی‌های جمعیتی و ایجاد کانون های جدید سکونت موجب شده است که در بعضی مناطق با کمبود فضای آموزشی مواجه شویم که البته باتوجه به اینکه خیرین عزیز در کنار ما بوده اند با مشکلات رو به رو نبودیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس ضمن اشاره به جشنواره خیرین مدرسه ساز در استان فارس که با حضور خیرین خارج از کشور برگزار شد، خاطر نشان کرد: در این جشنواره هموطنان خیری از ۲۳ کشور جهان حضور داشتند و از همه عزیزانی که این ظرفیت عظیم خیرین هموطن خارج از کشور را وارد عرصه مدرسه سازی کردند و خیرینی که پای کار آمدند تشکر می کنم، امیدواریم با این روند بزودی به عدد ۲۰ هزار میلیارد تومان تعهدات خیران نائل شویم.

خان محمدی ادامه داد: ظرفیت بزرگ مشارکتی دیگری که در دولت سیزدهم مورد توجه قرار گرفت و فعال شد مسئولیت اجتماعی شرکت ها و صنایع بود که در آخرین نمونه آن تفاهم نامه ساخت ۳۶۰ کلاس درس در اصفهان انجام شد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در راستای تسهیل امور خیرین خاطر نشان کرد: اعتبارات مالیاتی خوبی را در قانون بودجه داریم، قبلا هزینه قابل قبول مالیاتی بود که الان اعتبار است و بسیار قانون خوبی است که در تکمیل طرح های خیرین توسط خیرین اعتبار مصوب محسوب می شود. انشاالله آیین نامه اجرایی آن زودتر تهیه شود‌.

وی با اشاره به اینکه در برنامه هفتم توسعه ۲ دهم درصد از محل درآمد حاصل از مالیات بر ارزش افزوده به تخریب، بازسازی و مقاوم سازی مدارس اختصاص یافته است، بیان کرد: با تحقق این سهم  چیزی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان به اعتبارات مدرسه سازی تزریق می شود که با این حساب می توانیم طی یک برنامه منسجم ۵ ساله فضاهای آموزشی فرسوده و نیازمند مقاوم سازی را بازسازی و ایمن کنیم.

خان محمدی با اشاره به اینکه ۲۷۶ نقطه چالشی داریم که سرانه فضای آموزشی در این مناطق کمتر از متوسط کشوری است، ادامه داد: برنامه ریزی کردیم  وعمده پروژه های ما این مناطق قرار دارند و در دولت سیزدهم نیز ۶۴ درصد مدارس بهره برداری شده در مناطق کمتر برخوردار و روستایی واقع بودند.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به لزوم توسعه هنرستان ها در سند تحول و برنامه هفتم توسعه، تصریح کرد: ۱۶۵۰ میلیارد تومان تجهیزات هنرستانی در دولت سیزدهم توزیع شد و ۲۰۰۰ میلیارد تومان نیز برای این هدف در اعتبارات امسال در نظر گرفتیم.

به گزارش آموزش و پرورش، این مقام مسئول ادامه داد: در حوزه تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی نیز رشد خوبی داشتیم در این دولت انشالله در برنامه هفتم از محل اعتبارات گاز و ردیف تجهیزات شاهد رشد ۲۰۰ درصدی خواهیم بود.

خان محمدی در خصوص مولدسازی املاک بلااستفاده آموزش و پرورش بیان کرد: این ظرفیت کمک خوبی در جهت تکمیل طرح های نیمه تمام خیری و مشارکتی است و با ارزش افزایی و تبدیل به احسن املاک بلااستفاده می توانیم بسیاری از این طرح ها را به اتمام وبهره برداری کامل برسانیم.

وی در پایان صحبت های خود ضمن گرامیداشت خیرین فقید و خیر تازه درگذشته دکتر داریوش گنجی که با عشق وافر به کودکان این سرزمین به امر خیر مدرسه سازی پرداخت، از همه خیرین مدرسه ساز قدردانی و ابراز امیدواری کرد این همایش اقدامی کوچک در جهت تکریم عزیزان باشد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز