خبرگزاری کار ایران

ثبت نیازهای پژوهشی صنایع تا ۱۵ اردیبهشت ماه در سامانه نان

ثبت نیازهای پژوهشی صنایع تا ۱۵ اردیبهشت ماه در سامانه نان
کد خبر : ۱۴۶۵۷۷۶

در راستای پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان به شیوه استادمحور که برای اولین بار توسط وزارت علوم و در دولت سیزدهم اجرا می‌شود این امکان فراهم شده است تا شرکت‌های دانش بنیان، تولیدی، خدماتی و صنعتی نیازهای پژوهشی خودرا در سامانه نان (parsa. nan. ac) و از تاریخ ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ لغایت ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ ثبت نام نمایند تا بر اساس این نیازها، موضوع پایان نامه و رساله تعریف شده و دانشجو پذیرش شود.

به گزارش ایلنا از روابط عمومی وزارت علوم، در راستای اجرای سیاست‌های کلی علم و فناوری و نقشه جامع علمی کشور از سال گذشته،  بنا بر اعلام معاونت آموزشی وزارت علوم، برای اولین بار در نظام آموزش عالی کشور، پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان به شیوه استادمحور در مقاطع تحصیلی کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی بر روی موضوعات و نیازهای اعلامی دستگاه ها، شرکت ها، صنایع و واحدهای جامعه و صنعت از طریق سامانه نظام ایده‌ها و نیازها (نان) انجام پذیرفته است و مورد استقبال جامعه دانشگاهی و جامعه و صنعت قرار گرفته است. 

ثبت نیازهای صنایع در سامانه نان

در راستای گسترش هر چه بیشتر این طرح ملی و پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت، برای پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ معاونت آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، اقدام به فراخوان دریافت نیازهای واحدها و شرکت‌های دانش بنیان، صنعتی و خدماتی نموده است. 

زمان ثبت نیازهای شرکت‌های دانش بنیان و شرکت‌های تولیدی، خدماتی و صنعتی در سامانه نان (parsa. nan. ac) از ۱۶ اسفند ماه ۱۴۰۲ لغایت ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ می‌باشد. در این فراخوان شرکت‌ها اقدام به ثبت موضوع و نیاز خود در سامانه نان می‌نمایند و اعضاء هیات علمی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور برای موضوعات ثبت شده در سامانه اقدام به تعریف موضوع پایان نامه و رساله می‌نمایند و در صورت تائید شرکت دانش بنیان و شرکت صنعتی و خدماتی و در چارچوب ضوابط موضوع پایان نامه و رساله جهت اجرا و رفع نیاز شرکت نهایی می‌شود و دانشجو کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی پذیرفته شده از ابتدای دوره تحصیلی با هدف رفع نیاز مذکور اقدام به تحصیل و تحقیق می‌نماید. 

طرح مذکور در راستای هدفمند و نیازمحور نمودن پایان نامه‌ها و رساله‌ها در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی در کشور و همچنین ایجاد منافع گسترده برای شرکت‌های متقاضی صنعتی، دانش بنیان و خدماتی (نیازپردازان) در راستای رفع نیازهای خود به شکل علمی و تخصصی توسط استعدادهای درخشان و اساتید برجسته دانشگاه‌های کشور، اجرایی شده است و امید است در سال جهش تولید با مشارکت مردمی اجرای این طرح به حل چالش‌های صنعت و جامعه به شکلی مردمی، علمی و دانش بنیان کمک نماید. 

دفتر برنامه ریزی آموزش عالی معاونت آموزشی وزارت علوم به شماره تماس ۰۲۱۸۲۲۳۳۹۳۸ یا موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC) به شماره تماس ۰۹۰۲۰۰۵۹۷۸۸ و ۰۷۱۳۶۴۶۸۱۱۴ پاسخگوی سوالات احتمالی واحدهای صنعتی، خدماتی و دانش بنیان خواهند بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز